Çok zormuş onsuzluk

CeYLo

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2009
2.261
2
116
Muğla
meraba herkese sevgilimden ayrıldım..
kısaca acıklamaya calışıcam suclu kim gercekten aklım almıyo
sevgilim universitede okuyo ve cift anadal yapıyo bazı derslere baska sınıfta giriyo
topluma hizmet dersleri varmış bu derste hocaları gruplara ayrılıp yardım edin okullara ihtiyacı olanlara demiş.sevgiliminde o sınıftan tanıdığı sadece 3 kız varmış ve onlarla köy köy dolasip sevgilimin arabasıyla kitap falan dağitcaklarmış..bende duyunca cok sinirlendim ve ayrıldım hic mi erkek yok ya koca sınıfta onlarla gidemezmiydi illa cok mu iyi tanıması gerekiyo.ayrıldık işte dun gozumun yaşi dinmiyo ben onsuzluğu hic bu kadar derinden hissetmemiştim

cnm güvenmiyor musun peki erkek arkadaşına
ben sonuna kadar güvenseydim ses etmezdim
bence sen korktuğun için bu kararı vermişsin
hakkında hayırlısı olsun
ben senin yerinde olsam bu kadar çabuk bitirmezdim
peki o tepki vermedi mi sana hiç
biraz daha ayrıntılı anlatsatdın ya cnm

malesef haksizsin...dusun simdi sen yalnizsin o arkadaslariyla koy koy gezior. dikkatini cekerim kizlarla fln demiyorum. aralarinda birsey olmasi ya da bu ayriliginizdan faydalanmasi gerekmiyor illaki. bazen kendimizi frenlemeyi bilmeliyiz. cok anlamsiz bir ayrilik sebebi olmus sizinkisi...

sonuna kadar guveniyorum ama onlarla gitmesi gercekten kanıma dokunuyor

zaten ilk kusmustum tartiştık biraz ertesi gun bunu bize yakiştıramıyoum artık tartişmayalım lutfen diye mesaj atmış ondan sonra konusmaya baslayınca ben sinirlenip ayrılalım dedim bu sebepten benden ayrılamazsın diye direndi biraz sonrada bana madem guvenmiyosun tamam bitsin dedi

cnm gerçei söylemek gerekirse sevdiğini kırmışsın ve haksızsın bence lmaz:

Ben olsam ayrılmak bir yana sevgilim böyle bir yardım projesinde yer alıyor diye sevinirdim..
Yanındaki kişilerin cinsiyeti farketmezdi,demek ki sevgilinize güvenmiyordunuz..
Yoktan yere bir ayrılık olmuş..

ama tatlım 3 kızla gidicek sen olsan neyapardın 3 kızla gonderirmiydin

ama tatlım sen diyorsun ki sonuna kadar güveniyorum
tabii ki ben de bozulurdum ama güven konusunda tamsa bende katlanmaya çalışırdım
biraz kendimi zorlar idare etmeye çalışırdım
sonuçta siz hiç mi haberleşmeyecksinbiz
sık sık arar kontrol ederdim
ha aldatır mı o zmana o bilir ben zaten anlardım anlamasaydım da bana itiraf etmresini ister bitirirdim
ama o zman ben elimden geleni yapmış olurdum içim rahat olurdu yani
anlatabildim mi güzelim

anladım canım ya ne bilim işte arabasında 3 kız ve köylere gidicek.hatamı yaptım yani

Neden sadece buysa gereksiz kıskançlık yapmışsın.
Güvensiz birliktelik nereye kadar?
İş veya sosyal hayatı gereği benzer durumlar olacaktır.
Şimdiden böyle kısıtlamalar getirirsen işin zor.

Neden sadece buysa gereksiz kıskançlık yapmışsın.
Güvensiz birliktelik nereye kadar?
İş veya sosyal hayatı gereği benzer durumlar olacaktır.
Şimdiden böyle kısıtlamalar getirirsen işin zor.

benim sosyal hayatimda bunların olması gerekiyo alişacaksın dedi zatenakannehir

bence evet tatlım
ara ve sevdiğinin gönlünü al
emin ol senden şimdi haber bekliyordur yerimseniben

kendimi biraz toparlayınca arayayım en azından konuşalım yardımın icin cok saolopuyorumnanaktan

yaa ne kadar basıt bır sebepten ayrılmıssınız
ee ne yapsın cocuk tovbe est yolda mı aldatacak senı
ben onun yerınde olsam bu kaprıse donmem

Canım kusura bakma ama bir anlık öfkeyle hareket etmişsin. Birbirinizi sevdiğinize gerçekten inanıyorsan böyle şeyler sorun olmamalı. ınsanlarla biraradayız işimiz , okulumuz gereği ve bazen çok istemesek de karşı cinslerle de aynı mekanı paylaşıp, ortak şeyler yapabiliriz. daha doğalı olamazdı.
eğer geri dönüşü varsa gönlünü almaya çalış çünkü ayrılık kolay değil ....

Canım,kendileri kafalarına göre grup oluşturup kararlaştırmamışlar ki ama?
Hocaları ayarlamış bunu, erkek arkadaşın ne yapabilir? Bu sadece basit bir kıskançlık:)
Sonuçta sen erkek arkadaşının sana olan sevgisinden eminsen, ona güvenmelisin.
Dilerim barışırsınız ve hep mutlu olursunuz canım..

tesekkurler canım biraz once bariştik bende gidicem onlarla köye:lepi:

sen ona güvenmiyosun haklısın da erkek milletine güvenilmez ipi her zaman elinde olmalı...
üzülme o kadar seni gerçekten sevmişse arar zaten(bunu ben değil uzmanlar söylüyo) sevmemişse de bırak gitsin zaten ondan sana hayır gelmez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…