Çok yumurtlamam var

Eymenvemihraninannesi

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2019
11
15
38
26
Arkdslr ben 8 aylık evliyim ilk aymda hamle kaldım 5hftlk dusuk oldu 7 aydir olmuyordu yumurtamam fazlaymış doktorum bana femara ilacı verdi kullanmanız varmı yada kullnrken hamile kalan oldumu yardımcı olun

Haddinden fazla yumurtlama oluyor dedi,,,,,
Muhtemelen pko var sizde ve femerayı o yüzden vermiştir. Pco olunca yumurta çok olur ama ön plana yumurta çıkmaz ve çatlamaz. O yüzden femera ile yumurta büyütülür ve ardından duruma göre çatlatma iğnesi verilir.

Merhabalar önce Mevlam isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin bende tekrar anne olmak istiyorum 1 senedir olmuyor ovilasyon testi kullanmaya başladım inşallah bilen vardır 13.ocak son adet tarihim 16.gün yumurtlama oldu öğünde itibaren 16.17.18 deyerlendirildi daha ne kadar devam edeceğiz açıkçası her akşam sıktı bilginiz varmi ovilasyon testi elimde var birkaç gün daha denemem lazımı yani ne zaman artık gerek yok denebilir banada yardimci olurmusunuz teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…