• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok zor durumdayım. Aileme de anlatamıyorum. Lütfen yardım.. :(

Siz suan ne sevgilisiniz ne de arkadassiniz. Uzulerek soyluyorum ki senin yalvarmandan dolayi seninle suan ama bu uzun surmez. Kendini bazi seylere hazirla. Sonucta bir tek o yok nu hayatta. Ailen yaninda olacaktir. Durust davran ve ailene her seyi anlat derim. Sonucta sen boyle olacagini bilemezdin.

Her sey "uzaktayken seni aldatmaktan korkuyorum" cumlesinde gizli. Evlilik diye deliren adamin evlilikten korkuyorum demesinin sebebi, BASKA BIRI var

Merhaba arkadaşlar. Bundan 9 ay önce sevdiğim adamla çıkmaya başladık. Birbirimizi tanımaya başlamamız ciddi adımlarla oldu. O direk evlilik amacıyla tanımak istediğini söyledi.Birbirimizi çok sevdik. Bu 9 ay içinde hiç küslüğümüz, dargınlığımız olmadı. Bana hep beni hiç bırakma çok seviyorum seni derdi. Gel gelelim hızlı ilerledik. Geçtiğimiz yıl başında ailemle tanışmaya geldi. Normalde annesi ile birlikte gelecekti, sağlık probleminden kaynaklı gelemedi.
Geldiğinde her şey çok güzeldi. Gittiğinde de... Ailemle tanışmaktan çok memnun kaldığını, çok sevdiğini, ailesine de anlattığını ailesininde çok mutlu olduğunu söyledi. Bizdeyken ailem ile yazın nişan diye de konuşuldu.
Sonra aradan 1 hafta geçti. Tuhaf konuşmalar başladı.Ne zaman arasam meşgul. Arkadaşlarıyla konuşuyor falan filan.
Sonra 2. haftasında evliliğe hazır olmadığını benden uzaktayken beni aldatmaktan korktuğunu (farklı şehirlerdeyiz) söyledi. Beni istemediğini mutsuz olduğunu söyledi.
İçki içiyorum şu bu bir sürü laf fazlası... Neyse onun yanına gittim. İlk gün güzeldi, 2. gün yine ayrılık lafları. Tutamadım kendimi yalvardım ayrılmayalım diye..
Elimde değildi...
Şimdi ayrılmadık ama neyiz o da belli değil. Aileme de söyleyemiyorum. Ne yapcam, bana yardım edin :KK43:
Bence ailenin kendisine uygun olmadığını düşünmüş. Açıkça konuyu açıp sor.

Uzaktayken seni aldatmaktan korkuyorum diyen bir adamami yalvardin birakma beni diye ? Yerinde olsam kafasini duvarlara sürterek kivilcimlar cikartir sonra da ya Allah diye poposuna tekmeyi bir guzel basadim. Uckurunun esiri bir adam olmasa boyle bir cumle kurmazdi. Kizim kendine gel ya..

Arkadaşım neden üzülüyorsunki? 1-2 günde değişen erkek dengesizdir, net! Sen dua et ailenle tanışmakla kalmış, benimki bana nişan bile yaptı :KK67: düğün tarihi belirlemek istediler,ailemi beni ikna etmek için baya uğraştı,bende henüz erken dedim, 36 saat sonra bana ben emin değilim evlenmek için dedi.bende o zaman emin olunca gel deyip attım Yüzüğü,yalvar yakar geri taktırdı,1 hafta sonra yine aynı.sonra salak gibi ben yalvardım,4-5 hafta gitgeller yaşadık en son bastım tekmeyi,meğer üstümdeki ağırlık ondanmış :KK62: sende bitir bak nasıl rahatlıyorsun :KK71:

Merhaba arkadaşlar. Bundan 9 ay önce sevdiğim adamla çıkmaya başladık. Birbirimizi tanımaya başlamamız ciddi adımlarla oldu. O direk evlilik amacıyla tanımak istediğini söyledi.Birbirimizi çok sevdik. Bu 9 ay içinde hiç küslüğümüz, dargınlığımız olmadı. Bana hep beni hiç bırakma çok seviyorum seni derdi. Gel gelelim hızlı ilerledik. Geçtiğimiz yıl başında ailemle tanışmaya geldi. Normalde annesi ile birlikte gelecekti, sağlık probleminden kaynaklı gelemedi.
Geldiğinde her şey çok güzeldi. Gittiğinde de... Ailemle tanışmaktan çok memnun kaldığını, çok sevdiğini, ailesine de anlattığını ailesininde çok mutlu olduğunu söyledi. Bizdeyken ailem ile yazın nişan diye de konuşuldu.
Sonra aradan 1 hafta geçti. Tuhaf konuşmalar başladı.Ne zaman arasam meşgul. Arkadaşlarıyla konuşuyor falan filan.
Sonra 2. haftasında evliliğe hazır olmadığını benden uzaktayken beni aldatmaktan korktuğunu (farklı şehirlerdeyiz) söyledi. Beni istemediğini mutsuz olduğunu söyledi.
İçki içiyorum şu bu bir sürü laf fazlası... Neyse onun yanına gittim. İlk gün güzeldi, 2. gün yine ayrılık lafları. Tutamadım kendimi yalvardım ayrılmayalım diye..
Elimde değildi...
Şimdi ayrılmadık ama neyiz o da belli değil. Aileme de söyleyemiyorum. Ne yapcam, bana yardım edin :KK43:

Kac yasinda bu dengesiz adam?

başka birini bulmuş..yalvarıp durma..bu seferde çoklu sevgili ile devam edersin..adam açık açık istemiyor seni..ailenede söyle..bu herifle daha zaman mı geçirmeyi düşünüyorsun..:KK12:

Elimde değildi...
Niye yalvarıyosunuz ki öyle bir adama
seni istemiyorum demiş
aldatmaktan korkuyorum demiş zaten muhtemelen aldatiyor.
hayatında başka biri var hepsi bahane
sana değer veren biriyle ol.o ayrılmayı kafasına koymuş..kesinn

aldatmaktan korkuyorum diyen adamdan ne hayır gelir
en azından uyarmış aldatıldıgınızı öğrenmek durumunda da kalabilirdiniz..yol yakınken paçayı sıyırın bu insan müsfettesinden:KK62:

canım sakın üstüne düşme sakın... daha sonra allah korusun evlendiğinde ailene açıklaması daha zor şeylerle karşılaşabilirsin.. Belki de ailesi seni istemdi ve doldurdu bilemeyiz kimsenin günahını da almak istemem ama sen kendini ağırdan sat.

şuan nesiniz
adam seni çoktan bırakmış
ama senin yalvarmaların yüzünden öffff ne zaman yakamdan düşer acaba umudu ile seni oyalayan bir adam var

Bence zaten o adama güvenmemen gerektiğini seninle en başta evlilik amacıyla tanımak istemesinden anlamalıydın. Seni daha tanımıyormuş hemen nasıl evlenmek isteyebilir ki? Flörtlerde bile insan şüphe duyuyor sevgili moduna bağlayınca direk nasıl böyle düşünebiliyor beni tanımıyor diye. Bence bi şey deme sakın peşinden gitme ne hali varsa görsün.

Back
X