ÇOK YORULDUM COK:(((

Sen bilseydin bu Ada'm siddet manyagi bastan zaten nisan misan yapmazdın. Sonradan yaşananlar da yaşandı ve geçti gitti, kafana silah dayamadı sonuçta sen de istemişsin.
"Evet, istedim yasadim, kişiliğimden hic odun vermedim, Zaman disinda bu iliskide kaybım yok, elde tecrübelerim var"
Bitti.
Ha küçük yerde duyulsa ne olur? Konuşurlar bol bol arkandan, ama kimse yüzüne vuramaz. Öyle filmlerdeki gibi, vebalı muamelesi görmezsin.
Haa hic olmadı, düğün yapıp aile evine dönersin, en azından evlendi boşandı derler bekar kadının sevismesini dert edenler.
Len ne pok toplumsal cinsiyet tabumuz var ya :/

canım bir şey yazmadan duramadım. Annene tokat atabilecek kapasitede bir insanın yüzüne nasıl bakabiliyorsun. Allah kimseye yaşatmasın ama ben o eli kırardım herhalde benim için kesinlikle biterdi diye düşünüyorum büyük konuşmak olmasın çünkü o anı görmek bile istemem Allah da göstermesin. Sırrın ne olursa olsun ailen öyle yada böyle elbet seni affeder onların biriciğisin bu sırrı sana karşı koz olarak kullanmasına müsade etme ilk olarak yani gözünün kara olduğunu gerekirse kendininde açıklayabileceğini hissettir. Her şeyden önce tokat olayından hemen sonra tepkini belli etseydin keşke. Daha nikah günü annene tokat atma cesaretini gösteren önünüzde ki yıllarda neler neler.

Şimdi beni eleştirenler olacak fakat sana bir fikir verecem şimdi bu senin annene tokat attı seni herkese söylemekle tehdit ediyor vs. Bu kadar berbat biri even dugunu yapsın kısa bir süre sonra ayrılırken bakalım i zaman kimlere söylemekle tehdit edecek seni.

babana sarıldın, baban onun ailesini arayıp küfrettı
eşin annene tokat attı. anladıklarım bunlar

arkadaslar sizin fikirlerinize ihtiyacım var artık kendim işin içinden cıkamaz oldum inanın:KK43::KK43::KK43: bitkinim yorgunum . ıkı hafta önce nıkahım kıyıldı cok mutluydum hersey yolunda gıdıyordu ama aıleler nedense bırbırlerıne zıt hıc anlasamadılar ıcten ıce. severek evlendım aılemı de zor ıkna ettım onlarda artık damatlarını sevıyorlardı. ta kı nıkaha kadar...nıkahım kıyıldıgı aksam hersey kabusum oldu. nıkah donusu esımın ve benım akrabalar tolanıp gulduk eglendık. sonra bızı eve bırakmaya geldı ıs onların akraba bızım komsydu bızı de o bıraktı. eve geldıgımde babam alkolluydu durumun farkına vardım gıttım sarıldım. sonra babam bagırmaya basladı nasıl senı o bırakmaz dıye telefona sarıldı ve esımı arayıp kufrettı aılesıne. o da dayanamadı kapımıza geldı dırenen anneme tokat attı. cok kötu bı geceydı benı goturmek ıstedı gıtmedım bırakamadım aılemı. ben gelmeyınce gozu dondu aramızda gecen herseyı aılesıne anlatmıs. yanı ona mecburum.. aılemıde terkedemıorum. annem heergun aglıyo sen gıdersen ölurum dıye. esım sırrımızı soyledı ayrılırsam herkes duyacak. dugunume cok az kaldı ama kımse yuz yuze gelmek ıstemıyor. arada ben kaldım. kalsam da gıtsemde her turlu uzulecegımı bılıyorum ama hıcbırsey yapamıyorum. önce dualarınızı sonra da kırıcı olmadan yorumlarınızı beklıyorum...

