• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok yoruldum...

Amazing family

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2016
4.036
10.437
208
Kızlar ben 3 yıllık evliyim
Eşimin ailesiyle beraber oturuyoruz
Eşimin gerekçeside ailesinin bize destek olmasıymış. Bana yardımcı oluyormuş annesi. Ama İnan'ın hiçte öyle değil. Kahvaltıyı yapar yapmaz dışarı giderler ne ev işi ne yemek yardım etmez kaynanam. Bir de 2 yaşında oğlum var onunda herşeyiyle ben ilgilenirim. Yemek vaktide çıkıp gelirler. Yemek zaten yapıyorum 2 tabak fazla koyarım ama işte illla ki ev daha çok batıyor hiç düzenim Yok mesela kaynanam çok dağınık. Ama tabi oğlu gelince iş yapıyormuş gibi görünür hep . Artık gerçekten çok yoruldum. Ayrı eve çıkmaları konusunda artık hiç ümidim kalmadı. Bari yardımcı olsa o da Yok. Benim gibi olan var mı ki ??

onlar mı sizin eve taşındı siz mi onların yanına?

ev ev üstüne olmaz derler.

bir an önce bağımsızlığınızı ilan edin :)

Eşimin gerekçeside ailesinin bize destek olmasıymış. Bana yardımcı oluyormuş annesi. Ama İnan'ın hiçte öyle değil. Kahvaltıyı yapar yapmaz dışarı giderler ne ev işi ne yemek yardım etmez kaynanam. Bir de 2 yaşında oğlum var onunda herşeyiyle ben ilgilenirim. Yemek vaktide çıkıp gelirler. Yemek zaten yapıyorum 2 tabak fazla koyarım ama işte illla ki ev daha çok batıyor hiç düzenim Yok mesela kaynanam çok dağınık. Ama tabi oğlu gelince iş yapıyormuş gibi görünür hep . Artık gerçekten çok yoruldum. Ayrı eve çıkmaları konusunda artık hiç ümidim kalmadı. Bari yardımcı olsa o da Yok. Benim gibi olan var mı ki ??
Eşiniz durumdan haberdar mı? Haberdar olup bu fikirde ısrar ediyorsa sizi hizmetçi olarak kullanıyordur afedersiniz... Sadece destek olacaklarını mi bahane etmişti evlenirken? Ayrı eve çıkmak için eşinizi ikna edin yoksa çooooook yıpranacaksınız.

Kv/Kp ve eşlerin aynı evde oturma isteklerini hiç bir zaman iyi niyetli göremiyorum.:işsiz:

Eşine bu ayrı ev isteğini anlatacaksın ve dik duracaksın.

Kimseden yardım destek istemiyorum diyeceksin.

Maddi anlamda destekte var ise; kalk sen çalış, kimseye el açma, minnet duyma.

Başta kabul etmeyecektiniz ne yazık ki. Tabiki de onlar olsa da olmasa da yine yapacaksınız o işi ama onlar olunca yaptığınız herşey batar. Kendinizi kullanılıyormuş gibi hissedersiniz.

Oğlumun da herşeyiyle ben ilgilenirim demişsiniz. Zaten olması gereken bu değil mi ? Sizin çocuğunuz o , onlara güvenip yapmadınız heralde.

Hiç ümidinizi kaybetmeyin. Ev ev üstüne olmaz, olamaz, olmuyor... Biran önce kaçıp kurtulmaya bakın. Eşinizle konuşun yapamıyorum artık diyin. Aç da kalsanız açıkta da kalsanız kendi evinizde kalın. Daha huzurlu olursunuz emin olun.

Kv arkasını toplamayın siz onların hizmetçisi değilsiniz. Toplasın kendi döküntüsünü size güvenmesinler. Kullandırmayın kendinizi.

Onlarin cikmasi konusunda ümidin yoksa siz cikmayi deneseniz ? Eşin istemiyor sanirim ayri ev ? :işsiz:
Valla kötü bi durum haklısın ama enazindan tüm güm başında durup dırdır etmiyormuş..
Ne diyim Allah yardımcın olsun..

Evlenirken niye kabul ettin birlikte yaşamayı. Kim, kv ve kp ile oturmuşta mutlu olmuş. Hiç gördün mü? Seviyorsunuz diye gözünüze bunlar hiç gözükmüyor. Amannn koca kaçmasın. Kızıyorum size ve sizin gibilere.

Kocaların yanında ezik muamelesi görmenizde cabası. Ya bu deveyi güdeceksin ya da başkaldırıp ayrı eve çıkacaksın. Anca başka eve çıkarsan kurtarırsun kendini.

