Çok zormuş evlilik:((((

tamam arkadaşım zor bir durum ona lafım yok sana gitme diyenlerden birine benim, burada demek istediğim eşinin sözünü dinleyip gitsende mutsuzsun gitmeyip eşin surat astığında da mutsuzsun en azından elini eteğini restini çek eşinin kafasına dank eder belki bazı şeyler evimde eşim mutsuz ben anne diye dolanıyorum der de aklı başına gelir belki biraz.[/QUO

Bi kaç kere dediğin gibi yaptım,gitmedik.O da surat astı ben de oturduk evde.Babasıgil kılıbıksın,ne tuhaf bi şey oldun deyip telde azarlıyo.Ailesi rahat bırakmıyo ki.Burnumuzdan getiriyolar.Belki de korkusuna gitcem diye tutturuyo.

evet günbegün birşeylerin daha da oturduğunu hissediyor insan çok evlilik geçmişim olmamasına rağmen ilk günlerde taktığım durumlara şimdilerde takmadığımı görüyorum bu herkes içinde böyledir sanırım eğer arada art niyetli huzur bozucu 3. kişiler yoksa

nemesis mesaj kutun dolu :(

Ne kadar enteresan bende ilk zamanlar takmadığım şeyleri şimdi takmaya başladım maalesef :)

Pecelim bence de eşinize kendisiyle daha çok vakit ,geçirmek evliliğin ilk zamanlarını daha çocuk olmadan falan daha çok başbaşa geçirmek istediğinizi tatlı dille anlatın.Siz plan yapın eşinizin hayır diyemeceği ve eşiniz ailesinin davetlerini geri çevirsin,siz kötü olmayın.İnşallah halledersiniz sorunu.

Son düzenleme:
:53::53::53::53:

babası kılıbık mı oldun diyor :47::47: inanmıyorum ya.

siz ailesi oldunuz artık onun.

hala idrak edemiyorlar heralde. :19:

Eşim izne ayrıldı.Hemen annesi atladı,beni doktora götür,özeline gitcem hem de diye.Kadın gayet sağlıklı,ayrıca kocası evde emekli arabası var.Oğlun götürsün dedi çıktı adam.Kaç gündür annesini hastaneye götürüp getiriyo,ki bu aralar elimiz sıkışık.Bizi gezdir diye başında bitiyolar.Annesini doktoro götürüp,gezdirmek için altın bozdurdu.Çok fazla sinir oldum.Gerçekten hasta olsa,ya da babsı çalışsa,ya da arabaları olmasa,maddi imkanları olmasa gerçekten anlarım.Ama sadece gıcıklığına yapıyolar.Babası bizi yönetcem diye uğraşıyo.Çok ters bi adam.İnanın ruhum daraldı iice.

:53::53::53::53:

babası kılıbık mı oldun diyor :47::47: inanmıyorum ya.

siz ailesi oldunuz artık onun.

hala idrak edemiyorlar heralde. :19:

evet annesigilin yanında bana resmi davranıyo.Yoksa burnumuzdan getiriyolar.Ayrı bi ev olduğumuzu kabullenemiyolar.Daha o kadar gitmeme rağmen yaranamıyorum da.Ben de artık daha çok surat yapıyorum,hiç konuşmuyorum.Eve geliyorum kocama patlıyorum.Sırf ailesi yüzünden mutsuz oluyoruz.Normalde bana hiç kıyamaz.Ben de aranızda kaldım diyo.Üzülüyorum ona da.Ama napıyım başka

benim panik atağımı burdaki konular bile zıplatıyo ki peçelimdeki koca bende olsa cinnet getiririm heralde

