- 21 Haziran 2018
- 2.411
- 5.471
- 108
masallah Allah bagislasin. peki bu durum 12 yildir bolemi yoksa soradanmi oldu12 yil dir 3 cck
Kabul de etmiyor yani. Başka şeyleri de unuttuğu, karıştırdığı oluyor mu? Oluyorsa bir doktora görünmekte fayda var.dedim sen beni neden baska kadinlarla karistiriyorsun bana sen ruh hastasisin dedi
Sgolun ya hic anlasamiyoruz ozellikle esimden dolayi ama bu drum hep yoktu tam anlatirdi ama karistirma yoktu bizimle ilgili birsey hatirlamiyor hep baskasiyla yasadigini hatrliyormasallah Allah bagislasin. peki bu durum 12 yildir bolemi yoksa soradanmi oldu
Eveteşin hayatında eskiden olan kadınlarla yaşadıklarını sanki seninle yaşamış gibi mi anlatıyor bunu mu demek istiyorsun?
susuyor eski konumada acmistim zaten biz anlasamiyoruz ayrilmak istiyorum sevgisini ilgisiz bi adam ben sorunca biz nasil ilk tanistik ne yaptik dyince bana onlarlq yasadigi seyleri kadinlarin yaptigi seyleri a sende boyle yaptin diyor
Bilmiyorum ama bugun bana diyor siz i annenleri yemege cagirmistik sen srekli kolunu cekiyordun bizi hic yemege cagirmadi ayrica ben hic kolumu kazagimla cekmiyordum bunu bana eski esim yapiyordu anlatmisti smdi guya ben yapmisim gibi brde diyor ptladim en son bna sen ruh hastasisin dedi
kafası oldukça karışmış o zaman.geçmişinde çok geniş bir kadın skalası mı var herkesi birbirine katıyor
gercekten tuaf ama mutlaka doktora gorunmesi lazim bide size ruh hastasisin demesi garip kendisi normalmis gibi. valla Allah yardimciniz olsun üzüldum adiniza gercektenSgolun ya hic anlasamiyoruz ozellikle esimden dolayi ama bu drum hep yoktu tam anlatirdi ama karistirma yoktu bizimle ilgili birsey hatirlamiyor hep baskasiyla yasadigini hatrliyor
Benim yazmam bu kadar kusura bakmayin bir tarafta hasta cocugumla ugrasirken bir taraftanda yaziyorumEşiniz sizi çıldırtmak için bilinçli yapmıyorsa gerçekten bir sağlık sorunu olabilir.
Ben herhangi bir sağlık dalında uzman değilim, ama sorunun sizde olma ihtimali de var bence.
Belki eşiniz doğru hatırlıyordur, siz yanılıyorsunuzdur. Cümleleriniz çok dağınık ve anlaşılması güç geldi bana.
Tabii ki burada kitap cümlesi gibi cümle kurmanız gerekmiyor ama cümleleriniz karışık, kelimeler yanlış sırada ya da eksik ve ekler yanlış vs.
Sinirle düzgün cümle kuramamış da olabilirsiniz, bilmiyorum ama konuşurken de bu şekildeyse ikiniz de bir nöroloji uzmanına görünün bence.
ahaha o bazen bende de oluyorDemek ki unutkan karistiriyor senle yaptigini saniyor esimde bazen der surasi cok guzeldi demi der bende biz senle gitmedik derim oyleyse kimle gittim ben diye dusunur
SiyirmisYani esim eski sevgilileriyle eski esiyle oraya buraya gittigini yerleri yasadiklarini sanki benle yapmis gibi ya biz bunu yaptik sen boyle yaptin diyor
Her şeyi sizinle yaşadığını sanıyor. Ne güzel işteYani esim eski sevgilileriyle eski esiyle oraya buraya gittigini yerleri yasadiklarini sanki benle yapmis gibi ya biz bunu yaptik sen boyle yaptin diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?