- 5 Eylül 2014
- 14.245
- 50.138
- 598
- Konu Sahibi talihsizzz
-
bunlar 3 ay tanıştıktan sonra evlendiler[/QUO
Esiyle tanışmadan önceki hayatı sebebiyle mi bitti yani evlilik ? Sevgiliyken yada nisanliyken aldatsa anlarimda ortada eşi yokmuş bile
ben burada elimi vicdanıma bırakırsam teyzemin kızı haksız sen nasıl olurda böyle bir hata yaparsın haksızmıyım kafam çok çok karışık çok üzül
Haksizsin !
Dert mi yani sana madem dert kuzenin yanında ol damadın değil. Teyyy ebesinin kiz ligindan kalan bi mevzu için bosanilir mi ? Hayır yani herkesin var eskisi herkesin oluyor sevgilisi bunun neresi suç ? Hele ki boşanma sebebi yani
Uzulmemis ki iyi de baya baya kuzenini suçlayıp duruyorYani insan kuzenine üzülemez mi? Başına hoş olmayan bir durum gelmiş ve boşanılmış. Bu dert edilecek bir durum değil mi yani..Kuzen yaa kardeş diğer tabirle. Nasıl düşünmesi gerek ki..Umursamasın mı?
Konu sahibi insan evlenirken tabi ki yeni bir sayfa açıyor kendine.Geçmişindeki silinmesi gereken şeyleri bu bilinçle silecek ama bu evlilik üç ay içinde olmuş. En başta hata zaten her iki kesimde de. Kuzen neden hemen evlendi peki? Kafası vs karışık mıydı? Evlendikten sonra görüşmüş mü peki yine?
bu konuyla alakam kuzenim olur kendisi bende çok şaşkın ve çok üzgünüm insan herkese açılamıyorBu konuyla alakanız ne peki?
Cnm tamam da seni niye bu kadar ilgilendiriyor kimin haksız olması onu anlamadım olmuş bitmiş boşanmışlar.Keyfine baksana sen.ben burada elimi vicdanıma bırakırsam teyzemin kızı haksız sen nasıl olurda böyle bir hata yaparsın haksızmıyım kafam çok çok karışık çok üzüldüm
bu konuyla alakam kuzenim olur kendisi bende çok şaşkın ve çok üzgünüm insan herkese açılamıyor
ben elimi vicdanıma bıraktım adam haklı tabi bunu kimseye diyemiyon tşk ederim
alıntılamışsınız teşekkür ederim :)Nasıl resimler? Mesajlarda ne yazıyor?
Ve hakikaten de nasıl unutulur? Tanıştığı an silmesi lazım eskileri...
Hata dediğiniz nedir? Evlenmeden önce başka ilişkileri olması mı yoksa eski mesajları/resimleri/aramaları silmemesi mi?
3 ay içinde yapılan evlilik pek sağlam değilmiş bence.
Bugün resimler/mesajlar nedeniyle bitmeseydi bile ayrın başka nedenle kolayca bitecekti gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?