Adamla evlilik oncesi birseyler yasamis olman bizi ilgilendirmezde , kardes sen nasil karaktersiz serefsiz bir adamla evlenmek icin direndin boyle ailene karsi ?
O nasil erkekmiste daha ilk sorunda karisi olmus kadinla arasinda gecen mahrem seyleri millete anlatiyor ? O nasil bir erkekmiste karisinin annesine el kaldiriyor ? O nasil erkekmis nasil koca ve baba olacaktab sarhos ne dedigini bilmeyen bir adami ciddiye alip yeni nikahlandigi karisinin evini basip babasini dovmeye geliyor ?

Babanin kizinin nikahinda zil zurna sarhos olup sacmalamasindan mi baslayayim yoksa koca diye sectigin karaktersiz heriften mi bahsedeyim. Etrafinda bir tane akli basinda adam yokmus bu saatten sonra o adamdan sana koca olmaz nasil yuz yuze bakacaksiniz ? Ailesinin yuzune nasil bakacaksin ? Nasil guveneceksin ?

Bence dugunu falan iptal et o adamdan da bosan hemen.

Ailenden cevre baskisindan korkuyorsan (ki korkulcak bisey yok sonucta nikah kiymissin olan olmus) ogrendiklerinde bu benim hayatimi etkiler diyorsan birak yap dugunu dugunden bir hafta sonrada git ailene deki ben sana tokat atan bu àdami kocaliga layik goremedim olur sandim gelinlik hayaliyle ama olmuyomus de o zaman ailende sana birlikte oldun mu die sorama herhalde bu kadar ozele girip ama benimde kendi fikrim burdakiler gibi ne olursa olsun anama kalkan o eli inmeden keserim ana bu bin koca bulursun o anayi bulamazsin o ettigi tehditede asla pabuc birakmazdim gel birlikte soleyelim derdim sonu ne olursa olsun babamdan yiycegim dayagida bilsem

beynin durmuş gerçekten..
ne sırrı nikahlı kocanla birlikte olmuşsun .. boşanacaksın olacak bitecek..

Benim anladigim bu olaylar nikah gecesi olmus yani nikah olmadan once birlikte olmus galiba. Yani nikahli kocasi degilken. Cunku bu olaylardan sonra bide gidip adamin koynuna girmez diye dusunuyorum:skandal:

Nikah kiyildiktan sonra iliski yasasan yine bi nebze kocandir yapcak bisey yok dicem ama anladigim kadariyla olay zaten nikahtan hemen sonra olmus. Yani nikahtan once beraber olmussunuz. Ama bunlari bastan dusunmen lazimdi. Ne biliyim kucuk biyer diyosun seni ortada birakibilirdi nikah kiymadan garantide yok. Ki bence iliskiye girdiginiz icin zaten bu kadar seyi yapabildi cesaret ordan geliyo. Ayrica babanda seni rezil etmis en azinda esin kadar oda suclu

kocası olacak şahsiyetsizle evlenmeden seks yapmışlar, adam da kendi akrabasına yetiştirmiş bunu.
Çok Teşekkür ederim TaeYang TaeYang
Hem annesine tokat atan, hem özelini herkesle paylaşıp Bi de şantaj yapan Adamla evlenme konu sahibi, kocam deme bu Adama.
Neymiş seks yapmışsın sanki sen zorladın baştan çıkardın mecbur kaldı zavallım:işsiz: utanılacak bişeyse birlikte yaptınız o niye utanıp saklamaya çalışmıyor. Neyse
bi iki ay bi iki yıl ne kadar sürer utanç duyman bilmiyorum ama bir ömür sürmeyeceği kesin. Bir ömür çekeceğin hatalar yapma, kes at.yolunu çiz.
Bence.

peki aileniz ne diyor bu yaşananlar karşısında ?
yani düğün müğün yok her şey iptal olacak mı diyorlar ?
nikah oldu, düğüne de az kaldı. evleneceksin o adamla mı diyorlar ?

babanızın ne yapacağını kestiremediğimden soruyorum bu soruyu.

bir de nikah yemeğine ailenizin gelmemesi çekti ilgimi. demek ki çok gönülleri yokmuş sanki bu evliliğe gibi.

