Çok zor dönem

Lale08

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2016
113
33
48
37
Merhaba arkadaşlar çok zor günler geçiriyorum o yüzden üye olup birazda olsa sizle paylaşmak istedim.hamileliğim in 12 . Haftasındayim.6.haftadan başlayan miğde bulantısı 10.haftada beni bitirdi kusma , tükürüğümü yutamama yemek yiyememe şu bile içememe siz düşünün buna bide arada dayanilmaz kol bacak agrisi eklendi eşim bile şaşırır bu işe ve anlamıyor beni şimdi ailemin yanına geldim biraz da olsa baksınlar die biraz hafifledi ama günde iki mide bulantısı hapı içmeden geçmiyor ve hala bişeyler yiyip içmek zor siz neler yaşıyorsunuz bunu merak edıyorum belkide dertleşmek biraz niyetim lütfen cevap yazın

Hiç benim gibi olan yok sanirim

Benimde gebeligim böyle geçmişti kokulara dayanamıyordum, hicbirsey yiyemiyordum yedigimide aynen geri cikariyordum ama 3.ayimin dolmasıyla bulantım aniden kesilmişti inşaallah zeminde öyle olur canım zaman cabuk geçiyor benimki şimdi 5yaşında.Allah sana da sağ sağlım kucağına almayı nasip etsin inşaallah

Ahh kıyamam sana canm benimm Allâh şifa versin mubarek ramazan gününde inşallah bende hamilelik geçirdim ama bulantım hiç olmamıştı, bebeğin olması zor olduktan sonrası zor.. İnşallah bunlar sana sevap olarak yazılır canım benim

İnşallah arkadaşlar bnimde üç ayim bu hafta doluyor umarım bnimde kesilir umarım bnim durumumda olanlarda bir an evvel düzelir ne diim

Benimde çok bulantim oldu çok yattım cubuk kraker çok yedim dört aydan sonra hafifledi benimki şu an beş ayligim ve istahim açıldı akşam demir hapı icersem sabah kusuyorum bide decavit alınca da kusuyorum o yüzden kullanmıyorum ama sabret bir iki aya geçecek insallah

İnşallah Masalimmm sabrediorum psikolojimde bozuldu biraz ama dayanmak lazım

Bulanti oyle biseyki birden hayatina giriyor hayat bitiyor birdende cikiyor inanamiyorsun benmiydim o hallerdeki diye neler cektim bende Allahım tarifsiz bisey kim ne dese denedim olmadi fayda etmedi kilo kaybim oldu 12 haftam dolmadan birden aniden kesildi bulantim yedikce yedim neşem.geldi yerine sabret gececek insallah

Çok moral oldu burasi sağ ol zemenaz inş bnimde öyle olur vücut bişey almadığı için bacaklarım kollarımda ağirmaya başladı yani yemeye içmeye dönmem lazım artık Allah hepimize dayanma gücü versin

Oyy oyy Allah yardımcın olsun senin halini ancak yaşayan anlar 17 hafta içindeyim sukur geçti desemde yinede 2 3 günde bir oluyor o bile canımı çıkarmaya yetiyor bunun bi çaresi yokki kuzum, hapı fayda etmemişti bende tuzlu çubuk yerdim salatalık yerdim yemek zor yerdim sukur istahim açıldı artık seninde düzelmeye yakın zamanların bence bol bol dua etmekten başka çare yok

Canım bende demir hapı ve devit kullanıyorum hep supheleniyordum kesin onlar da berbat yapıyor beni diye o demir hapinin zehirini atmadan rahatlayamiyorum içmeden de olmuyor kansızlık var çok zor bir durum ya şuan 17 haftaligim hala daha istifra ediyorum bazen demir hapinin adı nedir??

Dua edıyorum bol bol Yağmurcum Allah daha kötü dertler vermesin inşallah bnde senin gibi olurum en kısa zamanda

Maltofer ama akşam yatarken alisam sabah kötü oluyorum gün içinde alirsam fazla etkilemiyor ama bulantilar kusmalar bitince veriyor genel de doktorlar bu ilaclari

9 haftalık hamileyim, Allah'a şükür bulantı kusma yaşamadım henüz, inşallahta olmaz.ama çok duygusala bağladım, sürekli ağlıyorum içli içli.Kafaya takılacak o kadar çok şeyim var ki zaten, ama üzülmekten yoruluyorum o derece :/

Bence kendinizi boş şeylere üzmeyin dünya üçgünlük biz gelip geçioruz ne güzen bulantısı yok en güzeli insanın sağlıklı olması kendinin taş gibi olması sevdiklerinin sağlıklı olması gerisi boş boş boş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…