Sorun onda değil sorun sizde. Çünkü 2 yıldır size bu şekilde davranmasına siz izin veriyorsunuz. O kendini gayet net bir şekilde ifade etmiş, ilişki yürütemiyorum demiş, olmuyor demiş. Tüm bunlara rağmen ısrarla onu isteyen sizsiniz. Bunları kendinizi suçlayın diye söylemiyorum, durumunuzun farkında olun diye söylüyorum. Bu durumu bir sonraki ilişkinizde de yaşamamak için neden böyle olduğunuzun ana kaynağını bulmanız gerekiyor. Özgüvensizlik mi, yalnızlık korkusu mu, terkedilme korkusu mu, sevgi eksikliğimi? Nedir sizi birine bu kadar ‘bağımlı’ kılan? İlişkide bu denli bağımlılık geliştirmenize neden olan çarpıtılmış düşüncelerle ilgili çalışılması lazım. Bu 2 ay psikoloğa gitmekle olabilecek bir şey değil. Çünkü siz de 2 ayda böyle olmadınız değil mi? O yüzden ya kendiniz bu konularda kafa yorup,bolca okuyup kendinizi iyileştirmeye çalışacaksınız ya da psikoloğa gideceksiniz. Bundan sonra ne olursa olsun onunla iletişime geçmeyin ve sizi sevmediğini kabullenin. Bunun aksi yönde aklınıza gelen hiçbir düşünceye anlam yüklemeyin. Artık biraz düşüncelerinizi gözlemleyerek ve bilinçli yaşayın. Her an kendinizin farkında olun, sık sık kararınızı ve nedenlerini kendinize hatırlatın.