• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok zor durumdayım..

Sana tecavüz eden adamı zamanla nasıl sevdin? Daha çok tinsinmen gerekmiyor muydu? Yoksa masum olduğunu mu öğrendin? Hayır adamda çıkmayan pislik kalmamış sen gidip sevmişsin enteresan bir durum.
Hiç bir kuvvet bu adamdan bana çocuk yaptıramazdı! Gider başkasından yapardım yine o adamdan yapmak için uğraşmazdım bu kadar net!

Konu sahibi kafayi yemis! Her konusunda en azindan bi 3 tutarsizlik var. Simdide yorum yapanlara' yok sen yorum yapma, oyleyse yazma, sizdee elestirmeyin lutfen gibi yazilar var! Hadi diyelim ornek verelim konularin gercek o zaman az oturda dusun bu kadar tutarsizlik hic normal degil. Ya sen yanlis anlatiyorsun yada biyerlerinden uydurmasyon yapiyorsun. Aman neyse ne sen bu kafayla daha cok iyi yorum yapacak kisi ararsin!

Yapılan iyi kötü her yorumu göğüslemek durumundasın.Yapamıyorsan konu açmak abes oluyor.Önce bunu belirteyim.
Konuya gelirsek,iki gün ses çıkarmayıp şimdi yeni konunla karşımıza çıkınca düşünüp cevap hazırlayıp gelmişsin izlenimi yarattı bende.Diğer arkadaşları bilemem.
Farzedelim ki anlattıkların doğru.O zaman yaşadığın stockholm sendromu oluyor.Yine de tedavi görmen gerek yani.
Benim aklım almıyor toprak,bir kadının kendine tecavüz eden adama ölüp bitecek derecede aşık olmasını sonradan.Sorgulamamız doğal.Bazı şeyleri anlamak için yaşamış olmak gerekmiyor.Böyle bir durumu yaşamadan da,ki Allah kimseye yaşatmasın,çok rahat empati kurabiliyoruz kadın olarak.Nasıl böyle bir adama eş oldun nasıl koynuna girdin nasıl çocuk düşündün..Bu adam uğruna nasıl fedakarlık yaptın nasıl gözyaşı döktün aşkı uğruna.Düşünüyorum aklım almıyor.
Hele bir konunda en ağır şekilde onu ve ailesini cezalandırıcam deyip,üstüne tecavüz etmişti bu bana yazarsan hepten inandırıcılık kayboluyor.
Ben tüm bunları içinde bulunduğun psikolojiye veriyorum.Ama şunu söylemek isterim,eğer tahmin ettiğimiz gibi tecavüz olayı gerçek değilse sakın şikayette bulunma.Adamı yakıcam derken kendini yakarsın.
Allah yoluna ışık tutsun.

Şimdi sen sana tecavüz eden adamla çok büyük bi aşkla mı evlendin yoksa yukarıda yazdığın gibi zamanla mı sevdin?
Zeki olmayan insanlar yalan söylemeyin bence. Bi yerde tilkilerin kuyrukları dolanıyo çünkü.
Mune Mune yi etiketlesin herkes bence

Aaaa her konuda açığını bulmuşsun kadının sen yorum yapma :KK70:

bdv yi her açtığımda karşıma çıkıyor ne yapayım :KK70:
dönemin trend konusu ne ise bir bakıyorum küçük değişiklikler yapılarak aynen açılmış, konu sahibi tarafından açılan her konuda ya ben bunu daha bugün başkasından okumuştum hissi sadece bana gelmiyordur sanırsam :olamaz:

Yazdım yazdım sildim. Ne desem bilemedim. Durumun ne olursa olsun ister gerçek ister yalan sende farklı çözemediğim bi durum var.
Bence sen gerçekten zor bir dönemden geçiyorsun. Aklın başında değil. Yoksa bu kadar histerikçe yorumlar yapmazdın.

ben kibledim,
önceki konusunda da kiblemiştim, tutarsız konuları, yorum yapanlara hakaretleri, bedduları, hepsini uzun uzun yazmıştım ama gözden kaçmış sanırsam...
bu kez kısa tuttum.
Bizim pelin yine cıktı istediğin kadar kıble

Eski konunuzda büyük aşkla evlenmiştiniz. Velev ki doğru söylüyorsunuz, tecavüz etti evlendiniz çok sevdiniz, yuvam diyorsunuz, çocuk yapmaya çalışıyorsunuz ama sadece aranız bozulunca bana tecavüz ettiydi diyorsunuz, kim inanır sizin o aşık hallerinizi gördükten sonra. Haliyle herkes şu an cezalandırmak için yalan söylediğinizi düşünüyor.

