- 7 Nisan 2015
- 948
- 425
- 33
- 34
- Konu Sahibi pudra sekeri
-
Peki durusma günü söylersem olmaz mi dediğim gibi babam izin vermiyo mahkemeye başvurmaya yanı duruşmada söylersem olmazmi lütfen anlayn suçlamayn evden dahi çıkamıyor m bu durumda mahkemeye basvuramam duruşmada söylersemkabul etmez mi hakim eeğer olmuyorsa mecbur kizimida aalip kaçıp basvuracam sadece buna gerek kalmadan mahkemede söylersem olmuyo mu tsk
canım bundan 30 yıl evvel bile kadınlar cesaret edip çocuklarının yanlarına alıyorlar benım annemede beni bırakmasını söylemişler bırakmamış bıraksaydı yüzüne bile bakmazdım. el işleriyle eve bakmış annem . az cesaret ailen insanlıktan nasiplerini almamaşlar bu çok ortada . allah yar ve yardımcın olsun unutma devlet artık daha çok kadına yardımcı oluyor kullan haklarını verme kızını uğursuz sapık adamaSlm kızlar bosaniyorum ama tek derdim bu değil öncelikle boşanma sebebim eşim beni bariz aldatiyo MSN sinde hep hayat kadınlarıyla sohbetlerini yakaladm ayrıca geçen şubat ayında benden habersiz batum. gitmiş bunu iki hafta önce ogrendm neyse çok kötü şeyleryyaşattı bana üstünde dayak şimdi bosaniyorum kizimla birlikte babamın evindeym asıl sorunda babam ondan olmasa dertsiz tasasız bosanacam ama yok illaki kızını vereceksin hiçbirşey çeyiz eşya nafaka ziynet eşyası vs istemiyceksn anlaşmalı bosanacaksn neymiş efendm o insanlarla uğraşmakistemiyomus aayrıca annem ve abim de destek çıkıyorlar ona kızını istemiyoruz ona bakınca o geliyor aklımıza diyolar benden habersiz bana sorulmadan eş m bi avukat tutmuş ve bi protokol hazırlamış babamın haberi var tabi bu protokolden bitek ben maddeleri bilmiyorum çünkü adam yerine koyup soran olmadı babam ve annemle avukatın yanına gittik protokolü okudum agladm kabul edemem dedim çünkü protolde bir yaşındaki kızımın vilayetinin babaya verileceği ve benim ilerde velayet davası acamayacagm çeyiz ziynet eşya tazminat nafaka hiçbirşey talep edemeyeceğim yazıyordu ben sağlayınca avukat git bi hafta düşün öyle gel imzala dedi ama babamin oradaki baskısıyla imzaladı tabi anında pişmanlık şimdi mahkemenin bizi çağırmasını bekliyoruz orda protokolü bozacam hâkime baskı altında imzaladagimi soyliycem kızımı ve her hakkımı isteycem böyle bisey yapabilir miym ve yapabilceksemde açıkçası biraz cesarete ihtiyaçm var galiba tsk
Mrb cnm inş rahatsız etmiyorumdur avukatın galiba bi sorum olacaktı sşimdi biz yaklaşık iki hafta önce protokol imzaladik buna gore mahkeme bizi ne zaman çağırması gerikoyo tskhanımefendi bir avukat olarak size bulunduğunuz ildeki baroya gidip ücretsiZ avukat tahsis ettirmenizi öneriyorum.Baskı altında imzalanan belgenin hükmü yoktur.Ayrıca konuşmaları keşke alsaydınız kaydetseydiniz,tazminat alabilirdiniz.Aldattığını kanıtlarsanız adamın gelirine göre tazminat+çocuğunuza nafaka alabilirsiniz.Anne babanıza ise Allah vicdan versin ne diyeyim.
Mrb cnm inş rahatsız etmiyorumdur avukatın galiba bi sorum olacaktı sşimdi biz yaklaşık iki hafta önce protokol imzaladik buna gore mahkeme bizi ne zaman çağırması gerikoyo tsk
bir avukat sen ağlarken nasıl imza attırabilir ki sana?
Bir de babanın baskısı karşısında..
Bu nasıl kanun adamı.
Çocuğundan ayrı kalamazsın bence.
Kalsan bile yıllar sonra bunun açıklamasını ona yapamazsın.
Bir çocuk babasız kalır ama annesiz asla.
Mücadele etmelisin.
İnsallah cnm dualarinizda yer almak bile guc veriyo bana allah razi olsnyaaa yemin ederim içim parçalandı...ne olursa olsun sakın kızını bırakma olur mu...
şu mübarek günde bi ışık versin allahım sana ...yavrunun yüzüne baksın...
sakın annen baban için kızını bıurakma bak eğer seni düşünselerdi kendi egolarından vazgeçerlerdi.... simdi zorluk çekersin illa ki ama kızın bir büyüsün en büyük desteği ondan görürsün....allah yardımcın olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?