• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cok zoruma gitti :(

Kuzenin beyni yerinde fındık kabuğu olanlardan.. ben senin yerinde olsam birdaha yüzüne bile bakmazdım... akılsızla olan arkadaşlıktan, zarardan başka birşey gelmez...
Haklisinz zaten bu saatten sonra asla muhattap olamam .

Son düzenleme:
kaçan kızların çoğu ergenlik çağında kaçıyor....tam bi sevgili edinmişken aile onaylamazken kan kaynarken....sonra o ergenliğin verdiği cahillik geçince pişman olunuyor ama ne fayda.....
tecrübeyle sabittir.......

böyle dalga geçilmesi yanlış ama şu kaçan kızlar iyi bir dersi hakediyor ya, deger mi hiç kaçmaya yazık annen ne kadar acı çekmiş neyse konu bu değil ama kaçmasına sinir oldum ablanızın , kuzeninize selamlar :KK52:
Bende kiziyorum kacanlara ama ne yapalim olan oldu tek uzuldugum ailem :(

kaçan kızların çoğu ergenlik çağında kaçıyor....tam bi sevgili edinmişken aile onaylamazken kan kaynarken....sonra o ergenliğin verdiği cahillik geçince pişman olunuyor ama ne fayda.....
tecrübeyle sabittir.......
[/QUOTE]
Evet kactiginda 18 yasindaydi her ne kadar mutluyum dese de eminim çok pişman gözlerinden anliyorum.

Vizontele de deli emin diyor ya " aslında P*ç olmak iyi birşey bi kere hic akraban olmuyor bu çok iyi birşey " diye ne kadar yerinde bir söz.
Öyle valla bizim akrabalarda bişey duyaalar dalga geçerler evine gelirler eleştirirler ağlarsın sonra dalga geçerler en iyisi görüşmemek ben kafaya çok takıyorum çümkü.şimdi benden huzurlusu yok

Evet kactiginda 18 yasindaydi her ne kadar mutluyum dese de eminim çok pişman gözlerinden anliyorum.[/QUOTE]
bende 17 yaşındaydım....10 yıl oldu 2 çocuğum vsr....çok mutluyum....ama insan salim klafayla onların neler yaşadığını düşününce kötü oluyor....ablanızda muhtemelen mutludur ama hep bi tarafı eksiktir....
bu konularda ailelerinde suçu var bu kadar sıkmamak tercih yapmak zorunda bırakmamak lazım diye düşünüyorum....

Evet kactiginda 18 yasindaydi her ne kadar mutluyum dese de eminim çok pişman gözlerinden anliyorum.
bende 17 yaşındaydım....10 yıl oldu 2 çocuğum vsr....çok mutluyum....ama insan salim klafayla onların neler yaşadığını düşününce kötü oluyor....ablanızda muhtemelen mutludur ama hep bi tarafı eksiktir....
bu konularda ailelerinde suçu var bu kadar sıkmamak tercih yapmak zorunda bırakmamak lazım diye düşünüyorum....[/QUOTE]
Keşke herşey güzellikle olsaydi kimse bu duruma dusmeseydi.

Tobeler olsun, bosuna dememisler akrabanin ettigini akrep etmez.

bu konularda ailelerinde suçu var bu kadar sıkmamak tercih yapmak zorunda bırakmamak lazım diye düşünüyorum....
Keşke herşey güzellikle olsaydi kimse bu duruma dusmeseydi.[/QUOTE]
evet ama olmuyo bazen her istediğimiz kader mi demeli cahillik mi bilmiyorum......

Back
X