Çok zor durumayım arkadaşlar

adanaadana

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2008
557
9
116
İstanbul
burnumun ucunda düşme oldu ve burnum 7 yıldır çok kötu durumda zaten ıkıncı estetık amelıyatı olmam gerekıyor lafı fazla uzatmayım adana başkent hastanesınde dr tamer seyhanı duyudunuzmu yada onda estetık yaptıran varmı lutfen paylaşımlarınıza ıhtıyacım var kıme guvenecegımı sasırdımÇok üzgünüm çoook

Son düzenleme:
hayır hiç duymadım peki daha önce kime ameliyat oldun ve burnunda nasıl bir problem oldu.yani sen o doktoramı olmak istiyorsun.ben adanadayım başkalarını sorarsan yardımcı olabilirim

canım suan başkent hastanesınde o var dıye gıdecem sadece baska bı bılgımde yok 16 yıllık doktormus ve yrd.doç. baska kımseyıde tanımıyorumkı ben ordudayım suan ama adanada amelıyat olmayı dusunuyorum.senın tanıdıgın bıldıgın kım var bana bılgı verırsen cok sevınırım.ya burnum 7 yıl oldu yaptıralı yapan doktor ıner dedı burnum ınmedı ve üstü oyuk ucu çıkık ya yandan karga gıbı anlıcan.burnun orta kısmından ıtıbaren kemık cıkık ve burnumun ucundada tumsek olustu mercımek buyuklugunde çok kotu bır durumdaym

yani illaki başkent hastanesinde anlaşman vardamı oraya yaptırmak istiyorsun.benim doktorum serkan sayılıkan gerçekten bir numaralı bir doktor yani bildigim kadarıyla zaten estetikte anlaşmalı kuruluşlar ınınn bile faydası olmaz eger tabi bu açıdan düşünüyorsan

yok canım anlaşmayla fılan alakası yok.. sadece bıldıgım yer dıe işte..sen bu doktorda estetık yaptırdınmı??nerden tanıosun??ve nerde calısıo bılmıyorumkı bılgı versene

evet ben geçen sene oldum serkan beye gazipaşada muhaynehanesi bence görüş kendisiyle gerçtekten çok iyi bir doktor

canım zaten sımdı arastırdım..senın yazdıklarınıda okudum kulüpten.cok tesekkur ederım ayıp olmazsa ne kadara yaptı burnunu..bı hastanede fılan yapıyormu acaba ben öğretmenım ya hane belkı faydası olur emeklı sandıgından.

burdan fiyat yazamam dogru olmaz sonuçta ben geçen yıl yaptırdım ama istanbuldaki gibi uçuk fiyatlar degil eminol ayrıca kendi yerinde ameliaythanesi var orda yapıyor tabi çok problemliyse hastnede yapıyor orta dogu hastanesi

canım cok tesekkur ederım cok mutlu ettın benı..bıraz bahsetsene amelıyatından nasıl oldu sonuc ıyımıydı tam olarak nezaman oldun amelıyatı felan..lutfen en azından içim rahat olur doktoru kesın arıcam zaten burnun nasıl dogal oldun demı ay allahım ıkıncı amelıyatım olacak cok korkuyorum ya.

valla geçen sene ocak ayında oldum benimde zaten ikinci ameliyatımdı ilk ameliyatım tam bir kabustu güzelim burnumu mahvetmişti çok felakket olmuştu ben sadece içteki egriligimi düzeltsin diye istetdim dışını bile mahvetti düşün yani.allahtan serkan bey sagolsun düzelti tabi biraz geç igleşti burnum çünkü ilk doktorun yaptıgını düzreltmek zor oldu ama şuan çok dogal bir burnum var benim zaten küçüktü ama içerde egrilk vardı gerçekten çok iyi bir doktor numarsını verebilirim daha sonra

burnumun ucunda düşme oldu ve burnum 7 yıldır çok kötu durumda zaten ıkıncı estetık amelıyatı olmam gerekıyor lafı fazla uzatmayım adana başkent hastanesınde dr tamer seyhanı duyudunuzmu yada onda estetık yaptıran varmı lutfen paylaşımlarınıza ıhtıyacım var kıme guvenecegımı sasırdımÇok üzgünüm çoook

meraba canım aynı problemi şuanda bende yaşıyorum.2 yıl önce bende istanbulda ameliyat oldum son 1 yıldır burnumun üztündeki kıkırdak burnumun ucunda benneyaptımki
martta tekrar ameliyat olcaktım ama hamile olduğum için seneye ertelendi.üniversiteyi adanada bitirdim ama senin dedğin doktoru hiç duymadım bence çok iyi araştır doktorla konuş yaptığı ameliyatlara bak.burun ucu estetiği olduğu içinde pahalı olcağını sanmıyorum

senin adına çok üzüldüm 2. defa bıçak altına yatmak seni korkutuyor olabilir belki ama lütfen çok fazla problem yapmayın bu durumu size yakın bir örnek vericem bir akrabam kendisinin çok problemli bir burnu vardı 1.amelyatı 4 sat sürdü aradan 2 ay geçmeden burnunda 8 yerde kırık ve düşme vardı anlıycanız doktor o burnu dağıtmıştı parasını geri alarak 2. amelyatını oldu ve o amelyat 8 saat sürdü anlatmak istediğim sizden daha kötü durumda olanlar var sakın korkmayın bu durumda doktor çok öenmli ben istanbulda yaşamıyorum fakat şöyle birşey söylebilirim doktor araştırrken doktornuz mutlaka size yaptığı amelyatların resmini göstericektir...amelyat ettiği insanların nosunu alarak şuanki akıbetlerini öğrenip menun olup olmadığını sorabilrsiniz ve bunu çekinmeden yapın çünkü sağlığınız konu umarım iyi olursunuz

valla geçen sene ocak ayında oldum benimde zaten ikinci ameliyatımdı ilk ameliyatım tam bir kabustu güzelim burnumu mahvetmişti çok felakket olmuştu ben sadece içteki egriligimi düzeltsin diye istetdim dışını bile mahvetti düşün yani.allahtan serkan bey sagolsun düzelti tabi biraz geç igleşti burnum çünkü ilk doktorun yaptıgını düzreltmek zor oldu ama şuan çok dogal bir burnum var benim zaten küçüktü ama içerde egrilk vardı gerçekten çok iyi bir doktor numarsını verebilirim daha sonra

bende ocak ayında olacaktım ama hava sartlarından adanaya gelemıcem.en guzelı yaz tatılınde adanadayım nasıl olsa 3 ay ozaman yaptırcm.zaten serkan beye dırek gıdıp görusecem hayırlısıyla..senden bunları duyunca baya fıkrım oldu tabe yıne ınce eleyıp sık dokucam ıkıncı amelıyat oldugu için..:jeyyar:

adanaaa gidip görüş ama çok sıcak havalara ameliyatını bırakmayı pek düşünme zaten doktorlarda yaz ayında pek ameliyat yapmayı uygun bulmazlar çünkü sıcakta kaynama olayı biraz daha geç olur ve kaşıntı olayı sıcakta fazla oldugu için hastaların rahatını düşündügü için pek tercih etmezler enazına mayıs gibi yaptımış ol bence

Back
X