- 22 Şubat 2023
- 594
- 463
- 23
- 23
Merhaba kızlar, içimi dökmek adına yazıyorum aslında çünkü çok yorgunum. Gerçekten hayat bazen üstüme üstüme geliyormuş gibi hissediyorum. Olanları tek tek anlatmak bile inanın içimden gelmiyor. Tek yaptığım kendi kendime sessizleşmek, kendi kabuğuma çekilmek oluyor. Kafa dağıtmaya cıksam dahi içimde yaşadıklarını kimseye anlatmıyorum hiç bir şey yokmuşçasına gülüyorum, hep pozitif gözüküyorum. İçimdekileri birine döksem sanki bıktırırmışım gibi hissediyorum. Bu zamana kadar hep böyleydim aslında hep içime atar üstesinden bir şekilde gelirdim. Ama bazen bu süreç uzayabiliyor maalesef. Hayatımda herşey yolunda gibi aslında bir senedir kovaladığım dualar ettiğim yerdeyim çok şükür ama hani derler ya bazen çok istediğin şeyler sandığın kadar mutlu etmez seni diye tam olarak o noktadayım. Bir sene boyunca hayalini kurduğum yere gelip şuan aslında o kadar önem teşkil etmediğini görüyorum. Kısaca kızlar bu ruh halinden kendimi nasıl bir nebze daha iyi hissederim, nasıl kendimi motive edebilirim benimle bu duyguları yaşayan eminim başkaları olmuştur bana tavsiye verir misiniz?