Cok zayıfsın pek zayıfsın

Sende birdahakine espirisine seninde masalahin var rahatsiz olmuyomusun kilondan teyzecim de kahkahayi bas

Zayıf olsan zayıf derler, kilo alsan şişman derler. Saçını boyasan yakışmadı, boyamasan bakımsız derler. Derler de derler. Ama hiç dönüp kendi popolarına bakmazlar,ben neyim, ben kimim diye düşünmezler.
Oğlu 130 kilo olan akrabamız 65 kilo ablama “kilo versen yüzün çok güzel” demiştir bir kez, hala gülüyorum.

Kimseye zayıflık kiloluluk güzellik bakımlılık borçlu değilsiniz, takmayın. Cevabınızı verin susturun.

İnsanlar hep böyle şişman olsan şişman derler, bekarsan evde kalmış, erken evlensen koca meraklısı, evlenirsin 1 hafta geçer niye hamile değilsin, çocuğunuz olmuyor mu, hamile olsan gülerler gider gitmez hamile kalmış diye türlü türlü şeyler. Millete ne yapsan yaranamazsın zaten...

Ya insanlar çok patavatsız olabiliyor işte. Benim bir arkadaşım vardı oda çok zayıftı o hep derdi kilolu insanın nasıl zoruma gidiyorsa kilo ber deyince, Benimde kilo al dediklerinde zoruma gidiyor. Kimse kimsenin zayıf noktasını bilemez işte. Ama insanlar çok zayıf olmayı moda sandığı için bunun zoruna gideceğini düşünmüyordur bilerek yemediğini düşünüyordur. Boşver takma ona mı kalmış kilon sanki.

Ablanızın kayınvalidesi sizi bu kadar rahatsız etmemeli bence bu kadar önemsemeyin hem zayıf olmak iyidir sonuçta

Biri bana "bugun hasta misin kotu gorunuyorsun neyin var" dese bile sen dön bi aynaya bak su sacinin basinin haline bi bak diyorum artik :)) yas ilerledikce koyverdim gerisini onlar düşünsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…