Yapılan iyi kötü her yorumu göğüslemek durumundasın.Yapamıyorsan konu açmak abes oluyor.Önce bunu belirteyim.
Konuya gelirsek,iki gün ses çıkarmayıp şimdi yeni konunla karşımıza çıkınca düşünüp cevap hazırlayıp gelmişsin izlenimi yarattı bende.Diğer arkadaşları bilemem.
Farzedelim ki anlattıkların doğru.O zaman yaşadığın stockholm sendromu oluyor.Yine de tedavi görmen gerek yani.
Benim aklım almıyor toprak,bir kadının kendine tecavüz eden adama ölüp bitecek derecede aşık olmasını sonradan.Sorgulamamız doğal.Bazı şeyleri anlamak için yaşamış olmak gerekmiyor.Böyle bir durumu yaşamadan da,ki Allah kimseye yaşatmasın,çok rahat empati kurabiliyoruz kadın olarak.Nasıl böyle bir adama eş oldun nasıl koynuna girdin nasıl çocuk düşündün..Bu adam uğruna nasıl fedakarlık yaptın nasıl gözyaşı döktün aşkı uğruna.Düşünüyorum aklım almıyor.
Hele bir konunda en ağır şekilde onu ve ailesini cezalandırıcam deyip,üstüne tecavüz etmişti bu bana yazarsan hepten inandırıcılık kayboluyor.
Ben tüm bunları içinde bulunduğun psikolojiye veriyorum.Ama şunu söylemek isterim,eğer tahmin ettiğimiz gibi tecavüz olayı gerçek değilse sakın şikayette bulunma.Adamı yakıcam derken kendini yakarsın.
Allah yoluna ışık tutsun.