ÇOK YORULDUM COK:(((

sailimoon

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2016
17
0
1
35
arkadaslar sizin fikirlerinize ihtiyacım var artık kendim işin içinden cıkamaz oldum inanın:KK43::KK43::KK43: bitkinim yorgunum . ıkı hafta önce nıkahım kıyıldı cok mutluydum hersey yolunda gıdıyordu ama aıleler nedense bırbırlerıne zıt hıc anlasamadılar ıcten ıce. severek evlendım aılemı de zor ıkna ettım onlarda artık damatlarını sevıyorlardı. ta kı nıkaha kadar...nıkahım kıyıldıgı aksam hersey kabusum oldu. nıkah donusu esımın ve benım akrabalar tolanıp gulduk eglendık. sonra bızı eve bırakmaya geldı ıs onların akraba bızım komsydu bızı de o bıraktı. eve geldıgımde babam alkolluydu durumun farkına vardım gıttım sarıldım. sonra babam bagırmaya basladı nasıl senı o bırakmaz dıye telefona sarıldı ve esımı arayıp kufrettı aılesıne. o da dayanamadı kapımıza geldı dırenen anneme tokat attı. cok kötu bı geceydı benı goturmek ıstedı gıtmedım bırakamadım aılemı. ben gelmeyınce gozu dondu aramızda gecen herseyı aılesıne anlatmıs. yanı ona mecburum.. aılemıde terkedemıorum. annem heergun aglıyo sen gıdersen ölurum dıye. esım sırrımızı soyledı ayrılırsam herkes duyacak. dugunume cok az kaldı ama kımse yuz yuze gelmek ıstemıyor. arada ben kaldım. kalsam da gıtsemde her turlu uzulecegımı bılıyorum ama hıcbırsey yapamıyorum. önce dualarınızı sonra da kırıcı olmadan yorumlarınızı beklıyorum...

Kim annenize tokat attı? Eşiniz mi?
Valla büyük müyük konuşmuyorum, eşim olacak adam anneme tokat atsa sır mır dinlemem, boşarım direkt!
Tamam babanız hatalı ama, eşinizin tepkileri de hiç masum değil.
Özelinizi ilk fırsatta yaymış baksanıza. Demek ilerde sorun olsa, ağzı hiç durmayacaktı.
Bu size emsal olsun işte, hep yapacaktır, her fırsatta.
Edit: Bu arada 100 bin kişilik ikna timi gelse beni bu adamla devam etmeye ikna edemezdi. Mecburiyetmiş, öleceğimi bilsem gene olmaz.

Düğün ne zaman? Bence aileni bu ortamda bırakıp eşinin tarafına gıdersen, senin için ömür bıyu yük olacak bir sorumluluk almış olursun. Basına kakılır, kıymetın olmaz, ailenle de gorusmenı ısteöezler. Hersey mumkun. Bu arada kim kime tokat attı

:oha:annenize tokat mi attı
hiç de mecbur değilsiniz giderseniz sizi de dover hayatınız zindan olur
anlatırsa anlatsın
nasıl olsa nikahiniz yok mu
ayrıca yalan söylüyor asıl o annemi dövdü diye laf çıkarın siz de

arkadaslar sizin fikirlerinize ihtiyacım var artık kendim işin içinden cıkamaz oldum inanın:KK43::KK43::KK43: bitkinim yorgunum . ıkı hafta önce nıkahım kıyıldı cok mutluydum hersey yolunda gıdıyordu ama aıleler nedense bırbırlerıne zıt hıc anlasamadılar ıcten ıce. severek evlendım aılemı de zor ıkna ettım onlarda artık damatlarını sevıyorlardı. ta kı nıkaha kadar...nıkahım kıyıldıgı aksam hersey kabusum oldu. nıkah donusu esımın ve benım akrabalar tolanıp gulduk eglendık. sonra bızı eve bırakmaya geldı ıs onların akraba bızım komsydu bızı de o bıraktı. eve geldıgımde babam alkolluydu durumun farkına vardım gıttım sarıldım. sonra babam bagırmaya basladı nasıl senı o bırakmaz dıye telefona sarıldı ve esımı arayıp kufrettı aılesıne. o da dayanamadı kapımıza geldı dırenen anneme tokat attı. cok kötu bı geceydı benı goturmek ıstedı gıtmedım bırakamadım aılemı. ben gelmeyınce gozu dondu aramızda gecen herseyı aılesıne anlatmıs. yanı ona mecburum.. aılemıde terkedemıorum. annem heergun aglıyo sen gıdersen ölurum dıye. esım sırrımızı soyledı ayrılırsam herkes duyacak. dugunume cok az kaldı ama kımse yuz yuze gelmek ıstemıyor. arada ben kaldım. kalsam da gıtsemde her turlu uzulecegımı bılıyorum ama hıcbırsey yapamıyorum. önce dualarınızı sonra da kırıcı olmadan yorumlarınızı beklıyorum...
Annene mi attı? Daha ne soruyorsun bıze. İstersen birlikte adam öldürmüş olun da sırrınız o olsun... Yıne de o adama gıtme. Aslaa

Zaten evlisin. Sırrınız da ilişkiye girdin herhalde. Evli olduğuna göre sorun yok. Düğünü niye bekliyosunuz ki? Çok saçma ya. Nikah olmuş zaten hala ailenin evine geliyosun.

Benımde nikahımda kınamda kavga çıktı ama eşim hakaret etmedi aileme etseydi evlenmezdim kakdıkı annene tokat atmış ozelinizi anlatmış ondan koca olmaz nikahın iptalini iste hemen ozaman boşanmış olmuyosun diye biliyorum bi avukatla goruş çok geçmiş olsun

Eşiniz annenize tokat attı.

Daha neyini düşünüyorsunuz, annenize vuran sizi ne yapmaz yarın öbür gün?

Başlarım sırrına, sizi bununla tehdit edecek kadar da seviyesiz üstelik.

Babanız eşeklik etmiş ama o eş müsveddesi bildiğin şerefsizlik etmiş.

Giderek üzüleceğine ailenin yanında kalarak üzül. Şimdiden mahreminizi ailesine anlatmışsa bitmiştir bence olay. Herşey bir yana annene şiddet uygulayan bir şahıs!!! Kesinlikle bu şahısla hukukunu bitirmen lazım

esin annene tokat atti baslarim oyle evlilige simdiki genclerde hic buyuge saygi kalmamis. esin kusura bakma ne buyuge saygi biliyor ne mahrem

Anneme tokat atacak ve ben gene ona mecbur olacağım?
İsterse dünyanın en mükemmel insanı olsun,tek hareketiyle tüm iyiliklerinin üstünü çizmiş.

Annene attığı tokatı hazmedebileceksen git güzelim. Şuraya konu açıp ne yapayım diye sorman bile tuhaf.

.

peki bu sırrı aileme nasıl anlatacagım beynım durdu:KK43: ya benıkabul etmezlerse
Canım, ailen muhafazakar mı? Ne kadar nısanlı haldınız? Ve nikahtan ıkı gun once bırlıkte olduk falan dersın annene. Sen o sır dedıgın seyı kafanda buyutme! O zaman aılen de buyutmez. Düğün olmadan bırak gıtsın terbıyesız

Back
X