Dürüst mü? Her şeyi bu şekilde ağzından cımbızla mı alacaksınız? Bir de siz lafıma mı kırıldı derken adamın düşüncesi farklıymış. Sanki çok alakasız yerlerdesiniz.öyle mi diyorsun ben de çok kararsızım, ama dürüst ya en azından söyledi yani
Bu adamdan sana yar olmaz canım baştan demiş uzatmaya gerek var mı :) centilmen beni seviyor yok dobra beni seviyor deme yani böyleleri türkan şoray kuralları olanlarla pek takılmaz zaten ben acı konuşayım sen ister dinle ister takmaa :)selam canlarım, hepiniz fikrinizi söylediniz tekrar teşekkürler...bazı gelişmeler oldu onları aktarmak istiyorum...dün gece acık acık her şeyi konuştuk ya evet reddetti cok doğru, beni korumak için yapmış yani işin özü onun düşündüğü gibi bir flört yaşayamayacağı için baştan bitirmiş, daha once kızlarla ilişkileri olmuş tamam ama bunları acıkca anlatması da hoşuma gitti ve anlattıktan sonra da rahatladığını hissettim o yüzden konuşmuyormuş meğer...ben de kendimi anlattım böyle şeyleri ben de bulamayacağını söyledim hatta şaşırdı sen ne acayip kızsın hala konuşuyorsun benle falan dedi ben de bütün erkeklerin onun gbi olduğunu neticede sapık olmadığını söyledim :) neyse sabah yazıştık görüşmek istedi ben de türkan şoray kurallarıma rağmen benimle görüşmek istiyor musun hala dedim evet bi görüşelim ama evlenmem bak ben falan dedi ( ben de he canım he dedim içimden) yani kızlar o kadar konuştuk sanalda kalmasın istedim doğrusu devamı gelir ya da gelmez bilmiyordum...neyse buluştuk nebileyim hoş çocuk, kendi halinde dobra enerjik ağır başlı biri gibi duruyordu keyifli muhabbet ettik ne biliyim centilmenlikler yaptı, uzuuuun zaman sonra ilk buluşmamdı diyebilirim, 1.5 saat falan oturduk arabadan inerken görüşürüz yine dedi ben de kib dedim tokalaştım...öyle işte devamı ne olur ben de bilmiyorum şu anda sizce???
yok tatlım ya söyle fikrini zaten ben de artık yavaş yavaş kabullenmeye çalışıyorum...öyle gibi görünüyor o kızlarla olan ilişkilerine devam etmek istiyor zannımca zaten ben evlenmem falan diyor, nabalım bu da kısmet değilmiş deyip gececeğimBu adamdan sana yar olmaz canım baştan demiş uzatmaya gerek var mı :) centilmen beni seviyor yok dobra beni seviyor deme yani böyleleri türkan şoray kuralları olanlarla pek takılmaz zaten ben acı konuşayım sen ister dinle ister takmaa :)
anlıyorum ama biraz daha ayrıntılı bahsedersen neden olmaz dan ben de daha bilinçlenebilirimben de olmaz dıyorum..
