Cok zayıfsın pek zayıfsın

Latinachica

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2011
405
958
228
36
Bu kisi ablamin kayinvalidesi
Ayda yilda bir goruyorum zaten
Ama artık sinirime dokunuyo
Ben 44-45 kilodan bu sene icerisinde 53 e ciktim.
Evet cok zayiftim ama kilo alamiyodum
Bu kadin beni her gördüğünde ama istisnasiz her gordugunde 'hala aynisin pek zayifsin cok zayifsin ayni duruyosun' derdi
Kadinla tek sohbetim bu. Pardon monologum. Cunku cevap vermiyodum gulup geciyodum. Halbuki moralim alt ust oluyodu
Ve ben kilo aldim. Beni goren herkes yanaklarin nasil şişmiş falan oluyo.
Dun bu kadini gordum yine bana ne dese begenirsiniz. ' sen napiyon plaa hala ayni duruyon cok zayifsin'
Ufak capta bi şok gecirdim tabi yine. Dedim ayni mi bir suru kilo aldim...kilo mu aldin aynisin dedi yine.

Gercekten tepem atti. Yani bisey de diyemiyosun ki. Kotu niyet yok belki ama ben artik acayip sinir oluyorum. Annemle gozgoze geldik o esnada. Cunku hep sey diyodum kilo aldiktan sonra bu kadın beni gorse ne der acaba diodum. Kadin ayni seyi soyledi saka gibi
Ay boyle insaari nasil tolere ediyosunuz. Bi kez daha bunu soylese cuk diye oturtcak bisi soylemek istiyorum ama onun seviyesine uygun

kafa buluyo senleee

Ben halimden memnunum , bunu dert edip uzulmene gerek yok deyin.

Komikli dimii
Valla komik ama asiri sinirleniyorum dusundukcee
Annem de çok zayıftır, uğraşanlar olurdu. Birgün kilolu bi teyze bu ne halin dedi biraz kilo al kilo al. Annem de yoo benim kilom iyi sen kilo ver bak yürüyemiyorsun şişmanlıktan diye cevap verdi, kalktı gitti kadın. Biz de arkasından güldük eglendik

Sık görüşmediğiniz için kilo değişimini farkedeniyordur. 53 de çok farkedilip kilolusun sen diyecek bir kilo değil. Ama “ay evet formumu koruyorum şanslıyım o konuda” diyip snirlenmeden konuyu sürdürebilirsiniz.

Boyle insanlari hiç totoma takmiyorum sahsen ben

Gozluk hediye ediverin belliki iyi goremiyor.yada algi durumundan aciz.
Sinir oluyorum insanlarin dis gorunusune kafayi takan insanlara..
Banada dendi "ayyy cok kilo almissin ne oldu sana boylee?"gibi salak bir soru..
Hiccc takmadim."ayyy evet oyle olmus dimi haha"dedim gectim..
Fikrine önem vermediginiz insanlari takmayin.

Kilolu denilecek bi kilo degil evet ama cok zayifsin hele de ayni duruyosun denilecek de bi durumum yok gercekten. Beni goren şok oluyo. Cunku eskiden ciddi manada zayiftim. Enistem bile gordugunde ablama plaaya nolmus oyle falan diyo. Kadinda art niyet de aramiyorum ama evet manken gibiyim veya formumu koruyorum demek de icimi gercekten sogutmayacak. Artik kitlendim sanirim

Oyle desen bi dert demesen bibdert. Oyle bi cvp vereyim ki ne saygisizlik olsun istiyorum ne de altta kalsin. Fena kuruldum kadina artik

Boşverin siz halinizden memnunsanız hiç takılmayın bana da çok diyolar kanıksadım sanırsam tepkisizimbu arada alakasız olacak ama ayıptır sorması boyunuz kaç bende 44 kiloyum ve tam olmak istediğim kilodasınız yüzüm falan toplandı deyince nasıl özendim

sıze de zayıflamanızı tavsıye ederım deseydınız ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…