Çok zor durumdayim,boşanma arefesinde

alıntı:

- "Belki zaten üyedir ve tanınmamak icin yeni bir üyelik almıştır."

- "belki de olabilir haklısınız, umarım da öyledir, öteki türlü fake olduğunu düşündüm çünkü konunun."

bu nasıl bir şeydir ya...ben bir kadının bu denli acı çekmesindense sahte konu olmasını, kandırılmayı tercih ederdim.insanız!

her şey düzelir zaman gerçekten her şeyin ilacı.ben sizin yaptığınız gibi doğru bir yol izleyemez öfkeme yenik düşerdim.HELAL OLSUN

Rabbim yardim etti ve kalbimi kine ofkeye bulastirmadim...Allah razi olsun tesekkur ederim

konuyu baştan sona okudum sinirden beynim yanıyor resmen.

keşke konu fake olsaydı da bizimle dalga geçiyorsun diyebilseydik.
nedir bu kadın milletinin çektiği.

Allah kolaylık versin atlatmak çok zor.

senin yerinde ben olsam ben de senin gibi delil toplamayı tercih ederdim herhalde.
o anda insana Allah tarafından bi soğukkanlılık mı geliyor acaba
dayanılır gibi bi durum değil çünkü

demek ki eşimiz bize beni başka biri ile görsen heyecanlanır mısın vs dese hemen baltayı kafasına indirmemiz lazım yoksa
devamında böyle iğrençliklere şahit olmak da var
Allahım en koru.

sen kurtulmuşsun arkadaşım yolun açık olsun.
kim bilir daha nice kadın vardır eşinin nerede ne haltlar yediğini bilmeyen şu anda.

şu ramazan gecesinin hürmetine Allahım insanları ıslah eyle (amin)

Cok tesekkur ederim Allah razi olsun.Evet tamamen Allah'tan yoksa ben normalde cok panik bir insanimdir.Ve gozumle gormesem asla inanmazdim esim tarafindan.kandirildigima Rabbim gozlerimi acti.Allah esim ve esim gibi ruhu yipranmislara yolunu sasirmislara hidayet nasip etsin.Hatalari yuzunden kurulu duzeninden yavrusundan oldu selametini esirgemesin Rabbim hakkim helal olmasin demicem hep dua edicem ki yavrumun babasi kendini bulsun
Biz kadinlari Rabbim hayatlarini bir erkege tutunmadan yasayabilecek kadar guclu yaratmis.Yuregim titriyor ama gucum yerinde sukurler olsun.Daha esimden bosanmadan cevremdekiler beni ikinci evlilige yakistiriyorlar.Gulup geciyorum ama ictenice de merak ediyorum.evlilige ne merakli milletiz diye

Güzel kardeşim, geçmişler olsun... sen çok cesur ve güçlü bir kadınsın. Kimse anlayamaz, bir anda insanın basireti bağlanır yada bir cesaret gelir yada kısa bir kavrayış yetisi onu olduğu noktadan çooook ötelere taşır...İnanılmaz gibi görünen, hatta yaşayanı bile şaşırtan olaylar vardır ya bu da öyle bir hikaye...
15 sayfayı hüzünle ve hayretle okudum... Davanı açmışsın ve ayrılmışsın bunu duymak yetti. Kendini kurtarmışsın, bir de bir uzmandan destek alırsan hem kendin hem de çocuğun için başka bir doğru adım atmış olursun... İleride çocuğunun psikolojisini bozmadan gerekli açıklamaları yapmak(yada açıklalamamak) bir başka sınav olacak senin için... umarım çocuğunla güzel bir yaşam kurarsın...

arkadaşım öncelikle geçmiş olsun.inşaallah her şey gönlünce olur...hayat bu insanın başına herşey geliyor.rabbim bizi korusun.ALLAH eski eşine hidayet versin.eminim o da çok pişman olacak.senin gibi iffetli bir kadını aldattığı için.bencede dua et.ALLAH hidayet versin diye.belki doğru yolu bulur..bu erkekleri anlamak çok zor.kendi ayakların üzerinde duarabilmende çok güzel.herkes senin gibi güçlü olamıyor.ALLAH yar ve yadımcın olsun.

Canım bence buradan yardım almamalısın direk psikologa gidip bu konu hakkında yardım almalısın cünkü sanırım esinin kisilik problemleri baslamıs,ilgi alanları değismis yoksa normal bir adam neden travestiyle iliski yasasın?

Hemen boşan..

