- 19 Mart 2016
- 51
- 10
- 3
- Konu Sahibi Aycicegii56
-
Canım inanarak okuyamıyorum, çok istiyorum bunu ...Önerin için çok teşekkür ederim.Bol bol inşirah oku ama inanarak oku.iyi gelir
Rabbim gönlüne ferahlık versin canım biraz sakin kalmaya çalış. kafanı ilgini çekecek şeylere verCanım inanarak okuyamıyorum, çok istiyorum bunu ...Önerin için çok teşekkür ederim.
Sakin olmaya çalışıyorum canım...Düşüncelerim duygularıma yön veriyor, kafamdaki konuyu çıkartabilsem hafifleyeceğim belki...Rabbim gönlüne ferahlık versin canım biraz sakin kalmaya çalış. kafanı ilgini çekecek şeylere ver
esmeralisa , bahsettiğin esmaları zikredeceğim.. Allah yar ve yardımcın olsun..İlgine teşekkür ederim.
Evet canım, şu an geçmeyecek gibi hissediyorum..Amin...Allah senin de yardımcın olsun kardeşim. Hepimiz imtihan halindeyiz. Bu sıkıntılarının en kısa süre de geçmesini dilerim Allah'tan.
anlatmak istersen dinleriz tatlım belki rahatlarsınSakin olmaya çalışıyorum canım...Düşüncelerim duygularıma yön veriyor, kafamdaki konuyu çıkartabilsem hafifleyeceğim belki...
Bade'cim, izin verirsen Badecim diyorum..Çok tatlısın..Anlatmak isterim elbetteanlatmak istersen dinleriz tatlım belki rahatlarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?