Çok zor günler geçiriyorum :(

hayır tabıkı de değil yarın ona bişi olursa sız çalışmaya başlarsanız ozaman ne olucak siz artık bır ailesınız iyi günde kötü gunde kelimesı geyık sayılıyor herhalde artık eşinizin huyu itibariyle zor bı ınsan şimdi burdan nekadar taktık versekte yapıcak fazla bişide yok aslında sız sabredeceksınız yada bı gun bıçak kemiğe dayanıcak

evet zor bi insan aslında biliyordum öyle olduğunu, ama son zamanlarda biraz daha sık ve şiddetli olmaya başladı idare edemez hale geldim. İnşallah bıçak kemiğe dayanmaz ilerde :50:

evet zor bi insan aslında biliyordum öyle olduğunu, ama son zamanlarda biraz daha sık ve şiddetli olmaya başladı idare edemez hale geldim. İnşallah bıçak kemiğe dayanmaz ilerde :50:

aceba biraz korkutsan mı eşini çünkü baya ağır laflar söylemiş ciddi anlamda bu dediklerini sen de sorun edersen bu kez belki o kendini çeker ve bu tarz konuşmadan önce biraz düşünür :19: sen biraz tepkini koy bakalım o zaman ne olck sen pıstıkça o üstüne geliyo inan etrafımda yaşayan o kadar oldu ki :ssz: sessiz kaldıkça üste çıkıp neye kızacaklarını şaşırıyolar :kkk:

aceba biraz korkutsan mı eşini çünkü baya ağır laflar söylemiş ciddi anlamda bu dediklerini sen de sorun edersen bu kez belki o kendini çeker ve bu tarz konuşmadan önce biraz düşünür :19: sen biraz tepkini koy bakalım o zaman ne olck sen pıstıkça o üstüne geliyo inan etrafımda yaşayan o kadar oldu ki :ssz: sessiz kaldıkça üste çıkıp neye kızacaklarını şaşırıyolar :kkk:

biraz bekledikten sonra belkide bu dediğini yapmalıyım...

bir kahve için edilen onca lafı hazmedip susarsanız, ilerde çok daha ağırlarına maruz kalırsınız.

o sizin idare edeyim zor dönemde diye düşündüğünüzü fark edemez,hep daha fazlasına zorlar.

bir kahve için edilen onca lafı hazmedip susarsanız, ilerde çok daha ağırlarına maruz kalırsınız.

o sizin idare edeyim zor dönemde diye düşündüğünüzü fark edemez,hep daha fazlasına zorlar.

sakinleştiğinde arkadaşların dediği gibi adam akıllı konuşmayı deneyeceğim.
yoksa sonrası dediğiniz gibi olur haklısınız:31:

Ayrı kaldığımız ilk gece eşim bi tanıdığı ile bulgaristana gitti iki gece ayrı kalacağız
İyi olacağını düşündüm kafa dinlemek açısından
belki ayrı kalmamız iyi gelir dedim
dün ilk geceydi...
Acaba bir mektup mu yazsam diyorum duygularımı , düşüncelerimi anlatan?

Dünden beri ayrıyız , belki yalnız başına kalınca düşünür,
söylediklerinin farklına varır diyordum
aradı şimdi hala aynı , bende dedim bana söylediklerini bir düşün ,
neler çıktı ağzından bakalım haklı mısın düşün dedim
tamam dedi ... bi kaç gün ayrı kalmak iyi gelecek diye düşünmüştüm
ama sanırım yanıldım:14:

Merhaba hanımlar , çok uzun yazacaklarım ama bana yardımcı olursunuz umarım.
Sorun eşimle ilgili belkide biraz benimle.
Farklı fikirler duymak, dışarıdan bakan gözlere ihtiyacım var anlayacağınız.
Öncelikle biz 2012 Eylül'de evlendik, eşim eczacı ben çalışmıyorum mastera başladım,burs alıyorum.
Bu aralar eşimle çok zor zamanlar geçiriyoruz. Ev sahibi yüzünden sorun yaşadık.Kirayı fazla arttırmak istemiş eşimin söylediği fiyatı kabulde etmemiş. Eşime çıkarım o zaman demiş ve evi değiştirmek zorundayız. (karşı komşumuzada aynısını yaptı ama onlar çıkmıyorlar yasal oranda artırdılar , hala oturuyorlar, ev sahibi bişey yapamıyo , bizde böyle yapabilirdik ama neyse)
Hal böyle olunca da masraf artıyor tabi. Gerçi evi değiştirme kararını eşim verdi , bana sormadan çıkarım o zaman demiş.
Ben birşey demedim kafası rahat olsun diye.
Eczaneyi kredi ile açmıştı ona borçları var, ödüyor çok şükür öyle çok sıkıntımız yoktu ama bu ay bi kredi daha çekti maalesef.
Banada kısalım idare edelim dedi bende tamam dedim elimden gelenide yapıyorum. Dışarı nadiren çıkıyoruz,gereksiz şeyler almamaya(abur cubur gibi) dikkat ediyorum... gibi. Ama o herkese bişeyler ısmarlar, arabasını ödünç verir fln fln...
Sürekli tartışma çıkıyor tabi para olmayınca huzurda olmuyor maalesef :14:

Bugünkü tartışmamızı söylim dışarı çıktık bi arkadaşla ki bu arkadaşın nedense hiç parası olmuyo hep biz ödüyoruz.
Gittiğimiz cafe tanıdık zaten , hem eşimin müşterisi hemde eski iş arkadaşı. Abla abi gibiler bizim için.
Neyse ben istediğim kahveyi beğenmedim aromasını fazla koymuşlar midem bulandı içemedim geri gönderdim.
Eşimde bi surat bi surat... Noldu dedim ben idare edelim diyorum sen içmiyo geri gönderiosun nası idare bu dedi
(cafelerde beğenmediğin şeyi ödemezsin ki gittiğimiz yer hiç ödetmez) Bende içemeyeceğim şeyi napsaydım ,
midem bulandı zorlamı içseydim dedim. Bu surat yaptı kalktık hesabı ben ödedim afiyet olsun dedi abla,
ablacım ben içemedim aroması çok geldi bi garip oldum dedim aaa ölemi o zaman almim parasını içmemişsin dedi
olmaz öle al sen abla dedim yok olurmu dedi peki sen bilirsin dedim. Çıktık bu seferde sen bi daha bu cafeye gelme adam karısı ile kavga edicek şimdi senin yüzünden dedi ya dedim onlar yabancı mı saçmalama birşey olmaz hala surat surat konuşmuyo benle.
Seni adam edicem ben diyo :26:

Anlayamıyorum sorun bende mi gerçekten :14::14::14::14:

kusura bakma canım ama senınkı bıraz görgüsüzlük olmuş kasada afiyet olsun ' a ben içemedim cvbıda ayrı bir enteresan... bir kahve parasından kısacaksan hiç çıkmasaydın dışarı.
ben birşeyi begenmesem hayatta geri göndermem içmem masada kalır
kaldıki eşinin tanıdığı bir yermiş
saygı duyuyorum yinede canım çektiğin sıkıntılardan olsa gerek allah yardımcınız olsun borcunuzdan kurtulmayı nasip etsin inş...

eşin görgüsüzlük yapmış seni adam edeceğim demesi hiç hoş değil , seni olduğu gibi kabullenmesi gerek seni terbiye etmeyemi çalışıyor işin, işin yani aile nasıl kaba mı?

Back
X