Demek ki aldatmanın da iyisi ve kötüsü olabilirmiş.
Hani erkeğin normal bir kadınla aldatması, travestiyle aldatmasına travestilere ilgi duymasına göre daha iyi diyecek hale geldik..

Eşiniz sapkınlık içerisinde..

Mide bulandırıcı..

Allah ıslah etsin deyin ve hemen boşanın arkanıza bakmadan uzaklaşın.:26:

Neden bu kadar konunun fake olmasına takılmış durumda
Travestilere giden adamlar yokmu, hatta bazıları karı koca arabalarına alıyorlarmış , daha açık yazmak istemiyorum ama duyduk bunları
Konu sahibinin sapık kocası da boyle bi ümide kapıldı heralde , karimda bize katilir diye, travestiye ne var o da daha cok para kazanacak diye sevinmiştir , sapık zihniyetler..
Allah kimseyi şaşırtmasın ne deyim , Allah ıslah etsin
Konu sahibi arkadasa da sabır versin , insallah zamanla herseyi unutup hayatına en az etkilenmiş sekilde devam edebilir

Ozgunsim cok tesekkur ederim...İlerde cocuguma bu durumu aciklamayi dusunmuyorum insaallah gerek de kalmaz.Destek almaya gelince kendimi iyi hissediyorum psikoloh ya da psikiyatr dusunmedim hic...itikatli bir insanim cok dua ederim sanki dua ettikce yaralarim sariliyor.Tek uzuntum esim...Ayri da olsak onun cok duzgun bir hayati olsun isterim...Rabbim tum yoldan sapanlarin yönünü tekrardan dogru.kilsin

Amin insaallah hazinem..Dualarim sadece esim degil herkes icin...Rabbim nefislerimizun.kolesi.kilmasin bizi

Esim manik depresif BebeQ61 tedavi de goruyor ama bu kotu aliakanliklardan vazgecemiyor.Sadece travesti degil kadinlarla da birlikte olmus Rabbim kapilari kapatmasin o ve onun gibiler icin..Bense onca seyden sonra namusuma leke gelmedigi icin hamdediyorum cok olmasa da iyi hissediyorum krndimi hic dusunmedim bir psikologa gitmeyi

Amin Allahim sasirtmasin.Davami actim kendi memleketime yerlestim.onunla farkli sehirlerdeyiz bekliyorum su an.icin

Benim icin artik hayatta insanin basina hrrsey gelebilir dusuncesi ilk siralarda.Esim.o gece kendini kaybetmis gibiydi sanirim ayak geciriyordu kii.psikiyatrina kosarak gidip anlattigimda normal demisti...ama benim.icin notrmal.olamazdi cunku o gece bana da teklif edildi katilir misin diye...Allahima hamdu senalar olsun ki iffetime leke gelmeden bitmek uzere bu evlilik :-( esim cok pisman.olacak gin helecek tek dilegim.pisman.olup tevbe etmesi hayatini yeniden duzenlemesi Allahim yardim etsin

Allah onun kalbini karartmış , hani ar damarı çatlamış derler ya o da artık aşmış bazı seyleri ,ahlaksızlık normal gelmeye başlamış artık , Allah ıslah etsin , zor işi..
Hayatta hakikaten hersey olabiliyor , Allah iyi insanlarla karşılaştırsın

Benim babam annemi bi kadinla aldatmıştı , tabi durum aynı degil ama yani insan gözüyle görmek istiyor , çünkü son ana kadar inkar ediyorlar , sen yalanciymissin gibi..biz ispatlayamadik gerci annemde zayıf oldugu icin bosanamadi, ama yaptıkları yanına kar kaldı , Allah'a havale ediyorum artık

Allah yardımcınız olsun , insallah bundan sonra cok mutlu olursunuz

Cok tesekkur ederim..oyle zor ki Rabbim kimseye yasatmasin.
Benim o gece oraya gitme nedenim gozumle gormesem asla inanmayacak oldugumdandi.Cunku esimi cok seviyordum hatta daha evvel bazi kafinjardan mesajlar geliyordu yanlis deyip ikna ediyordu beni ben de saf gibi inaniyordum.Ne aci ki gozumle de gordum
O gece Allah guc verdi korkarak titreyerek de olsa seslerini kayda aldim.Dava dosyamda bu konuya yer vermedik ustu kapali aldatmayi ima ettik ama bahsetmedk acik acik.Cocugum icin daha fazla esimin rencide olup hayattan kopmamasi icin avukatimdan boyle bir talepte bulundum ilgili hakim de anladi mi ne hemen lehime bazi tedbirler aldirdi artik bakalim hatirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…