Sözden sonra olmuş ama bu kadar kırılacak bişey yok ortada bence.kendini geri çek istersen üstüne düşmemek gerekli erkeklerin
gelişme var mı merak ettim arkadaşlar söylemiş bu iş olmaz bence de yada türk filimlerindeki gibi olur yakışıklı ve uçarı genç namuslu kızla tanışınca akıllanıp tek eşlilige yöneliyor bir tarık akan kılasigi
hayal kırıklıgı yaşamamak adına dikkatli olmanı öneririm
Merhaba bayanlar, başlıkta da yazdım kendimi çok mutsuz hissediyorum...28 yaşında bekar bir öğretmenim, facebooktan ortak bir arkadaşımız olan birini ekledim tanışmak amacıyla çünkü çevremde hep aynı insanlar var, olacak gibi biri karşıma çıkmadığı için bir şansımı denemek istedim...o da 32 yaşında bir mühendis, neyse biz konuşmaya başladık, sohbet ilerledi birbirimizi falan tanıdık bayağı...o sürekli görüşmek istedi ben bir türlü müsait olamadım neyse gecen hafta çarşamba gününe sözleştik..her sabah günaydın mesajları atmaya başladı birbirimizin sohbetinden keyif almıştık...sonra salı sabahı sohbet ederken ben ona şakasına ya nasıl konuşuyorsun karşımda lise öğrencisi var sanki yarın seni görünce nasıl olucak cok merak ediyorum dedim (evet çok hönlük ettim haklısınız) neyse sonra bu bir müddet cevap vermedi, sonradan sanırım biz görüşemeyeceğiz hevesim kactı işlerim yoğun falan dedi...ben tabi şok oldum çünkü bu yaşıma kadar yalnızım dik duruyorum tabi ama onun yoldaşlığına alışınca "sanal bile olsa" kötü oldum...sonrasında da bıçak gibi kesildi konuşmaları, arkadan akşama görüşelim şu saatte şurada ol dedim, baya yazmadı sonra cıkamıcam işten belki başka zaman dedi...ben tabi hakkımı aramak istedim söylediğim söze mi kırıldın noluyor böyle aniden dedim? seninle ilgisi yok, benden bişey bekleme hayatına devam et dedi...zaten sanal bir arkadaşlık kırılma falan dedi, çok fazla iş yoğunluğum olduğu için bu flörtümüzü etkiliyor dolayısıyla sana konsantre olamıyorum umursamıyorum dedi (bir parantez acmak istiyorum burda gecen yıl uzun zamandır calıştığı şirketten istifa etmiş, şuan olduğu yerden pek memnun değildi ve 1 yıldır kötü zamanlar gecirmiş işte bu yüzden 1 yıldır kızlardan uzak duruyorum demişti)...kızlar tecrübeli bayanlar ne olur bir fikir verin??? etrafımda bu durumu paylaşabileceğim çok insan yok...tekrar arar mı, yazar mı? işten dolayı mı böyle yapıyor yoksa bana mı kızmıştır ??? helpp!!!
Cnm nereye kdr okudun bilmiyorum ama bi görüştük de sonradan neden yazmıyosun diye üstelediğimde evlilik düşünmediğini o biçim ilişkiler kurduğunu ve bnm çok saf olduğumu söylediResmen kendimi gordum ayni tarz bi iliski icindeydim o da boyle bicak.gibi kesti iletisimi bndr arayip sormadim 3. Gun aksam mesaj atti yüzeysel sekilde sitem.ettm simdi biraz mesafeli duruyorm
canım 3 haftadır görüşmüyoruz zaten aynen öyle istiyorsa gelir, önüme bakıyorum şimdibence böyle bi adamdan arkanıza bakmadan uzaklaşın.kendi değerinizi düşürmeyin
dediklerin çok mantıklı canım aynen öyle, yok illa da bana uymasa bile birini bulayım derdim yok sadece etkilenmiştim ondanCanım benim, karşına inşAllah senin gibi temiz birisi çıkar.
Evde kaldım diye kendine dert etme. Herşeyin bir vakti vardır. Zaman geçiyor diye sana layik olmayanla bir ilişki kurma. Gül anca gül mevsiminde açar derler. Senin mevsiminde gelir hayırlısı ile.
Bizim yapımızda var ama. Adam bir iki iltifat eder, hemen hoşumuza gider. Kirli çamaşırlarını ortaya döker, bak ne kadar dürüstmüş deriz. Sen bu kirli çamaşırları tüm ömür koklanmaya hazırmısın? Ilişki ilerledi diyelim, ara sıra başka bir gül kokladı diyelim. Ne diyebileceksin o zaman? Sana baştan söyledim demiyecek mi?
Yaşın kaç olursa olsun, yaşım geçti diye kendini böylelerine yem yapma.
anlamadım canım nasıl yani?Kadınlar vazgeçince her erkek yazar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?