Merhabalar lütfen yardım edindört yıllık kötü bir ilişkim oldu. ondan sonra kimseyi hayatıma alamıyorum. karşıdaki insandan saçma sapan sebeplerden dolayı soğuyorum. karşıdakinde hiçbir problem olmasa bile yürümüyor. kendimi zorluyorum sevmek için o da olmuyor. bunun sebebi ne olabilir, ya da hep böyle devam edecek olmasından korkuyorum
aslında kendimi hazır hissediyorum en başta sevdiği de düşünüyorum ama sonra en saçma sebepler soğumama neden oluyor. karşıdaki insanın yaptığı her hareket batıyor ve söylediği her şey yapmacık geliyor sanki, tiksiniyorumHer yeni ilişkini eskisiyle kıyaslıyor olabilir misin?
Tamamen silebildin mi geçmişi kafandan?
Eğer silemediysen kendini hazır hissettiğinde başla yeni bi ilişkiye. Çünkü böyle hem sen yıpranırsın hem karşındaki.
10 ay oldu, onu unuttuğumdan eminim ama başkası da olmuyorNe kadar oldu uzun ilişkinden çikali
eski ilişkimin etkileri geçti fakat ben tüm duygularımı yitirdim sanki, birini hayatıma almak istesem bile en fazla iki hafta sürüyor. sonra sebepsiz yere soğuyorumeski sevgilinizi tam anlamıyla unuttunuz mu, ya da eski ilişkinizde yaşadığınız kötü olayları bundada yaşarım korkusu mu var, bence ilişki konusunda acele etmeyin, eski ilişkinizin etkileri geçince denemeye başlayın, çünkü bu durumdayken sağlıklı bir ilişki yaşayamazsınız
eski ilişkimin etkileri geçti fakat ben tüm duygularımı yitirdim sanki, birini hayatıma almak istesem bile en fazla iki sürüyor. sonra sebepsiz yere soğuyorum
Onu unuttun ama aliskanliklarin devam ediyor olabilir sonuçta Sevmiştin ondaki hareketleri davranislari bitti unuttun ama baskasinda aynisini ariyor olabilir misin[/QUOTE][QUOunuttum elif, post: 36934915, member: 626049"]10 ay oldu, onu unuttuğumdan eminim ama başkası da olmuyor
zannetmiyorum çünkü eski sevgilim çok sorumsuz biriydi umursamazdı ilgi göstermezdi. insan hep kendine acı çektireni seviyor zaten. ama öylesiyle devermenmür geçmez ki. beni seven ve düzgün birini hayatıma almak istiyorum o da olmuyor, bana mutluluk bu kadar mı batıyor anlamıyorum ki.[/QUOTE]Onu unuttun ama aliskanliklarin devam ediyor olabilir sonuçta Sevmiştin ondaki hareketleri davranislari bitti unuttun ama baskasinda aynisini ariyor olabilir misin
Merhabalar lütfen yardım edindört yıllık kötü bir ilişkim oldu. ondan sonra kimseyi hayatıma alamıyorum. karşıdaki insandan saçma sapan sebeplerden dolayı soğuyorum. karşıdakinde hiçbir problem olmasa bile yürümüyor. kendimi zorluyorum sevmek için o da olmuyor. bunun sebebi ne olabilir, ya da hep böyle devam edecek olmasından korkuyorum
Kendinizi sevmek icin zorlamayin. Biraz zaman verin kendinize demek ki suan hazir degilsiniz. Illaki karsiniza cikicaktir sevebileceginiz birisi dua edin. Gerci kelin ilaci olsa basina surer bende suan korkuyorum kimseye isinamam diye ama zaman diyorum.Merhabalar lütfen yardım edindört yıllık kötü bir ilişkim oldu. ondan sonra kimseyi hayatıma alamıyorum. karşıdaki insandan saçma sapan sebeplerden dolayı soğuyorum. karşıdakinde hiçbir problem olmasa bile yürümüyor. kendimi zorluyorum sevmek için o da olmuyor. bunun sebebi ne olabilir, ya da hep böyle devam edecek olmasından korkuyorum
bir sene fazla bir zaman değil ki ama 4 yıllık bitmiş bir ilişki içinneredeyse bir sene olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?