- Konu Sahibi asumanmeryem
-
Şimdi konuyu baştan sona okudum.
Gerçekten karaktersizliğin gelebileceği en son noktada eşin olacak herif!
Ama kafama takılan noktalar var lütfen aydınlat beni...
-Bu olay nezaman yaşandı? Kaç gün/ay/yıl evvel?
-Gece gittin bebeği kime bıraktın ? Götürdüm deme sakın düşüp bayılırım!
-Şuan dava açıldı mı? Eşin nerde kalıyor ?
Empati yapmaktan bile tiksindim ama deneyim....
Eşim bana travestilere ilgi duyduğunu söyleyecek.
Ve beraber olurlarken onları izlememi isteyecek.
Direk kapının önüne koyarım direk.
Bir tek don bile vermem atarım dışarı.
Bipolarmış da mış...Şu hastalıkların arkasına sığınmayın!
Çocuğumun saçının telini göstermem
Herkese de rezil ederim rezil.
İşyerinden atılması için de elimden geleni ardıma koymazdım.
Onun ailesine de yollardım görüntüleri.
Bu adam katil ederdi beni valla.
Farkettm de bunları yazarken kaşlarım çatık sol yumruğum sıkık dişlerim katı ...
Pc başında bunalıma bağladım orada napardım bilemiyorum.
Tek bildiğim şey ASLA O TRAVESTİNİN EVİNE GİDİP CAN GÜVENLİĞİMİ-ONURUMU-KADINLIĞIMI HİÇE SAYMAZDIM.
Boşan daha ne duruyorsun, koş
Ben konudan çok,konuya habire fake deyip buradaki ego tatmini yapmaya çalışan bazı klavye savaşçılarına şaşırdım doğrusu..hanımmefendi buraya paylaşım için gelmiş,ama dert anlatmaktan yorgun düşmüş yazık..bazen insanı pişman ediyor bazıları.diyorsunuz ki ya ben bu kadar laf anlamaz,cahil birine nasıl olupta bana laf söyleme yetkisi verebildim..
yalannnn sölüyorr naraları atanlara mı yanayım?
kadını oraya gidip delil topladı diye suçlu ilan edene mi yanayım?
bu nasıl bir kadın dayanışmasıdır anlamadım..
benim bu konudan anladığı tek şey kadın kadının düşmanıymış gerçekten..(yardımcı olan arkadaşları tenzih ederek konuşuyorum)
Konuya dönecek olursam..mümkünatı olmayan bir konu değil..sonuçta birileri travestilerle birlikte oluyor mu? oluyor? bunlar erkek mi? erkek..bu erkeklerin bekar olması şart mı? değil..evli ve çoluk çocuk sahibi olması da gaaayet muhtemel..kimi kandırıyoruz ki? evet bu tarz şeyler malesef bizler normal dünyamızda hayatımıza devam ederken yaşanan şeyler..Ve bu talihsiz durum bu hanımefendinin başına gelmiş,kendisi de burada paylaşmış..
bende evliiliğimde çok şey yaşadım.anlatsam bana da fake derler bu fake meraklıları..
onlara tek diyeceğim şu;hayatta bazı şeyler yaşadığımızda keşke onlarda fake olsa ama değil..
Arkadaşım sen neyin ne olduğunu bizden daha iyi bilerek sabırla yapman gerekeni yapmışsın.eline sağlık,rabbim gördüklerini duyduklarını unutma gücü versin sana.en kısa zamanda en az zararla boşanmanı ve tertemiz hayatına mutlulukla devam etmeni diliyorum..yaşanan herşey hayatın gerçek birr imtihan olduğunu anlatan birer ders malesef..hepimizin dersi farklı..
ne oldu acaba son durum :44:
Davam acildi mahkeme suruyor avukatima vekalet verdim surecte yeralmak istemedim.Tayin istedim verdiler calistigimin kurumun ilerigelenlerinden Allah razi olaun.sehirdisina memleketime tasiniyorum bir haftaya kadar...
İnsanin kendi elleriyle yuvasini dagitmasi ne kadar da zzormus...Tek tek esyalari toplamak sonra gecip her odanin karsisina aval aval bakmak...Ve en sonunda onca caninizi yakmasina ragmen kokusunun sindigi yastigini koklayarak bogulurcasina aglamak...Rabbim sabir versin metanet versin nolur
boswer canım ya uzulme allah okadar buyukku senın cektıgın acının hesabını bu dunyada olmsa öbur dunyada sorack hıcbır acı sonsuza kadar surmez bıraz dayan allah sana sabır versın
İnsanin kendi elleriyle yuvasini dagitmasi ne kadar da zzormus...Tek tek esyalari toplamak sonra gecip her odanin karsisina aval aval bakmak...Ve en sonunda onca caninizi yakmasina ragmen kokusunun sindigi yastigini koklayarak bogulurcasina aglamak...Rabbim sabir versin metanet versin nolur
'Bir düzen bozulmadan yeni düzen kurulmaz'
Allah güçünüzü artırsın ama sabredecek şey vermesin.Eğer ki eşinizden boşanma kararı almasaydınız işte ozaman sabretmeniz gerekecekti.
Unutmayın 'Allah büyük gafurur rahimdir' mutlaka yardım edecek.
Seni gördüğüme sevindim.Ara sıra konuna girip bir gelişme var mı diye bakmıştım.
Seni gördüğüme sevindim.Ara sıra konuna girip bir gelişme var mı diye bakmıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?