Kocana, annen hiç yardım etmiyor üstüne çok dağınık de sonra gör sevgili kocanı. Hem nankör olursun hem de kötü gelin.

oğlunuz iki yaşında annesi yardımcı oluyor

o zman iş bulup çalışacaksınız

kv de oğlunuza bakıp evi çekip çevirecek

bir de öyle bir yazmışsınız ki kadın her gün kahvaltıdan sonra çıkıyor akşam da yemeğe geliyor gibi

nereye gidiyor

işe mi gezmeye mi

yani ben bu yaşımda her gün gezecek yer bulamam

yemek vs yapmaması olağan yani gelin varken yapar mantığı tabii ki

ama ona da atıyorum kuruyan çamaşırları önüne koyup katlar mısın deseniz işte fasülye verip ayıkla deseniz ne bileyim çocuk ile oyun kurup oynat deseniz bunları da mı yapmıyor

Ayrı ev imkansızsa şuan için bir işe gir. Cocuk çok küçük değil kv bakar bence.
Çalışmak sana da iyi gelir. 3 senedir ayni seyleri yaşamak yormuş seni. Allah beterinden korusun neler var. Sularına gitmeye çalış bence. Çünkü şuan mecbursunuz maddi olarak onlara.
Çalış bir bak eğer yapabileceksen o zaman maddiyatınjz da rahatlar. Ayrı eve çıkabilirsiniz belki

Aynı ben aynısı bir kaç fark var kv min kocası yok o yüzden ömür boyu bizimle kalacak sürekli gezmeye gitmez ama evi dağıtır temizliğin hiç görünmez çocuğum yok yemeği o yapar ama ben yardım ederim mutfak savaş alanına döner kv çok dağınık her şeyi ben toplarım. Kendine göre iş yaparım der ama yok yani kendini kandırır. Hep hastayım der ama hep hep . Hastalık hastası desem yeridir . Oglu da o yüzden ona acır bir şeyi yerinden kaldırsa eşimin gözüne batar annem hasta o yapmasın der bıktım artıkın

onlar mı sizin eve taşındı siz mi onların yanına?

ev ev üstüne olmaz derler.

bir an önce bağımsızlığınızı ilan edin :)
Bize ev almak için kendi evlerini satmışlardı. Eşim köydeki evlerinde yaşayacak annemler dedi ama evlenince maalesef öyle olmadığını anladım ama çok geç ti

Nereye kadar böyle gidicek eşine baskı uygula, ekonomik özgürlük yoksa neden evlenilir ki
Maddi açıdan onların bir yardımı Yok ki arada bir market alışverişimizi yaparlar hepsi bu .. Eşim ailesine çok düşkün ve ayrılmak istemiyor sorun bu

Eşiniz durumdan haberdar mı? Haberdar olup bu fikirde ısrar ediyorsa sizi hizmetçi olarak kullanıyordur afedersiniz... Sadece destek olacaklarını mi bahane etmişti evlenirken? Ayrı eve çıkmak için eşinizi ikna edin yoksa çooooook yıpranacaksınız.
Önce söylerdim kavga ederdi yapacaksın bu ev senin diye. Ev alsınlar deyince bu ev onların diyor Evlenirken beraber oturucaz diye demedi hiç

Ben eşimin ailesi ile yaşamazdım ve kabul etmezdim. Imkan ve durumunu bilmiyorum, zorlarsan iş nerelere varır tahmin edemiyorum bu yüzden. Eşin planı kurmuş resmen seni aldatmış. Ben böyle yaşamak istemiyorum diyorsan ve eminsen bundan eşine ailesiyle yaşamak istediğini, yardıma ihtiyacın olmadığını, kendine ait bir düzen istediğini söyleyeceksin.

Kv/Kp ve eşlerin aynı evde oturma isteklerini hiç bir zaman iyi niyetli göremiyorum.:işsiz:

Eşine bu ayrı ev isteğini anlatacaksın ve dik duracaksın.

Kimseden yardım destek istemiyorum diyeceksin.

Maddi anlamda destekte var ise; kalk sen çalış, kimseye el açma, minnet duyma.

Çok denedim boşanalım o zaman dedi her seferinde bende pes ettim. Boşanmak istemiyorum çünkü eşimden memnunum ama bu isteğimi hiçbir şekilde kabul etmiyor annem babam diyor ..

Başta kabul etmeyecektiniz ne yazık ki. Tabiki de onlar olsa da olmasa da yine yapacaksınız o işi ama onlar olunca yaptığınız herşey batar. Kendinizi kullanılıyormuş gibi hissedersiniz.

Oğlumun da herşeyiyle ben ilgilenirim demişsiniz. Zaten olması gereken bu değil mi ? Sizin çocuğunuz o , onlara güvenip yapmadınız heralde.

Hiç ümidinizi kaybetmeyin. Ev ev üstüne olmaz, olamaz, olmuyor... Biran önce kaçıp kurtulmaya bakın. Eşinizle konuşun yapamıyorum artık diyin. Aç da kalsanız açıkta da kalsanız kendi evinizde kalın. Daha huzurlu olursunuz emin olun.

Kv arkasını toplamayın siz onların hizmetçisi değilsiniz. Toplasın kendi döküntüsünü size güvenmesinler. Kullandırmayın kendinizi.
Elbette onlara güvenip yapmadım ama eşim hep onlar sana destek oğlumuzada bakıyorlar fln der ondan öyle dedim. Ben biraz pasif kalıyorum o ayrılalım deyince iyi ayrılalım desem eşim inattır bi hiç uğruna boşanırız diye korkuyorum.

Back
X