- 30 Mart 2011
- 405
- 958
- 228
- 36
- Konu Sahibi Latinachica
-
Ayy su lafi duymamak icin hedefim 60 kilo yemin ediyorum:))Teyze zayıf değilse seni kıskanıyor olabilir
Ben bile kıskandım çok zayıfsın
Bu arada zayiflara ozeniyorum.Yiyip yiyip kilo almasan ne guzel olurdu.
Kendilerini eleştirince hemen bozuluyorlar işteAnnem de çok zayıftır, uğraşanlar olurdu. Birgün kilolu bi teyze bu ne halin dedi biraz kilo al kilo al. Annem de yoo benim kilom iyi sen kilo ver bak yürüyemiyorsun şişmanlıktan diye cevap verdi, kalktı gitti kadın. Biz de arkasından güldük eglendik
Boşverin siz halinizden memnunsanız hiç takılmayın bana da çok diyolar kanıksadım sanırsam tepkisizimbu arada alakasız olacak ama ayıptır sorması boyunuz kaç bende 44 kiloyum ve tam olmak istediğim kilodasınız yüzüm falan toplandı deyince nasıl özendim
53 kilo gayet ideal bir kilo, çok zayıfsın denilecek bir kilo asla değil. Hele ki boyun 160-165 civarında ise. Kim ne demiş hiç takma bile, eminim bu kilonla çok hoşsun..
167 falanim. Ayy neler cektim neler. 26 yildir çöp gibi yasadim resmen. Istiyorsan darisi ins sana olsun. Ama emek olmadan olmuyor asla. Simdi bile devam ediyorum. 100 gr versem psikolojim bozuluyo
Bana da kiloluyken, esinin yaninda ablasi gubi durma esi gibi ol , diyen de oldu. Zayiflayincada cok zayifladin , cok cirkinlestin, diyende oldu .Kimseyi memnun edemezsin .En iyisi takmamak , ben de zayiflamaya calisiyorum ,bana cirkinlestin, dedikleri kiloya dusmek istiyorum .Ayy su lafi duymamak icin hedefim 60 kilo yemin ediyorum:))
Bence zayifligi sevmiyorum hicbir sekilde. Yiyip yiyip kilo alamamak var bi de gercekten cok kötü. Yasamayan bilmez
Yani saygısızlık yapmadan haddini bildirmek zor sonuçta duymazdan gelmek en iyisi.Oyle desen bi dert demesen bibdert. Oyle bi cvp vereyim ki ne saygisizlik olsun istiyorum ne de altta kalsin. Fena kuruldum kadina artik
Bendee çok kıskandım.. bazı insanların vizyonu o kadar.. ben bi keresinde 20 kilo vermiştim beni gören bi akraba ayy hippo kilo almışsın dedi.. o da beni ne zmn görse öyle der..Teyze zayıf değilse seni kıskanıyor olabilir
Ben bile kıskandım çok zayıfsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?