çok zavallı hissediyorum...

öyle mi diyorsun ben de çok kararsızım, ama dürüst ya en azından söyledi yani
Dürüst mü? Her şeyi bu şekilde ağzından cımbızla mı alacaksınız? Bir de siz lafıma mı kırıldı derken adamın düşüncesi farklıymış. Sanki çok alakasız yerlerdesiniz.

Bence adamın hayatında birçok kız var aklına esince sana geliyor dürüstüm ayaklarında.
Seni 2 kere de buluşalım dediğinde reddetmiş senin şu an terslemen gerekirdi.

selam canlarım, hepiniz fikrinizi söylediniz tekrar teşekkürler...bazı gelişmeler oldu onları aktarmak istiyorum...dün gece acık acık her şeyi konuştuk ya evet reddetti cok doğru, beni korumak için yapmış yani işin özü onun düşündüğü gibi bir flört yaşayamayacağı için baştan bitirmiş, daha once kızlarla ilişkileri olmuş tamam ama bunları acıkca anlatması da hoşuma gitti ve anlattıktan sonra da rahatladığını hissettim o yüzden konuşmuyormuş meğer...ben de kendimi anlattım böyle şeyleri ben de bulamayacağını söyledim hatta şaşırdı sen ne acayip kızsın hala konuşuyorsun benle falan dedi ben de bütün erkeklerin onun gbi olduğunu neticede sapık olmadığını söyledim :) neyse sabah yazıştık görüşmek istedi ben de türkan şoray kurallarıma rağmen benimle görüşmek istiyor musun hala dedim evet bi görüşelim ama evlenmem bak ben falan dedi ( ben de he canım he dedim içimden) yani kızlar o kadar konuştuk sanalda kalmasın istedim doğrusu devamı gelir ya da gelmez bilmiyordum...neyse buluştuk nebileyim hoş çocuk, kendi halinde dobra enerjik ağır başlı biri gibi duruyordu keyifli muhabbet ettik ne biliyim centilmenlikler yaptı, uzuuuun zaman sonra ilk buluşmamdı diyebilirim, 1.5 saat falan oturduk arabadan inerken görüşürüz yine dedi ben de kib dedim tokalaştım...öyle işte devamı ne olur ben de bilmiyorum şu anda sizce???

Bu adamdan sana yar olmaz canım baştan demiş uzatmaya gerek var mı :) centilmen beni seviyor yok dobra beni seviyor deme yani böyleleri türkan şoray kuralları olanlarla pek takılmaz zaten ben acı konuşayım sen ister dinle ister takmaa :)

yok tatlım ya söyle fikrini zaten ben de artık yavaş yavaş kabullenmeye çalışıyorum...öyle gibi görünüyor o kızlarla olan ilişkilerine devam etmek istiyor zannımca zaten ben evlenmem falan diyor, nabalım bu da kısmet değilmiş deyip gececeğim

gelişme var mı merak ettim arkadaşlar söylemiş bu iş olmaz bence de yada türk filimlerindeki gibi olur yakışıklı ve uçarı genç namuslu kızla tanışınca akıllanıp tek eşlilige yöneliyor bir tarık akan kılasigi
hayal kırıklıgı yaşamamak adına dikkatli olmanı öneririm

Sözden sonra olmuş ama bu kadar kırılacak bişey yok ortada bence.kendini geri çek istersen üstüne düşmemek gerekli erkeklerin

üzerine düşmemek için mücadele veriyorum canım ya

canım en sonki görüşmemizden sonra bir gelişme yok malesef, ben baştan şaka yollu evlilik lafı yapınca kaçırttım adamı şaka bir yana öyle gözüm mesajlarda haber bekliyorum canım, ben duruşumu ve olumlu olabileceğini belli ettim ama o evlilik düşünmüyorum demişti en son bilemiyorum

Bence şaka tamamen bahane sonuçta siz o şakadan sonra kaç kere adım atmışsınız
isteyen insan mutlaka bi fırsatını bulur imkan yaratır istemeyen de bahaneler sunar. bence o sizin ne kadar istekli olduğunuzu anladigindan kendini baya ger cekiyo yerinizde olsam onu silerdim görüşmek bile istemeyen bi insanın arkadaşım olarak kalması da saçma gelirdi

Resmen kendimi gordum ayni tarz bi iliski icindeydim o da boyle bicak.gibi kesti iletisimi bndr arayip sormadim 3. Gun aksam mesaj atti yüzeysel sekilde sitem.ettm simdi biraz mesafeli duruyorm

Resmen kendimi gordum ayni tarz bi iliski icindeydim o da boyle bicak.gibi kesti iletisimi bndr arayip sormadim 3. Gun aksam mesaj atti yüzeysel sekilde sitem.ettm simdi biraz mesafeli duruyorm
Cnm nereye kdr okudun bilmiyorum ama bi görüştük de sonradan neden yazmıyosun diye üstelediğimde evlilik düşünmediğini o biçim ilişkiler kurduğunu ve bnm çok saf olduğumu söyledi ona rağmen biz buluştuk yani türkan şoray kurallarıma rağmen...neyse güzeldi çok görüşme çok eğlendik sonra o gün napıyosun diye msj attı bnde ona attım bida ses soluk yok mal herif ya yaş olmuş 32 evlilik düşünmezmiş valla cnm bnde işte devam ediyorum hayatıma ama hep aklımda... üstüne düşmemek laxım erkeklerin diyorlar sen de ağırdan al bnce csnım

Canım benim, karşına inşAllah senin gibi temiz birisi çıkar.
Evde kaldım diye kendine dert etme. Herşeyin bir vakti vardır. Zaman geçiyor diye sana layik olmayanla bir ilişki kurma. Gül anca gül mevsiminde açar derler. Senin mevsiminde gelir hayırlısı ile.
Bizim yapımızda var ama. Adam bir iki iltifat eder, hemen hoşumuza gider. Kirli çamaşırlarını ortaya döker, bak ne kadar dürüstmüş deriz. Sen bu kirli çamaşırları tüm ömür koklanmaya hazırmısın? Ilişki ilerledi diyelim, ara sıra başka bir gül kokladı diyelim. Ne diyebileceksin o zaman? Sana baştan söyledim demiyecek mi?
Yaşın kaç olursa olsun, yaşım geçti diye kendini böylelerine yem yapma.

bence böyle bi adamdan arkanıza bakmadan uzaklaşın.kendi değerinizi düşürmeyin
canım 3 haftadır görüşmüyoruz zaten aynen öyle istiyorsa gelir, önüme bakıyorum şimdi
dediklerin çok mantıklı canım aynen öyle, yok illa da bana uymasa bile birini bulayım derdim yok sadece etkilenmiştim ondan
Kadınlar vazgeçince her erkek yazar.
anlamadım canım nasıl yani?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…