çok zavallı hissediyorum...

_perina_

Hedef 55
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2011
5.465
6.690
198
Merhaba bayanlar, başlıkta da yazdım kendimi çok mutsuz hissediyorum...28 yaşında bekar bir öğretmenim, facebooktan ortak bir arkadaşımız olan birini ekledim tanışmak amacıyla çünkü çevremde hep aynı insanlar var, olacak gibi biri karşıma çıkmadığı için bir şansımı denemek istedim...o da 32 yaşında bir mühendis, neyse biz konuşmaya başladık, sohbet ilerledi birbirimizi falan tanıdık bayağı...o sürekli görüşmek istedi ben bir türlü müsait olamadım neyse gecen hafta çarşamba gününe sözleştik..her sabah günaydın mesajları atmaya başladı birbirimizin sohbetinden keyif almıştık...sonra salı sabahı sohbet ederken ben ona şakasına ya nasıl konuşuyorsun karşımda lise öğrencisi var sanki yarın seni görünce nasıl olucak cok merak ediyorum dedim (evet çok hönlük ettim haklısınız) neyse sonra bu bir müddet cevap vermedi, sonradan sanırım biz görüşemeyeceğiz hevesim kactı işlerim yoğun falan dedi...ben tabi şok oldum çünkü bu yaşıma kadar yalnızım dik duruyorum tabi ama onun yoldaşlığına alışınca "sanal bile olsa" kötü oldum...sonrasında da bıçak gibi kesildi konuşmaları, arkadan akşama görüşelim şu saatte şurada ol dedim, baya yazmadı sonra cıkamıcam işten belki başka zaman dedi...ben tabi hakkımı aramak istedim söylediğim söze mi kırıldın noluyor böyle aniden dedim? seninle ilgisi yok, benden bişey bekleme hayatına devam et dedi...zaten sanal bir arkadaşlık kırılma falan dedi, çok fazla iş yoğunluğum olduğu için bu flörtümüzü etkiliyor dolayısıyla sana konsantre olamıyorum umursamıyorum dedi (bir parantez acmak istiyorum burda gecen yıl uzun zamandır calıştığı şirketten istifa etmiş, şuan olduğu yerden pek memnun değildi ve 1 yıldır kötü zamanlar gecirmiş işte bu yüzden 1 yıldır kızlardan uzak duruyorum demişti)...kızlar tecrübeli bayanlar ne olur bir fikir verin??? etrafımda bu durumu paylaşabileceğim çok insan yok...tekrar arar mı, yazar mı? işten dolayı mı böyle yapıyor yoksa bana mı kızmıştır ??? helpp!!!

Son düzenleme:
cnm ustune gıtme cokda bunaltma hatta sende yazma. bu sefer o senın ustune dusucektır. sen ona ıplerı vermıssın ne yazıkkı. kacan kovalanıyor bu bır gercek.tecrubeyle sabıttır.

cnm ustune gıtme cokda bunaltma hatta sende yazma. bu sefer o senın ustune dusucektır. sen ona ıplerı vermıssın ne yazıkkı. kacan kovalanıyor bu bır gercek.tecrubeyle sabıttır.
canım öncelikle mesajımı ciddiye alıp cevap yazdığın için çok saol:) öyle yaptım değil mi? bu konuda çok tecrübesizim...da o ipleri ne ara nasıl verdim bilmiyorum, ben lise öğrencisi gibi dedim ya o yüzden muhabbet ozmn kesilince suçlu hissettim, evet şuan rolleri değiştik şimdi ben onu kovalıyorum...cidden üstüme düşer mi? o zaman niye böyle yapıyor dersin

Bence o sözden sonra olmuş bu olay.
Ama aşırı üstüne düşmüşsün.
O an söyleseydin bu lafımdan dolayı mı bu tepki? Diye. Sonrasında cevabına göre "peki sen bilirsin." Deyip susacaktın aslında.
Neyse bundan sonra tek kelime etme.
"Evet o sözünden dolayı kırıldım açıkçası" diyemeyecek kadar olgunlaşmamış biriymiş.

canım çok saol fikrin için, bence de kesinlikle o yüzden oldu, daha önce konuşmamızda ben biraz zor biriyim geveze kızlardan hoşlanmıyorum falan demişti, sohbetin hoşuma gitti demişti biraz da sinirli olduğunu biliyorum, sanırım çok kızdı bu lafa ve atlatamadı heralde diye düşünüyorum...arkasından sordum ama seninle ilgili değil dedi..Yani kızlar ben anlamıyorum ya gercekten o kadar güzel konuştuk ki saclarımın güzel olduğunu söylemişti görüşmek için çok ısrarcıydı yani bir anda nasıl böyle davranabiliyor??? resmen ayaklarımı yerden kesti ve aşağı fırlattı yani

Dediğim gibi olgun bi tip olsa böyle davranmazdı. Bence kesinlikle ulaşma yazma bırak zaten ilgisi varsa illaki ulaşır bi şekilde.

kızlar çok fazla gelişme oldu hemen buraya yazmam lazım yorumlarınızı merak ediyorum azonce konuşmaya başladık ve işin aslı ortaya çıktı ki bey efendi benim sandığımdan biraz kirliymiş kızlarla falan ilişkileri varmış...diyor ki bana sen cok temizsin töbe yarabbim neyse anlattı acık yüreklilikle ben de dedim ki erkeklerin çoğu senin gibi geçmişin önemli değil..sonra görüşecek miyiz diyor? bi beğeni istek var ama tarzlar farklı ben de tam evlilik kızı yani...Ben de dedim valla görüşüp görüşmeyeceğimiz sana bağlı bana gelişine bağlı dedim...ay lütfen yorum yapın erkekler hep böyle mi? ve de sakıncalı bir durum var mı onda?

Sanaldan arkadaş olmayı istemek de evet bence biraz zavallılık etrafımda hep aynı insanlar var ortak arkiler varken ekledim diyip adamın üstüne üstüne gitmen tabii korkutur eyvaaahh evde kalddııım tribine mi girdiniz yav

valla ne yalan söyliyim biraz girdim galiba ama çok kapalı bir yerde calışıyorum çok kimseyle tanışma imkanım yok bir umut işte yaş da gidiyor anlamadan

valla ne yalan söyliyim biraz girdim galiba ama çok kapalı bir yerde calışıyorum çok kimseyle tanışma imkanım yok bir umut işte yaş da gidiyor anlamadan
Aşık olup ilişki yaşamanızı tavsiye ederim çevrenizi genişletin sosyal olun olmaz böyle her sanaldan insana güvenilir mi yani o da var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…