Ben kocamı çok severek evlendim.Ama bunları yaşadıktan sonra,o kadar soğudum ki.Böle olacağını bilsem evlenmezdim heralde.Kendisine de söylüyorum.Ki onların bana davranışlarını,laf sokmalarını anlatsam ağzın açık kalır.Çok sinirliyim kaç gündür.Şuraya girip yazınca rahatladım valla.Kızlar çok sağolun

tamam arkadaşım zor bir durum ona lafım yok sana gitme diyenlerden birine benim, burada demek istediğim eşinin sözünü dinleyip gitsende mutsuzsun gitmeyip eşin surat astığında da mutsuzsun en azından elini eteğini restini çek eşinin kafasına dank eder belki bazı şeyler evimde eşim mutsuz ben anne diye dolanıyorum der de aklı başına gelir belki biraz.[/QUO

Bi kaç kere dediğin gibi yaptım,gitmedik.O da surat astı ben de oturduk evde.Babasıgil kılıbıksın,ne tuhaf bi şey oldun deyip telde azarlıyo.Ailesi rahat bırakmıyo ki.Burnumuzdan getiriyolar.Belki de korkusuna gitcem diye tutturuyo.

Kılıbık mı :53:

Eşin seni dövse yuppi oğlumuz gelini dövdü taş fırın erkeği diye sevinir böyle tipler :19:

Ben kocamı çok severek evlendim.Ama bunları yaşadıktan sonra,o kadar soğudum ki.Böle olacağını bilsem evlenmezdim heralde.Kendisine de söylüyorum.Ki onların bana davranışlarını,laf sokmalarını anlatsam ağzın açık kalır.Çok sinirliyim kaç gündür.Şuraya girip yazınca rahatladım valla.Kızlar çok sağolun

erkek biraz daha fazla sevmeli sanki, aranızda kalmamışki ezilen sensin, tercih yapması gerektiğinde hep onları seçiyosa bu arada kalmak olmaz

bizimde evlendiğimizin ikinci günü kaynanam almış kızını torununu bize oturmaya geldi tabi ben şok:43:oldum. bide yemeğe kadar oturdular yemek yiyip öyle gittiler saygısızlık olmasın diye sesimi çıkarmadım,ama ondan sonra aramıza hep belli mesafe koydum her istediklerine evet demedim,sanada tavsiye ederim.gerçi çok soğuksun diye hala şaka yollu mesajlar verip dokunduruyor bana. allahtan eşim onlara uyup bana yüklenmiyor ama bazen sorunlar yaşıyoruz bu konuda ama taviz vermiyorum düşüncelerimden.fazla muhabbet tez ayrılık getirir derler.

evet annesigilin yanında bana resmi davranıyo.Yoksa burnumuzdan getiriyolar.Ayrı bi ev olduğumuzu kabullenemiyolar.Daha o kadar gitmeme rağmen yaranamıyorum da.Ben de artık daha çok surat yapıyorum,hiç konuşmuyorum.Eve geliyorum kocama patlıyorum.Sırf ailesi yüzünden mutsuz oluyoruz.Normalde bana hiç kıyamaz.Ben de aranızda kaldım diyo.Üzülüyorum ona da.Ama napıyım başka

valla eşinizde arada kalma durumu yok bence. gayet babasının gözüne girmek için kendini ve eşini heba eden bir adam var.

neyin arada kalması bu Allah aşkına.

ailesine dur dedikten sonra kendi isteyerek. bilmiyorum ama bir uzmandan yardım mı alsanız:44::44:

3. kişiler yüzünden evliliğinin huzurunu gözgöre göre heba ediyor :19::19:

Son düzenleme:
erkek biraz daha fazla sevmeli sanki, aranızda kalmamışki ezilen sensin, tercih yapması gerektiğinde hep onları seçiyosa bu arada kalmak olmaz

Hep onları seçmiyo aslında.Ya da ben dik kafalıyım gitmiycem diyorum,kendin git diyorum mecbur benimle geliyo.Tabi tadımız olmuyo.Ztn annesine tek başına gidemiyo.Bir kere gitmiş onda da sana kuyruk aldık nerde getiremedin mi demişler.O zmndan beri de hiç kendi gidemiyo.Dedikleri lafa bak sana,terbiyesizlik.

