cok zor durumdaym

hanımefendi bir avukat olarak size bulunduğunuz ildeki baroya gidip ücretsiZ avukat tahsis ettirmenizi öneriyorum.Baskı altında imzalanan belgenin hükmü yoktur.Ayrıca konuşmaları keşke alsaydınız kaydetseydiniz,tazminat alabilirdiniz.Aldattığını kanıtlarsanız adamın gelirine göre tazminat+çocuğunuza nafaka alabilirsiniz.Anne babanıza ise Allah vicdan versin ne diyeyim.

Canım ne yaparlarsa yapsınlar ne kadar baskı yaparlarsa yapsınlar asla yavrunu bırakma onun sana ihtiyacı var ana kuzusu o daha ne yap et çocuğunu al dinleme aileni Allah büyüktür muhakkak sana yardım eder. evlat dedinmi benim gözümde dünya durur.Allah seninle olsun canım benim

canim bu tdiyururmlababp söyledi soyliliycem empati yapabilirsek sorun hallolur halukarda budurmda madur sensin orayi gecelim babani anlamaya calis biraz biliyorum savunulacak bi tarafi yok belki sana gore ama nafaka falan olaylari isin içine girinci anlasmali bosanma da olmayinca is birkac seneye kadar uzayabiliyor daha fazla onunla kagit uzerindede olsa evli kalmani istemiyor yine bi bakima seni dusunuyor ama cocuk konusunda kesinlikle kabul edilemez bi teklif kucucuk cocuk babasiyla nasil buyusun annesi durmusken ilerde ne diyceksin sormiycakmi niye beni o adama biraktin diye sende bunlarin farkindasin zaten canim onemli olan bunları babana yumusak bir dille anlatman ortak bir yol bulun gerekirse nafaka bile isteme ama kizini kesinlikle vermeyecegini soyle eger cok kararlo durursan kimse sana bunu teklif dahi edemez inşallah herşey gönlüne gore olur canim nazikce konusmayi ikna etmeyi dene ve kensini fazla yipratma

Sen napmıssn ya Baskı yaptılar taviz verdim bu mu olay tamm neyse kendinde degildin diyelim sende kendine bi avukat tut ailenin baskısı devam ederse canının parcası icin gerekirse sil onları kendi ayaklarınin üzerinde dur baksana hersey hazrlanıyo oluyo sen konunun tam ortasndayken saf dışı kalıyorsun. Avukat tutabilcek durumda değilsen hic değilse hukuk bürosuna git ve danış allah sabır versin

Öyle bir protokolü imzalamaniz büyük hata olmuş. Yarın birgün çocuğunuza sizin hakkınızda iftira bile atarlar.diyebilirler bak seni verdi 1 yaşındayken çünkü suçlu oydu yoksa mahkeme verirmi 1 yasinda bebeyi derler.hatta seni bıraktı gitti baskasiyla o yüzden ayrildik...bak protokolde yazıyor verdim kızı diye imzalamış anan bile diyebilirler.bozun o protokolü ne yapın edin.

Olurumde vermem kızımı veremem bende olurum ama çok zor günler bizi bekliyo babam bana ve kizima hayatı zindan edecek onların karşısında beni çok düşürecek avukat tutup hakkımı bile savunamiyorum teklif etmeye bile cesaret yok tek umudum hakimin kanunların benden yana olmasi

Gün gelecek mutfağa girip mama bile hazirlayamiycam belkide kizima çünkü bana kizacaklarindan odadan çıkınca bile tepki gosterecekler çünkü kızken öyle yapıyorlardı annenin hakeretlerini olumcul laflarini simdiden duyuyor gibiym keşke sadık bi kocam ve mutlu yuvam olsaydı da bunlara muhtaç kalmasaydm

Onların karşısında düsürürse düsürsün babanız boşverin kim ki onlar. Yabancı olacaklar el olacaklar yakında sizin için. Ama kızınız kanınız ömür boyu bir parçanız.bozun protokolü.vermem diyin.

kızını verıyorsunda bızden destek mı ıstıyorsun
konuya ınanmadım, yanı bu sekılde gelısecegıne ınanmadım ?
yemezler

arkdaşım yaptı baskı altında ımzaladım dedi,hakım anlaşmalı olan boşanmayı iptal etti,gidin çekışmeli olarak dilekçe verin demiş,o avukatta ne vıcdansızmış,ama aklıma bişey geldi,acaba ailenı tehdıt edermi,sneın haberın yok belki,çocuk konusuna gelince,evet bazı aileler bıze o damadı yada gelini hatırlatıyor dıye sevmez ıstemez,bence merak etme,velayeti versen bile ki asla verme,paşa paşa sana gönderecek,üste para verecek al bak dıye,gununu gun etmek için

Babamlarda öyle diyor ver mecbur kalıp sana gönderecek yeterki bizi uğraştırma ama inanmıyorum güvenmiyorum ne onlara nede kendi aileme gönderseler bile ya almiyorum dese babam hem kadar zimdan bi gün bile ayrı duramam yanı böylebi tehlikeyi ggöze alamam bensiz su bile icmiyo günlerce benden ayrı kalmasını düşünemiyorum bile

bir avukat sen ağlarken nasıl imza attırabilir ki sana?
Bir de babanın baskısı karşısında..
Bu nasıl kanun adamı.
Çocuğundan ayrı kalamazsın bence.
Kalsan bile yıllar sonra bunun açıklamasını ona yapamazsın.
Bir çocuk babasız kalır ama annesiz asla.
Mücadele etmelisin.

normalde benim bildiğim anne yüz kızartıcı bir suç işlemediği taktirde belli bir yaşa kadar çocuk anneye verilir. Yani 1 yaşındaki çocuğu annesinden ayıracak zihniyet baban dahi olsa kabul etmemelisin.

Sirf ailen istiyor diye imza attim öylemi , ben öyle aileyi haystimdan cikartirim evladimi gözden cikartana ben hayatimdan silerim..

Sende öyle yap bence..

gercekten üzüldüm neler hiseddiğini anlamaya calışıyorum aynı yaşta benimde bebeğim var allah ondan ayrı bir gün yaşatmasın bana herkes bırakma demiş bende aynı şeyi düşünüyorum ama ayrı ev ayrı bi yaşam bunu planlmalısın demesi kolay yapması çaba istiyor silkelen güçlü ol alah yar ve yardımcın olsun

böyle aile olmaz olsun.

çok üzüldüm yaşanan baskıları bilmden bence yorum yapıp kadının daha da içini acıtmayalım.
keşke avukat olsaydım çatır çatır o kocadan haklarını alıp kendi seni boşatabilseydim.o aileyede eyvallah etmeyip hatta sonsuza dek silip kızınla yuvanı kurmana yardımcı olabilseydim.
ne demek küçücük çocuk için onu hatırlatıyor bize demek ya .
sığınma evi filan düşünün nolur vermeyin o yavruyu ya kıyamam.
böyle bir yorum yapacağım inan aklıma gelmezdi ama adamla barışsan canım bırak aldatsın sen ona kocam deme o sana karım demesin umrunda olmasın çocuk büyüyene kadar en azından azıcık para biriktirisin sonra ailenede haber vermeden basarsın tekmeyi olmaz mı

H
Haklisn cnm simdi bende pismanin planli davranmayip kendimi hemen aileme attigima galiba en buyuk hatam aileme siginmak oldu evden cikmayip kendi basima halletmeliydm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…