zaten ilk kusmustum tartiştık biraz ertesi gun bunu bize yakiştıramıyoum artık tartişmayalım lutfen diye mesaj atmış ondan sonra konusmaya baslayınca ben sinirlenip ayrılalım dedim bu sebepten benden ayrılamazsın diye direndi biraz sonrada bana madem guvenmiyosun tamam bitsin dedi
cnm gerçei söylemek gerekirse sevdiğini kırmışsın ve haksızsın bencelmaz:
ama tatlım 3 kızla gidicek sen olsan neyapardın 3 kızla gonderirmiydin
anladım canım ya ne bilim işte arabasında 3 kız ve köylere gidicek.hatamı yaptım yani
Neden sadece buysa gereksiz kıskançlık yapmışsın.
Güvensiz birliktelik nereye kadar?
İş veya sosyal hayatı gereği benzer durumlar olacaktır.
Şimdiden böyle kısıtlamalar getirirsen işin zor.
bence evet tatlım
ara ve sevdiğinin gönlünü al
emin ol senden şimdi haber bekliyordur yerimseniben
kendimi biraz toparlayınca arayayım en azından konuşalım yardımın icin cok saolopuyorumnanaktan
Canım,kendileri kafalarına göre grup oluşturup kararlaştırmamışlar ki ama?
Hocaları ayarlamış bunu, erkek arkadaşın ne yapabilir? Bu sadece basit bir kıskançlık:)
Sonuçta sen erkek arkadaşının sana olan sevgisinden eminsen, ona güvenmelisin.
Dilerim barışırsınız ve hep mutlu olursunuz canım..
meraba herkese sevgilimden ayrıldım..
kısaca acıklamaya calışıcam suclu kim gercekten aklım almıyo
sevgilim universitede okuyo ve cift anadal yapıyo bazı derslere baska sınıfta giriyo
topluma hizmet dersleri varmış bu derste hocaları gruplara ayrılıp yardım edin okullara ihtiyacı olanlara demiş.sevgiliminde o sınıftan tanıdığı sadece 3 kız varmış ve onlarla köy köy dolasip sevgilimin arabasıyla kitap falan dağitcaklarmış..bende duyunca cok sinirlendim ve ayrıldım hic mi erkek yok ya koca sınıfta onlarla gidemezmiydi illa cok mu iyi tanıması gerekiyo.ayrıldık işte dun gozumun yaşi dinmiyo ben onsuzluğu hic bu kadar derinden hissetmemiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?