Benim anladigim bu olaylar nikah gecesi olmus yani nikah olmadan once birlikte olmus galiba. Yani nikahli kocasi degilken. Cunku bu olaylardan sonra bide gidip adamin koynuna girmez diye dusunuyorum:skandal:

onu anladım da sonuç olarak kocası şu anda bu adam ..
evlilik bağı gerçekleşmiş yani..
evlenmiş boşanmış bir kadın olarak hayatına devam edecek neyi ne zaman yaptığının hesabını kimseye vermesine gerek yok..

arkadaslar sizin fikirlerinize ihtiyacım var artık kendim işin içinden cıkamaz oldum inanın:KK43::KK43::KK43: bitkinim yorgunum . ıkı hafta önce nıkahım kıyıldı cok mutluydum hersey yolunda gıdıyordu ama aıleler nedense bırbırlerıne zıt hıc anlasamadılar ıcten ıce. severek evlendım aılemı de zor ıkna ettım onlarda artık damatlarını sevıyorlardı. ta kı nıkaha kadar...nıkahım kıyıldıgı aksam hersey kabusum oldu. nıkah donusu esımın ve benım akrabalar tolanıp gulduk eglendık. sonra bızı eve bırakmaya geldı ıs onların akraba bızım komsydu bızı de o bıraktı. eve geldıgımde babam alkolluydu durumun farkına vardım gıttım sarıldım. sonra babam bagırmaya basladı nasıl senı o bırakmaz dıye telefona sarıldı ve esımı arayıp kufrettı aılesıne. o da dayanamadı kapımıza geldı dırenen anneme tokat attı. cok kötu bı geceydı benı goturmek ıstedı gıtmedım bırakamadım aılemı. ben gelmeyınce gozu dondu aramızda gecen herseyı aılesıne anlatmıs. yanı ona mecburum.. aılemıde terkedemıorum. annem heergun aglıyo sen gıdersen ölurum dıye. esım sırrımızı soyledı ayrılırsam herkes duyacak. dugunume cok az kaldı ama kımse yuz yuze gelmek ıstemıyor. arada ben kaldım. kalsam da gıtsemde her turlu uzulecegımı bılıyorum ama hıcbırsey yapamıyorum. önce dualarınızı sonra da kırıcı olmadan yorumlarınızı beklıyorum...

Benim anlamadığım şu. Sizi başkası bıraktı diye ortalığı birbirine katan babanız, eşiniz annenize tokat atınca ne yaptı? Ya da siz ne yaptınız? Neden gidip polise şikayette bulunmadınız. Boşanma davası için delil olurdu. Size şantaj yapıyorsa özelinizi açıklama için, birde bunun için dava açardınız. Sürünsün dursun. Yıl olmuş 2016, hala mecburum diyorsunuz. Peki madem evlenin oturun kocanızın dizinin dibinde. Annenize el kaldıran sizi üç öğün döver artık.

Toplumun saçma sapan dayatmaları yüzünden öyle bir adamla hayatına devam mı ediceksin? Bende merak ettim suan ailen ne yapmayı düşünüyor? Annenle diyalogunuzu bilemem ama ben senin yerinde olsam anneme durumumu anlatır ondan destek isterdim

Babanız çok saçmalamış ama eşinizin yaptıkları da affedilir gibi değil.
Anneme tokat atacak ben onun ağzına............
Üstelik özelinizi yaymış çevreye, tam bir şerefsizlik örneği.

Ben olsam boşarım, net.
Yaydıklarını da inkar edin, çamur atıyor deyin, o kadar da yalan olsun artık..
Yapmasaydınız diyecem ama neyse artık olan olmuş, ispat edemezler, inkar edin.
Muayeneye götürecek değiller, siz de gidecek değilsiniz umarım.

Babanıza da ayrı kızdım ama yaa yaptığı çok ayıp

Back
X