Çok zor durumdayım

Seni tebrik ediyorum :eğlence: ben iğneye dahi bakamıyorum gözümü kapatıyorum 3-4 dk eşimle birbirimize giriyoruz sonuç iğne oluyorum :duduk: denemeyi düşünmüyorum ayyy nasıl içinde bırakırım sıvıyı sıkamam bile :işsiz::KK17:

Haha ayniyiz canim hergün agliya agliya esim yaparken gözümü kapatip bagiriyordum hissetmiyim diye bigün esim ise gitti gece vardiyasina unuttu yapmayi mecburen kendim yapdim 2 saat önceden agladim babmgile yayan 40dklik yola da gitmek istedim evde yoklardi mecburen yapdim sonucta süper oldu :) dene bence hastanede bi igne icin 4 kisi tutduguda oldu beni yani sen düsün ben bile yapdim:)

evet kızlar kayınvalidem yoğun bakımda Türkiye'de yarın gece uçak bileti aldı eşim bende gitmek zorundayım hergün iğne yapıyoruz bana kan sulandırıcı. Eşim olmasa iğne yapacak kimse yok heryer tatil burada kızlar sorum şu ki uçağa bineceğim doktora bişey soramadık haftasonu felan girdi araya lütfen fikirlerinizi benimle paylaşır mısınız?

28. Haftayi gectin sanirim canim. Rapor alman gerekiyor diye biliyorum cunku ucak firmalarida kabul etmiyor raporsuz. Benim arkadasim dogum için baska sehre gidecek ordan biliyorum

Back