çok zor

çok zor olan ne? neden kuzeninizin boşanması size bu kadar dert oldu ki?
ayrıca adamın boşanacağı varmış mesajları bahane etmiş, eğer gerçekten eski mesajlar için boşandaysa da kuzenin böyle bir tek hücreliden erkenden kurtulduğu için verilmiş sadakası varmış, maazallah çocukları falan olsaydı bi de o oksijen israfının soyunu devam ettirecekti

Midem bulandı
Diyecek kadar ne gördü resimlerde bu bir .
Hiç bir kadın evlendiği zaman geçmiş erkek arkadaş resimlerini silmeyi unutmaz kendini o kadar kaybetmez
Geçmiş olsun .Bir daha aynı hatayı yapmaz umarım

Bu konuya neden tıkladım? Hadi tıkladım konuyu neden okudum? Hadi konuyu okudum da 5 sayfa yorumu neden okudum? Hayatımdan bi 15 dakika gitti yahu, ne kadar anlamsız bir konu. Boşluğa düştüm şuan, her şey flulaştı sanki birden bire.

Uzulmemis ki iyi de baya baya kuzenini suçlayıp duruyor

Üç ay tanıştıktan sonra evlenilmez bu ne hız yahu ,
şimdiki kızlarda ne cesur hep şaşırmışımdır ,
kız konuşmuş ne yani sanki erkek konuşmuyor mu konuşmadan uygun mu değil mi , kafa fikir uyuyor mu nasıl bilecek ,
bu telefon mesajlarından değil bence ,
uyumsuzlarmış ki 3 ay yetersiz gelmiş bunu anlamaya , birde teyzen evliliği hafife almış

Vıcdanen ve objektıf ne yorum yapalım kı adam bosamıs ıste. Buraya yazacak kadar dertlenmen ılgınc

İyi de boşanmışlar zaten biz ne yapabiliriz ki bu durumda bu konu ne için açıldı tavsiye için desen değil kim haklı kim haksız önemi de kalmamış boşanmışlar zaten konunun amacını anlamadım doğrusu

Bu nasıl bir hata yahu? Evlendikten 1 ay sonra adam görüyor eee bunların evlenmesi falan 1 yıl olsa desek bu kız en az 1 yıl boyunca ne diye bekletmiş telefonunda.

ben burada elimi vicdanıma bırakırsam teyzemin kızı haksız sen nasıl olurda böyle bir hata yaparsın haksızmıyım kafam çok çok karışık çok üzüldüm
Cnm tamam da seni niye bu kadar ilgilendiriyor kimin haksız olması onu anlamadım olmuş bitmiş boşanmışlar.Keyfine baksana sen.

bu konuyla alakam kuzenim olur kendisi bende çok şaşkın ve çok üzgünüm insan herkese açılamıyor
ben elimi vicdanıma bıraktım adam haklı tabi bunu kimseye diyemiyon tşk ederim

ne itici bi tipsin tahmin bile edemıyorum...

zavallllı şey seni... :)

bu durum ÇOK ZOR şey olmalı senın için eminim..

alıntılamışsınız teşekkür ederim :)
içerik silinmiş haberiniz olsun Mune

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…