- Konu Sahibi adanaadana
-
burnumun ucunda düşme oldu ve burnum 7 yıldır çok kötu durumda zaten ıkıncı estetık amelıyatı olmam gerekıyor lafı fazla uzatmayım adana başkent hastanesınde dr tamer seyhanı duyudunuzmu yada onda estetık yaptıran varmı lutfen paylaşımlarınıza ıhtıyacım var kıme guvenecegımı sasırdımÇok üzgünüm çoook
burnumun ucunda düşme oldu ve burnum 7 yıldır çok kötu durumda zaten ıkıncı estetık amelıyatı olmam gerekıyor lafı fazla uzatmayım adana başkent hastanesınde dr tamer seyhanı duyudunuzmu yada onda estetık yaptıran varmı lutfen paylaşımlarınıza ıhtıyacım var kıme guvenecegımı sasırdımÇok üzgünüm çoook
valla geçen sene ocak ayında oldum benimde zaten ikinci ameliyatımdı ilk ameliyatım tam bir kabustu güzelim burnumu mahvetmişti çok felakket olmuştu ben sadece içteki egriligimi düzeltsin diye istetdim dışını bile mahvetti düşün yani.allahtan serkan bey sagolsun düzelti tabi biraz geç igleşti burnum çünkü ilk doktorun yaptıgını düzreltmek zor oldu ama şuan çok dogal bir burnum var benim zaten küçüktü ama içerde egrilk vardı gerçekten çok iyi bir doktor numarsını verebilirim daha sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?