Yüzüne vurmuyormusunuz peki hayır sen onu Ayşe’yle yapmıştın gibisinden meselaAnlatmisti biliyorum
Diyorum ama kendisi yle konusulmuyorYüzüne vurmuyormusunuz peki hayır sen onu Ayşe’yle yapmıştın gibisinden mesela
Allah allah çok garip ,yani aklından zoru yoksa bi insan bunu kolay kolay diyemez ne cesaret yani bideDiyorum ama kendisi yle konusulmuyor
susuyor eski konumada acmistim zaten biz anlasamiyoruz ayrilmak istiyorum sevgisini ilgisiz bi adam ben sorunca biz nasil ilk tanistik ne yaptik dyince bana onlarlq yasadigi seyleri kadinlarin yaptigi seyleri a sende boyle yaptin diyorHemen kötü düşünmeyin. Bana da doktorluk bir durum var gibi geldi. Peki siz hayır biz bunları birlikte yasamadik deyince ne diyor?
Konunuzu hatirladim. Ne desem bilemedim. Eskide kalmış gibi sanki...susuyor eski konumada acmistim zaten biz anlasamiyoruz ayrilmak istiyorum sevgisini ilgisiz bi adam ben sorunca biz nasil ilk tanistik ne yaptik dyince bana onlarlq yasadigi seyleri kadinlarin yaptigi seyleri a sende boyle yaptin diyor
Bilmiyorum ama bugun bana diyor siz i annenleri yemege cagirmistik sen srekli kolunu cekiyordun bizi hic yemege cagirmadi ayrica ben hic kolumu kazagimla cekmiyordum bunu bana eski esim yapiyordu anlatmisti smdi guya ben yapmisim gibi brde diyor ptladim en son bna sen ruh hastasisin dediHerkesi aynı mı görüyor acaba
Ha Ayşe ha Fatma..
Kişileri değil olaylar yer etmiş hafızasında
Benim beynim hergun yaniyor vallhbeynim yandii
Sıkıntı büyükmüş ozamanBilmiyorum ama bugun bana diyor siz i annenleri yemege cagirmistik sen srekli kolunu cekiyordun bizi hic yemege cagirmadi ayrica ben hic kolumu kazagimla cekmiyordum bunu bana eski esim yapiyordu anlatmisti smdi guya ben yapmisim gibi brde diyor ptladim en son bna sen ruh hastasisin dedi
beyniniz yanmakta hakli yanii nasi bole size anlatabiliyo normal deil buuBenim beynim hergun yaniyor vallh
Ben anlamiyorum biz zaten biz hic olamadik allh askiniza soyleyin ne yapayim ailem cocuklari kabul etmiyor benimde ne isim var ne drumum ama bu adam dan kurtulamadimbeyniniz yanmakta hakli yanii nasi bole size anlatabiliyo normal deil buu
Illaki eski esiyle dostuylami karistiracak bence akli daha onlarda ben neden hic karistirmiyorumKarıştırıyo...adamda unutkanlık varsa normaldir
Eski eşiyle ilgili bu kadar ayrıntıyı daha önce size niye anlatıyor siz niye dinliyorsunuz ki? Ne gereksiz bir durum.Bilmiyorum ama bugun bana diyor siz i annenleri yemege cagirmistik sen srekli kolunu cekiyordun bizi hic yemege cagirmadi ayrica ben hic kolumu kazagimla cekmiyordum bunu bana eski esim yapiyordu anlatmisti smdi guya ben yapmisim gibi brde diyor ptladim en son bna sen ruh hastasisin dedi
kac yillik evlisiniz kac cocugunuz varBen anlamiyorum biz zaten biz hic olamadik allh askiniza soyleyin ne yapayim ailem cocuklari kabul etmiyor benimde ne isim var ne drumum ama bu adam dan kurtulamadim
Daha evlendigimiz ilk gun herseyi anlatirdilar tabi bndede onlar anlatinca taktim eski esindemi akli ama bu sevgililerini bile bnle yasamis gibi anltiyorEski eşiyle ilgili bu kadar ayrıntıyı daha önce size niye anlatıyor siz niye dinliyorsunuz ki? Ne gereksiz bir durum.
12 yil dir 3 cckkac yillik evlisiniz kac cocugunuz var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?