• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok zor durumdayım :(

tucelif

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2014
12
0
36
34
Merhabalar lütfen yardım edin :KK43: dört yıllık kötü bir ilişkim oldu. ondan sonra kimseyi hayatıma alamıyorum. karşıdaki insandan saçma sapan sebeplerden dolayı soğuyorum. karşıdakinde hiçbir problem olmasa bile yürümüyor. kendimi zorluyorum sevmek için o da olmuyor. bunun sebebi ne olabilir, ya da hep böyle devam edecek olmasından korkuyorum :KK43:

Her yeni ilişkini eskisiyle kıyaslıyor olabilir misin?
Tamamen silebildin mi geçmişi kafandan?
Eğer silemediysen kendini hazır hissettiğinde başla yeni bi ilişkiye. Çünkü böyle hem sen yıpranırsın hem karşındaki.

Merhabalar lütfen yardım edin :KK43: dört yıllık kötü bir ilişkim oldu. ondan sonra kimseyi hayatıma alamıyorum. karşıdaki insandan saçma sapan sebeplerden dolayı soğuyorum. karşıdakinde hiçbir problem olmasa bile yürümüyor. kendimi zorluyorum sevmek için o da olmuyor. bunun sebebi ne olabilir, ya da hep böyle devam edecek olmasından korkuyorum :KK43:

eski sevgilinizi tam anlamıyla unuttunuz mu, ya da eski ilişkinizde yaşadığınız kötü olayları bundada yaşarım korkusu mu var, bence ilişki konusunda acele etmeyin, eski ilişkinizin etkileri geçince denemeye başlayın, çünkü bu durumdayken sağlıklı bir ilişki yaşayamazsınız

Her yeni ilişkini eskisiyle kıyaslıyor olabilir misin?
Tamamen silebildin mi geçmişi kafandan?
Eğer silemediysen kendini hazır hissettiğinde başla yeni bi ilişkiye. Çünkü böyle hem sen yıpranırsın hem karşındaki.
aslında kendimi hazır hissediyorum en başta sevdiği de düşünüyorum ama sonra en saçma sebepler soğumama neden oluyor. karşıdaki insanın yaptığı her hareket batıyor ve söylediği her şey yapmacık geliyor sanki, tiksiniyorum :(

[QUOunuttum elif, post: 36934915, member: 626049"]10 ay oldu, onu unuttuğumdan eminim ama başkası da olmuyor[/QUOTE]
Onu unuttun ama aliskanliklarin devam ediyor olabilir sonuçta Sevmiştin ondaki hareketleri davranislari bitti unuttun ama baskasinda aynisini ariyor olabilir misin

eski sevgilinizi tam anlamıyla unuttunuz mu, ya da eski ilişkinizde yaşadığınız kötü olayları bundada yaşarım korkusu mu var, bence ilişki konusunda acele etmeyin, eski ilişkinizin etkileri geçince denemeye başlayın, çünkü bu durumdayken sağlıklı bir ilişki yaşayamazsınız
eski ilişkimin etkileri geçti fakat ben tüm duygularımı yitirdim sanki, birini hayatıma almak istesem bile en fazla iki hafta sürüyor. sonra sebepsiz yere soğuyorum

eski ilişkimin etkileri geçti fakat ben tüm duygularımı yitirdim sanki, birini hayatıma almak istesem bile en fazla iki sürüyor. sonra sebepsiz yere soğuyorum

çünkü yorulmuşsunuz enerjiniz yok, o yüzden şu sıralar birilerini hayatınıza sokmayın, biraz bekleyin, arkadaşlarınızla vakit falan geçirin, bir müddet sonra normale dönüceksiniz

[QUOunuttum elif, post: 36934915, member: 626049"]10 ay oldu, onu unuttuğumdan eminim ama başkası da olmuyor
Onu unuttun ama aliskanliklarin devam ediyor olabilir sonuçta Sevmiştin ondaki hareketleri davranislari bitti unuttun ama baskasinda aynisini ariyor olabilir misin[/QUOTE]
zannetmiyorum çünkü eski sevgilim çok sorumsuz biriydi umursamazdı ilgi göstermezdi. insan hep kendine acı çektireni seviyor zaten. ama öylesiyle de bir ömür geçmez ki. beni seven ve düzgün birini hayatıma almak istiyorum o da olmuyor, bana mutluluk bu kadar mı batıyor anlamıyorum ki.

Onu unuttun ama aliskanliklarin devam ediyor olabilir sonuçta Sevmiştin ondaki hareketleri davranislari bitti unuttun ama baskasinda aynisini ariyor olabilir misin
zannetmiyorum çünkü eski sevgilim çok sorumsuz biriydi umursamazdı ilgi göstermezdi. insan hep kendine acı çektireni seviyor zaten. ama öylesiyle devermenmür geçmez ki. beni seven ve düzgün birini hayatıma almak istiyorum o da olmuyor, bana mutluluk bu kadar mı batıyor anlamıyorum ki.[/QUOTE]
Sen 4 yillik bi ilişkiden cikmissin sende de izler birakmis dolayisiyla öteki insanlar da aynisini yapar diye uzaklasiyor olabilirsin ya da 4 yillik olanin yaptiklarndan sonra herşeyden sogudun.. Kendini yenilemekten başka caren yok hayat senin emin ol disarda aşık oluncak adamlar var sana ilgi göstericek sorumluluğunu bilicek.. kendini biraz zorlayip sogumadan sans vermen gerek

herkes bir değil ..
unut artık onu ..
ve hayatının tadını çıkar ..

kendini sevmek için zorlama. baskı altında hissettirir bu sana kendini.

bir bakarsın aşık olmuşsun.:KK68:

Bu dönem geçer, henüz çok seveceğin, içine sinecek insanı bulmamışsındır.:KK76:sana uymuyorsa da zorlayamazsın ya kendini.. hemen bi ilişkiye başlama karşına çıkan insanla,konuş arkadaşça görüş.

Kendinizi sevmek icin zorlamayin. Biraz zaman verin kendinize demek ki suan hazir degilsiniz. Illaki karsiniza cikicaktir sevebileceginiz birisi dua edin. Gerci kelin ilaci olsa basina surer bende suan korkuyorum kimseye isinamam diye ama zaman diyorum.

aynı şeyi bende yaşadım halada yaşıyorum.tanıştığım insanlara hiç değer veremiyorum sonra kaybedincede ben ne yaptım diyorum.bu bizi yıpratmış olsada hayallerimizi bir başkası üzerine kurmamızdan kaynaklanıyo.bazı şeylere razı olmak gerek zorlamamak lazım.mecburmuş gibi biriyle birlikte olma çabası içine girme zamanla o kişi seni bulacaktır zaten

Aşık olabileceğin biri çıktığında olur bence.
Akışına bırak. Sen hazır hissettiğinde doğru insanı bulacaksındır.
Bunu düşünmeye değmez bile.

Back
X