canım öncelikle mesajımı ciddiye alıp cevap yazdığın için çok saol:) öyle yaptım değil mi? bu konuda çok tecrübesizim...da o ipleri ne ara nasıl verdim bilmiyorum, ben lise öğrencisi gibi dedim ya o yüzden muhabbet ozmn kesilince suçlu hissettim, evet şuan rolleri değiştik şimdi ben onu kovalıyorum...cidden üstüme düşer mi? o zaman niye böyle yapıyor dersincnm ustune gıtme cokda bunaltma hatta sende yazma. bu sefer o senın ustune dusucektır. sen ona ıplerı vermıssın ne yazıkkı. kacan kovalanıyor bu bır gercek.tecrubeyle sabıttır.
canım çok saol fikrin için, bence de kesinlikle o yüzden oldu, daha önce konuşmamızda ben biraz zor biriyim geveze kızlardan hoşlanmıyorum falan demişti, sohbetin hoşuma gitti demişti biraz da sinirli olduğunu biliyorum, sanırım çok kızdı bu lafa ve atlatamadı heralde diye düşünüyorum...arkasından sordum ama seninle ilgili değil dedi..Yani kızlar ben anlamıyorum ya gercekten o kadar güzel konuştuk ki saclarımın güzel olduğunu söylemişti görüşmek için çok ısrarcıydı yani bir anda nasıl böyle davranabiliyor??? resmen ayaklarımı yerden kesti ve aşağı fırlattı yaniBence o sözden sonra olmuş bu olay.
Ama aşırı üstüne düşmüşsün.
O an söyleseydin bu lafımdan dolayı mı bu tepki? Diye. Sonrasında cevabına göre "peki sen bilirsin." Deyip susacaktın aslında.
Neyse bundan sonra tek kelime etme.
"Evet o sözünden dolayı kırıldım açıkçası" diyemeyecek kadar olgunlaşmamış biriymiş.
Dediğim gibi olgun bi tip olsa böyle davranmazdı. Bence kesinlikle ulaşma yazma bırak zaten ilgisi varsa illaki ulaşır bi şekilde.canım çok saol fikrin için, bence de kesinlikle o yüzden oldu, daha önce konuşmamızda ben biraz zor biriyim geveze kızlardan hoşlanmıyorum falan demişti, sohbetin hoşuma gitti demişti biraz da sinirli olduğunu biliyorum, sanırım çok kızdı bu lafa ve atlatamadı heralde diye düşünüyorum...arkasından sordum ama seninle ilgili değil dedi..Yani kızlar ben anlamıyorum ya gercekten o kadar güzel konuştuk ki saclarımın güzel olduğunu söylemişti görüşmek için çok ısrarcıydı yani bir anda nasıl böyle davranabiliyor??? resmen ayaklarımı yerden kesti ve aşağı fırlattı yani
ah canım ya benim densizliğim doğru söylüyorsunO şakayı yapmayacaktın kardeş ondan sonra olmuş olan
Üstüne fazla düşme boşver inş arar döner hakkında hayırlısı olsunah canım ya benim densizliğim doğru söylüyorsun
saol canım benim ya hayırlısı inşÜstüne fazla düşme boşver inş arar döner hakkında hayırlısı olsun
Olursa olur olmazsa olmaz sıkma canını düşünme bile dediğim gibi olan olmuşsaol canım benim ya hayırlısı inş
baya kızmış o belli de suç ben de ama değil mi?Olursa olur olmazsa olmaz sıkma canını düşünme bile dediğim gibi olan olmuş
Biraz ama oda kaldıramamış her insan bir değil hem umursamıyorum demiş takma boşverbaya kızmış o belli de suç ben de ama değil mi?
öyle mi diyorsun ben de çok kararsızım, ama dürüst ya en azından söyledi yaniBen bu adamdan hoşlanmadım.
valla ne yalan söyliyim biraz girdim galiba ama çok kapalı bir yerde calışıyorum çok kimseyle tanışma imkanım yok bir umut işte yaş da gidiyor anlamadanSanaldan arkadaş olmayı istemek de evet bence biraz zavallılık etrafımda hep aynı insanlar var ortak arkiler varken ekledim diyip adamın üstüne üstüne gitmen tabii korkutur eyvaaahh evde kalddııım tribine mi girdiniz yav
Aşık olup ilişki yaşamanızı tavsiye ederim çevrenizi genişletin sosyal olun olmaz böyle her sanaldan insana güvenilir mi yani o da varvalla ne yalan söyliyim biraz girdim galiba ama çok kapalı bir yerde calışıyorum çok kimseyle tanışma imkanım yok bir umut işte yaş da gidiyor anlamadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?