Hiç bir anlam vermeyen koca bir paragraf yazmışsınızMerhaba iyi geceler arkadaslar size birsey sormak istiyorum evli bir erkek başkasıyla yasadıgı seyleri eski sevgili yada arkadas eski es , olsun neden onla yasadiklari seyi simdiki esine senle bunu yaptik boyle yaptik diyor
Buna çok güldümDemek ki unutkan karistiriyor senle yaptigini saniyor esimde bazen der surasi cok guzeldi demi der bende biz senle gitmedik derim oyleyse kimle gittim ben diye dusunur
12 yil dir 3 cck
Bende tam onu diyecektim eskiyi hatirladikları için öyle bişey olabilir çünkü adam sana ruh hastası diyo belki kendi hatirlamiyor ama sizı hatirlamiyor diye düşündüğü için sinirleniyordurAlzheimer belirtisi falan mı acaba?
Alzheimer yakın geçmişi hatırlamaz, çok eskileri hatırlar yeni olmuş gibi anlatır falan..
Bi doktora gözüksün kesinlikle.
Benim yazmam bu kadar kusura bakmayin bir tarafta hasta cocugumla ugrasirken bir taraftanda yaziyorum
Bilmiyorum aslında ben herseyi hatırlıyorum bunu eski nisanlanacagi kisiyi yemege davet etmis benle karistririyor yani ben net hatirliyorum benimle ilgili hic birsey hatirlamaz ama baskasiyla olan herseyini hatirlar12 yıldır evlisiniz hala eski eşine takıksınız
annenleri bu süreçte hiç yemeğe çağırmadınız
eşiniz eski sevgili ve eşleri ile yaptıklarını size sizinle yapmış gibi anlatıyor
bu arada çocuğunuz hasta onunla ilgilenirken de bu konu aklınıza geldi buraya yazdınız
bana çok sağlıklı gelmedi bu bilgiler, yani cidden siz takıntı yapıyor olabilir misiniz eski eşi eski yaşantıyı belki de adam doğru söylüyordur
siz ben değildim o deyince neden ruh hastasısın desin ki
Geldi ama biz evliyken biz daha nisanlanmadan guya yemege gitmisiz bizi davet etmisBir de 12 yılda hiç mi gelmedi anneniz yemeğe?
Benim aklima gelmesede unutsamda esim patlak verince ister istemez takiyorum baskasini benle karistiriyor sinir oluyorum ayni evde suratini gormeye bile artik tahammulum kalmadi yemin ederim onca fedakarlik onca sey ben hicmisim bunu anliyorumEski konunuzdan biliyorum sizi..eşinizle mutlu olmak gerçekten zor fakat aileniz çocuklarını bırak gel diyor..bu yüzden en doğrusu kendini çocuklarına adayıp, kocaya aldırmamak.
Belki zamanla babanız bu düşüncesinden vazgeçer diyeceğim ama sanırım babanız maddi olarak üç çocuğun bakımını kaldırmak istemiyor..sizde aile yapınız gereğide çalışamazsınız..
Çocuklarınızı sağlıklı bireyler olarak yetiştirirseniz ilerde onların desteğiyle bu çıkmazdan kurtulursunuz.
Kocanıza he deyin geçin, hiçbir konuda ters düşmeyin, surat asmayın ama gerekmedikçe konuşmayın..böylelikle ev arkadaşı gibi yaşar gidersiniz..en azından tartışmazsınız..çocuklarla ilgilenmek zaten kafanızı dağıtıyordur ama siz ısrarla eşinizin eskilerine takılıp duruyorsunuz bundan vazgeçin artık.
Girin mutfağa çocuklarla kurabiyeler yapın, suluboya yapın, oyunlar ıynayın..kısacası onlara sarılın..ayrılma seçeneğiniz yoksa hayatınızı bu şekilde güzelleştirin.
Okumayı seviyorsanız kitap, dergi okuyun..tüm hayatınızı kocanızın eski karısı üzerine kurmayın artık bu şekilde istediğiniz huzur size gelmez.
Bunun guzel yanimi varHer şeyi sizinle yaşadığını sanıyor. Ne güzel işte
Benim aklima gelmesede unutsamda esim patlak verince ister istemez takiyorum baskasini benle karistiriyor sinir oluyorum ayni evde suratini gormeye bile artik tahammulum kalmadi yemin ederim onca fedakarlik onca sey ben hicmisim bunu anliyorum
Kisileri karistiriyorYani esim eski sevgilileriyle eski esiyle oraya buraya gittigini yerleri yasadiklarini sanki benle yapmis gibi ya biz bunu yaptik sen boyle yaptin diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?