Çok zengin bir adam mi ? Acil!!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Banada öyle geldi ama onuda sordum ben istesem bir telefonuma bakar kızların gelmesi seni beğendim duygusal olarak yakın hissediyorum safsın temizsin falan dedi
Hmm bi telefonla gelen kızlar sen ama sen içlerinden şu an önceliklisin ne kadar şanslısın 🥴

IMG_20200427_213417.webp

Hmm bi telefonla gelen kızlar sen ama sen içlerinden şu an önceliklisin ne kadar şanslısın 🥴
Şanslıyım demiyorum adam beğendi sadece beni kaçırmak istemiyor ben olmasam başkasıda olur yani ısrarcida değil kararını ver dedi sadece

Koşa koşa git bacım.
4 günde bu şekilde ilerlediyseniz aman dikkat et başka ortakları çıkıp çullanmasınlar sana😂
Birde fazla atma eşim borsa da iyi oynar şu an sana hangi kağıtların zarar ettiği söyleyebilirim!!!!
Hangi kağıda oynadinda kaybettin söyle bakalım????

Sen bu adamla gerçekte görüştün mü hiç, yoksa sadece sanalda falan mı yazıştınız, eğer sadece sanalsa dikkatli ol derim . Yaş farkına takılmıyorum , 25 yaşındayken sevgilim 37 di, hayatımın en büyük aşkıydı diyebilirim, ancak sevgilisini sizin için silen başka birini bulduğunda da sizi siler dikkatli olun

Koşa koşa git bacım.
4 günde bu şekilde ilerlediyseniz aman dikkat et başka ortakları çıkıp çullanmasınlar sana😂
Birde fazla atma eşim borsa da iyi oynar şu an sana hangi kağıtların zarar ettiği söyleyebilirim!!!!
Hangi kağıda oynadinda kaybettin söyle bakalım????
Bende borsada 1 yıldır işlem yapıyorum ve iktisat mezunuyum...bence siz düzgün cevaplar vermeyecekseniz yazmayın

Şanslıyım demiyorum adam beğendi sadece beni kaçırmak istemiyor ben olmasam başkasıda olur yani ısrarcida değil kararını ver dedi sadece
Sana tek diyeceğim şey hayırlı işler
Ve de tek önerim; 5 yıllık sevgiline söyle bunları seçtiğini
Söyle ki adam kurtulduğuna şükretsin :kahve:

Sen bu adamla gerçekte görüştün mü hiç, yoksa sadece sanalda falan mı yazıştınız, eğer sadece sanalsa dikkatli ol derim . Yaş farkına takılmıyorum , 25 yaşındayken sevgilim 37 di, hayatımın en büyük aşkıydı diyebilirim, ancak sevgilisini sizin için silen başka birini bulduğunda da sizi siler dikkatli olun
Yüz yüze görüşmedim yüz yüze görüşmeyi istiyor ama ben bundan emin değilim

Size zaten cazip gelmiş buraya ne için yazdınız onu anlamadim?

Kk dan iyi talip tam parası yiyilecek adam kaçırma gibi söylemler duymayı bekliyorsan boşuna konu açtın..
Burdaki bayanların hepsi ve bende dahil sana bu iş te bir b...k yeniği var diyecegiz NOKTA

Size zaten cazip gelmiş buraya ne için yazdınız onu anlamadim?

Kk dan iyi talip tam parası yiyilecek adam kaçırma gibi söylemler duymayı bekliyorsan boşuna konu açtın..
Burdaki bayanların hepsi ve bende dahil sana bu iş te bir b...k yeniği var diyecegiz NOKTA
Yanlış yapıyorsam yada yapacaksam buNu baskasindanda duymak istedim..

İktisatçıymışsınız neyin ne olduğunu biliyorsunuz kendi paranızla istediğinizi yaparsınız yani ilk adamı bırakın.
Para pul da yani kendi değerinizi belirleyin parayla olur duygusal bişey beklemiyorum diyorsanız gidin adama ama sonra beni bıraktı diye ağlamak yok.
O adam sizin gibi kaç tane bulur ciddi olma ihtimali sıfıra yakın

Hanımlar merhaba...Daha önceden biliyorsunuz 5 yıllık bir ilişkim vardı aileler tanışmıştı üstüme çok düşen biriydi ancak 4 gün önce benden ayrıldı ayrılma sebebi borsada kaybettiğim bir para.Borsada işlem yapmamı istemiyordu.onu dinlemedigim için ayrıldı.Paradan dolayı ayrılmasına çok üzüldüm pişman olup geri gönlümü alMaya çalışacağını biliyorum ama içimde bir şeyler kırıldı..tam bu evrede benden 12 yaş büyük biriyle şans eseri tanıştım ve bu durumumu anlattım o da zamanında borsadan dolayı bu tarz bisey yaşamış kendini benim gençliğime benzetti ve aşırı yakın davranmaya başladı.Senden bir beklentim yok gel bana arkadaş sevgili ol yeter diyor bu zamana kadar ask icin birlikte oldun ne oldu biraz da sen hayatini yaşa,istedigini yap iş ogreteyim falan bir sürü sey dedi.Normalde para icin boyle erkeklerle olan kadinlari cok elestirirdim ama bilmiyorum bana tavri ilgisi cok asiri fazla oldu.Ayrica bu adam gerçekten çok zengin ve kendi alanında ünlü biri.Yanlis kararlar verme hayatını degistirebilirim diyor..eğer sevgili olmayı kabul edersem direk ev araba ne istersem istemesem bile vermeyi teKlif ediyor.Sevgili olmayı kabul etmezsemde gel yanımda dur biseyler öğrenmeye bak hayatının fırsatı bu diyor....Kafam kalbim çok karışık nasıl bu durumun içindeyim bilmiyorum.Sizden yorum bekliyorum lütfen kırıcı olmayın yardımcı olun başka bir düşünceye ihtiyacım var

Umarım fakesinizdir. Ama değilseniz pes. 5 yıllık ciddi dediğiniz ilişki biteli 4 gün olmuş, siz size teklifte bulunan insan müsveddesinin teklifte bulunma şekline aldırmadan kafam kalbim karışık diyebiliyorsunuz. Pes.

Yanlış yapıyorsam yada yapacaksam buNu baskasindanda duymak istedim..
Bahsettiğiniz kişi gerçekleri söylüyorsa bile birisi ile sırf para için birliktelik yaşamak doğru değil.. Benim şahsıma hiç uygun değil kadın dediğin gururlu olmalı, kendi parasını kendisi kazanmalı, baskasinin eline bakmamali.. Siz bu teklifi kabul ederseniz bu saydıkları mı da kabul etmiş olacaksınız..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X