- 6 Haziran 2008
- 7.376
- 6.264
- 248
- Konu Sahibi talihsizzz
-
Yani insan kuzenine üzülemez mi? Başına hoş olmayan bir durum gelmiş ve boşanılmış. Bu dert edilecek bir durum değil mi yani..Kuzen yaa kardeş diğer tabirle. Nasıl düşünmesi gerek ki..Umursamasın mı?
Konu sahibi insan evlenirken tabi ki yeni bir sayfa açıyor kendine.Geçmişindeki silinmesi gereken şeyleri bu bilinçle silecek ama bu evlilik üç ay içinde olmuş. En başta hata zaten her iki kesimde de. Kuzen neden hemen evlendi peki? Kafası vs karışık mıydı? Evlendikten sonra görüşmüş mü peki yine?
gerçekten bir bayan unutabilirmi böyle bir hatayı insan nasıl olurda evlenirİyi de bu saatten sonra yapılacak birşey yok. Buraya konu açmasının ne faydası var, olan olmuş...
Mesele kuzenine üzülmesi değil, bitmiş bir olayı kendine dert edinmesi...
Gerçi dert edinmesi de sorun değil, üzülsün dursun bana ne
Buraya konu açması asıl sorun
adam boşadı gitti
ne olursa olsun evlenecek bir bayan nasıl böyle bir hata yapar
Ya benim anlamadigim telefonunda ne tarz seyler varmis kiben burada elimi vicdanıma bırakırsam teyzemin kızı haksız sen nasıl olurda böyle bir hata yaparsın haksızmıyım kafam çok çok karışık çok üzüldüm
Yani insan kuzenine üzülemez mi? Başına hoş olmayan bir durum gelmiş ve boşanılmış. Bu dert edilecek bir durum değil mi yani..Kuzen yaa kardeş diğer tabirle. Nasıl düşünmesi gerek ki..Umursamasın mı?
Konu sahibi insan evlenirken tabi ki yeni bir sayfa açıyor kendine.Geçmişindeki silinmesi gereken şeyleri bu bilinçle silecek ama bu evlilik üç ay içinde olmuş. En başta hata zaten her iki kesimde de. Kuzen neden hemen evlendi peki? Kafası vs karışık mıydı? Evlendikten sonra görüşmüş mü peki yine?
ben burada elimi vicdanıma bırakırsam teyzemin kızı haksız sen nasıl olurda böyle bir hata yaparsın haksızmıyım kafam çok çok karışık çok üzüldüm
"bir arkadaşım ekolü" sanırımHayır yani size ne? Adam boşadı gitti diye ah vah ediyor gibisiniz.
Kime üzüldüğünüzü anlamadım ben. Adamın gidişi koymuş sanki size.
ne olursa olsun evlenecek bir bayan nasıl böyle bir hata yapar
Hayır yani size ne? Adam boşadı gitti diye ah vah ediyor gibisiniz.
Kime üzüldüğünüzü anlamadım ben. Adamın gidişi koymuş sanki size.
Konu sahibi öncelikle şunu belirteyim, 1 seneden önce anlaşmalı boşanma yapılamaz. 1 yılın dolmasını mı beklediler? yoksa ellerinde çok sağlam delliler mi vardı da 1 ayda boşanma gerçekleşti? Çünkü gerçekten kadının silmeyi unuttuğu eski mesajlar yüzünden hiçbir hakim bir evliliği bu kadar kısa sürede bitirmez???arkadaşlar sizlerden ricam vicdanen ve objektif yorumlarınızı bekliyorum
teyzemin kızı evlendi bir ay sonra eşi telefonun da onunla tanışmadan önce
konuştuğu erkeklerin resimlerini mesajlarını aramalarını görmüş ve çok kötü olmuş
teyzem kızı da silmeyi unuttum demiş ama eşi midem bulandı bu evlilik bitti demiş
ve boşandı gerçekten bir bayan unutabilirmi böyle bir hatayı insan nasıl olurda evlenir
geçmişini silmez veya kendine bir çeki düzen vermez adam boşadı gitti
Bu adam bu zamana kadar evlenmeden önce yani bu kızın tlfnunu eline almamiş mi..ben burada elimi vicdanıma bırakırsam teyzemin kızı haksız sen nasıl olurda böyle bir hata yaparsın haksızmıyım kafam çok çok karışık çok üzüldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?