Yapılan iyi kötü her yorumu göğüslemek durumundasın.Yapamıyorsan konu açmak abes oluyor.Önce bunu belirteyim.
Konuya gelirsek,iki gün ses çıkarmayıp şimdi yeni konunla karşımıza çıkınca düşünüp cevap hazırlayıp gelmişsin izlenimi yarattı bende.Diğer arkadaşları bilemem.
Farzedelim ki anlattıkların doğru.O zaman yaşadığın stockholm sendromu oluyor.Yine de tedavi görmen gerek yani.
Benim aklım almıyor toprak,bir kadının kendine tecavüz eden adama ölüp bitecek derecede aşık olmasını sonradan.Sorgulamamız doğal.Bazı şeyleri anlamak için yaşamış olmak gerekmiyor.Böyle bir durumu yaşamadan da,ki Allah kimseye yaşatmasın,çok rahat empati kurabiliyoruz kadın olarak.Nasıl böyle bir adama eş oldun nasıl koynuna girdin nasıl çocuk düşündün..Bu adam uğruna nasıl fedakarlık yaptın nasıl gözyaşı döktün aşkı uğruna.Düşünüyorum aklım almıyor.
Hele bir konunda en ağır şekilde onu ve ailesini cezalandırıcam deyip,üstüne tecavüz etmişti bu bana yazarsan hepten inandırıcılık kayboluyor.
Ben tüm bunları içinde bulunduğun psikolojiye veriyorum.Ama şunu söylemek isterim,eğer tahmin ettiğimiz gibi tecavüz olayı gerçek değilse sakın şikayette bulunma.Adamı yakıcam derken kendini yakarsın.
Allah yoluna ışık tutsun.
Allah razı olsun ama inanın hepsi gerçek bunu bu zamana kadar kendime hiç yediremedim, mecburiyetten evlendim ama işte çok mutlu bi evliliğin yoktu zaten sürekli ayrı yatardık zaten agzım mı bağlandı dilim mi bağlandı bilmiyorum yeni geldim kendime ve her şeyin farkına yeni vardım vallahi ya

Eski konunuzda büyük aşkla evlenmiştiniz. Velev ki doğru söylüyorsunuz, tecavüz etti evlendiniz çok sevdiniz, yuvam diyorsunuz, çocuk yapmaya çalışıyorsunuz ama sadece aranız bozulunca bana tecavüz ettiydi diyorsunuz, kim inanır sizin o aşık hallerinizi gördükten sonra. Haliyle herkes şu an cezalandırmak için yalan söylediğinizi düşünüyor.
Onların ispatları da var asla cezalandırmak için yalan söylemiyorum sorun onu söyleyip söylememekte değil sorun artık dayanamamaktadır tahammül edememek çünkü elim ilk eşiyle de aynı şekilde evlenmiş.

bdv yi her açtığımda karşıma çıkıyor ne yapayım :KK70:
dönemin trend konusu ne ise bir bakıyorum küçük değişiklikler yapılarak aynen açılmış, konu sahibi tarafından açılan her konuda ya ben bunu daha bugün başkasından okumuştum hissi sadece bana gelmiyordur sanırsam :olamaz:
Sizlere cvb vermiyorum boşuna zahmet etmeyin yorum yazmaya.

Bizim pelin yine cıktı istediğin kadar kıble

"Ben eşimi hiç bir zaman istemedim ve istemediğimi de sürekli söylüyordum, bundan 4 sene önce eşim bana tecavüz etti onla evlenmek zorunda kalıyım diye, hala aklıma geldikçe deli oluyorum"
" konuya nerden baslayacagimi da bilmiyorum.esimle severek evlendik 3 bucuk yillk evliyim"
"Diğer taraftan 4 yıl önce çok büyük aşkla evlendiğim adama bakıyorumda ben bunun neresinde ölmüşsüm bitmişsim diyorum"

severek evlendik (!) büyük aşkla evlendim (!) eşimi hiçbir zaman istemedim (!)
çok sağlıklı ve tutarlısın tebrikler :KK9:

Müne ablacım kurallarda da yazdığı gibi kimse benim konuma yorum yapmak zorunda değil , isteyen inanır isteyen inanmaz , bu zamana kadar kendime yediremediğim için tutarsız oluyor gibi görünüyorum, artık gerçekler bunlar ,bdv de her doğru ne kadar doğruysa bu da o kadar doğru abla inanmayan yorum yapmasın yapınca ne geçiyor eline.

Sizlere cvb vermiyorum boşuna zahmet etmeyin yorum yazmaya.

insan tecavüzcüye aşık olur mu? hadi oldu çocuk yapar mı? ya çocuğun olsaydı ve ona da tecavüz etseydi? adam seri tecavüzcü çünkü ve kurbanlardan biri de sensin, deği mi?
ayrıca severek evlendim, aşkımdan ölerek evlendim demişsin hep, hiç sonradan sevdim dememişsin, tecavüz esnasında mı aşık oldun?

Back
X