Çok ?

Hemen kötü düşünmeyin. Bana da doktorluk bir durum var gibi geldi. Peki siz hayır biz bunları birlikte yasamadik deyince ne diyor?

Hemen kötü düşünmeyin. Bana da doktorluk bir durum var gibi geldi. Peki siz hayır biz bunları birlikte yasamadik deyince ne diyor?
susuyor eski konumada acmistim zaten biz anlasamiyoruz ayrilmak istiyorum sevgisini ilgisiz bi adam ben sorunca biz nasil ilk tanistik ne yaptik dyince bana onlarlq yasadigi seyleri kadinlarin yaptigi seyleri a sende boyle yaptin diyor

susuyor eski konumada acmistim zaten biz anlasamiyoruz ayrilmak istiyorum sevgisini ilgisiz bi adam ben sorunca biz nasil ilk tanistik ne yaptik dyince bana onlarlq yasadigi seyleri kadinlarin yaptigi seyleri a sende boyle yaptin diyor
Konunuzu hatirladim. Ne desem bilemedim. Eskide kalmış gibi sanki...

Herkesi aynı mı görüyor acaba
Ha Ayşe ha Fatma..
Kişileri değil olaylar yer etmiş hafızasında
Bilmiyorum ama bugun bana diyor siz i annenleri yemege cagirmistik sen srekli kolunu cekiyordun bizi hic yemege cagirmadi ayrica ben hic kolumu kazagimla cekmiyordum bunu bana eski esim yapiyordu anlatmisti smdi guya ben yapmisim gibi brde diyor ptladim en son bna sen ruh hastasisin dedi

Sıkıntı büyükmüş ozaman

Eski eşiyle ilgili bu kadar ayrıntıyı daha önce size niye anlatıyor siz niye dinliyorsunuz ki? Ne gereksiz bir durum.

Eski eşiyle ilgili bu kadar ayrıntıyı daha önce size niye anlatıyor siz niye dinliyorsunuz ki? Ne gereksiz bir durum.
Daha evlendigimiz ilk gun herseyi anlatirdilar tabi bndede onlar anlatinca taktim eski esindemi akli ama bu sevgililerini bile bnle yasamis gibi anltiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…