- 21 Haziran 2015
- 53
- 49
- 3
- 31
- Konu Sahibi pudra sekeri
-
O zaman neden Imzaladiniz ?Ayrıca annesi sakat babası felçli kız kardeşleri hepsi evli onlar daha bakıma muhtacken kızına bakacak kimseside yok o da bakma kizim bi haftada olur gerçi istersen pamuklar içinde buyutsunler ben kızımı annesiz kendimide yavrumsuz birakanam
Cnm peki sence niye imzalamış olabilirim yada baskıyla imzalamış olmasam burada çözüm cesaret arayışın niye kimsenin ne yaşadığını bilemezsiniz nelere maruz kaldgmi bilemezsiniz ayrıca onca baskıya tehtide yalnız kalacagimi bile bile inatla kızımı istiyorum canım pahasına vermem şimdi belkide cayma sansimin olduğunu bildiğim içindi lütfen yorum yaparken can acitmaynSize diyecek lafım yok neymiş baskıyla imzalamış pehh
elune uzun suredir yoktun, hosgeldinE yok artık. Aynen mahkemede söyleyin "baskı altında imzaladım, durumum budur çocuğumun velayetini vermek istemiyorum." Boşanma sebeplerinizi varsa bu aldatma olayları ile alakalı kanıtlarınızı sunun. Sanırım ekonomik sebeplerden ötürü ailenizin yanındasınız, kendiniz bir avukat tutacak durumda değil misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?