Yasadiklari seyleri baskasiyla guya benle yasamiz gibi sen bunu yaptin biz bunu yaptik diyor oysa daha onceki iliskilerinde ilk evliliginde bunlari yaptigini anlatmistiMerhaba iyi geceler arkadaslar size birsey sormak istiyorum evli bir erkek başkasıyla yasadıgı seyleri eski sevgili yada arkadas eski es , olsun neden onla yasadiklari seyi simdiki esine senle bunu yaptik boyle yaptik diyor
Yasadiklari seyleri baskasiyla guya benle yasamiz gibi sen bunu yaptin biz bunu yaptik diyor oysa daha onceki iliskilerinde ilk evliliginde bunlari yaptigini anlatmisti
Hatlari karıştırıyordurYasadiklari seyleri baskasiyla guya benle yasamiz gibi sen bunu yaptin biz bunu yaptik diyor oysa daha onceki iliskilerinde ilk evliliginde bunlari yaptigini anlatmisti
Şizofren olabilirMerhaba iyi geceler arkadaslar size birsey sormak istiyorum evli bir erkek başkasıyla yasadıgı seyleri eski sevgili yada arkadas eski es , olsun neden onla yasadiklari seyi simdiki esine senle bunu yaptik boyle yaptik diyor
Nasıl yani hafızası mı zayıf acaba?Yasadiklari seyleri baskasiyla guya benle yasamiz gibi sen bunu yaptin biz bunu yaptik diyor oysa daha onceki iliskilerinde ilk evliliginde bunlari yaptigini anlatmisti
Yani esim eski sevgilileriyle eski esiyle oraya buraya gittigini yerleri yasadiklarini sanki benle yapmis gibi ya biz bunu yaptik sen boyle yaptin diyorHiç bir şey anlamadım.
Anlayan anlatsın. Anlattigin suysa esin eski yasadiklari iliskilerindeki olayi sana anlatiyorsa amac ne ? Bazi erkekler sever boyle anlatmayi bazen benim esim eski sevgililerini anlatir guleriz bende derim sende beni asker arkadasi sandin galiba. Eski eskide kalmis eger seni yermek eski gunlerin daha guzel oldugunu anlatma calisiyorsa kizarm ama masum bir sekilde gecmis gecmiste kalmis anidir der anlatirsa kizmam. Anladiklarim dogruysa tabi
Bende oyle dusunuyorum zÖzlüyordur. Unutamamıştır
Demek ki unutkan karistiriyor senle yaptigini saniyor esimde bazen der surasi cok guzeldi demi der bende biz senle gitmedik derim oyleyse kimle gittim ben diye dusunurYok oyle degil onlarla yaptigi seyleri sanki ben yapmisim gibi bunu yapmistin boyle yapmistik diyor
Yok oyle degil onlarla yaptigi seyleri sanki ben yapmisim gibi bunu yapmistin boyle yapmistik diyor
Anlatmisti biliyorumSiz eskilerini biliyormusunuz peki
Kafasi bence daha onlarda zaten hic deger vermediki bana hicKafasi karisiyor demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?