Konu sahibi bu evliliği zor yapan senin eşine hayır diyememen bunu biliyorsun değil mi ?

Evet doğru diyosun.Başlarda onu kırmayım diye hiç ses çıkaramadım.Ama şimdi tavrımı koyuyorum.Bu sefer de huzurumuz kalmıyo ama.İşin kötü tarafı bu olanları ben büyütüyorum kocamın gözünde,hiç anlamıyo beni.Ailesi çok ii ben kötü durumda oluyorum.

Hep onları seçmiyo aslında.Ya da ben dik kafalıyım gitmiycem diyorum,kendin git diyorum mecbur benimle geliyo.Tabi tadımız olmuyo.Ztn annesine tek başına gidemiyo.Bir kere gitmiş onda da sana kuyruk aldık nerde getiremedin mi demişler.O zmndan beri de hiç kendi gidemiyo.Dedikleri lafa bak sana,terbiyesizlik.

:53::53::53:

eşinin ailesi de terbiyesizliğin dibine vurmuş.

ne demek kuyruk aldık ? getiremedin mi? :53::53:

eşin bu söze tepkisiz mi kalmış. sen onun karısısın bu sözleri nasıl söyletebilir .!?

gelip size bunları kelime kelime nasıl söyleyebildi.:20: eşin de hatalı. farkında değil ama bu sözler seni onun ailesinden daha da soğutur.

Son düzenleme:
valla eşinizde arada kalma durumu yok bence. gayet babasının gözüne girmek için kendini ve eşini heba eden bir adam var.

neyin arada kalması bu Allah aşkına.

ailesine dur dedikten sonra kendi isteyerek. bilmiyorum ama bir uzmandan yardım mı alsanız:44::44:

3. kişiler yüzünden evliliğinin huzurunu gözgöre göre heba ediyor :19::19:

uzman fikri çok ii ama hayatta gitmez eşim.Çünkü olanları sorun olarak görmüyo.Bana yanında ters laf ediyolar,Allah var ya hep savunur beni.Niye böle yapıyolar dediğimde şaka yapıyolar büyütme diyor.

:53::53::53:

eşinin ailesi de terbiyesizliğin dibine vurmuş.

ne demek kuyruk aldık ? getiremedin mi? :53::53:

eşin bu söze tepkisiz mi kalmış. sen onun karısısın bu sözleri nasıl söyletebilir .!?

gelip size bunları kelime kelime nasıl söyleyebildi.:20: eşin de hatalı. farkında değil ama bu sözler seni onun ailesinden daha da soğutur.
Aynen öle,hem de nasıl soğutuyo.Çok fazla sinir oluyorum.Ama o gelin yapsın diyolar.Eşim bana yardım edince kızıyolar ona.Diyorum ya anlayamadım bunları,bana garip geliyo.çok farklı bi zihniyet

uzman fikri çok ii ama hayatta gitmez eşim.Çünkü olanları sorun olarak görmüyo.Bana yanında ters laf ediyolar,Allah var ya hep savunur beni.Niye böle yapıyolar dediğimde şaka yapıyolar büyütme diyor.

eşini ikna edemesen bile ilk sen gitsen nasıl bir yol izlemen gerektiğini izlesen. :26:
eşinin seni savunduğunu pek düsünemiyorum ben bu anlattıklarından. şaka mı! :1: eminim öyledir.

Aynen öle,hem de nasıl soğutuyo.Çok fazla sinir oluyorum.Ama o gelin yapsın diyolar.Eşim bana yardım edince kızıyolar ona.Diyorum ya anlayamadım bunları,bana garip geliyo.çok farklı bi zihniyet

ne yapacakmışsın sen ? utanmasalar beraber yatcaksınız .. onlara taşınmanızı isterlerse şaşmam.

Back
X