Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin evet çok doğru belkide imtihanımdı benimHersey Allah'tan tevekkul etmek lazım bazen bol bol dua edin Allah'a siginin buda sizin hayattaki imtihanınız. Bende herkesin cok mutlu olup tek mutsuzun kendimin oldugunu dusunurum bazen sonrada utanırım sokaktaki evsiz barksız sakat insanları dusununce. Nolursa olsun sukretmek için sebep cok. Oldurmeyen aci guclendirir,dibi gormeden yukarı sıcrayamayız. Allah yardımcınız olsun..
çok doğruherşey senin başına gelmiyor.
gördüğün insanlar da sandığın kadar mutlu değil.
sadece olumsuzluklara rağmen yaşamayı seviyorlar ve tadını çıkartıyorlar.
bu kadar.
Ne güzel ailen yanındaymış. Benim annem dışında destek olanım da yok. Üstelik ( yargılamak için demiyorum lütfen yanlış anlamayın) ben aileme danışarak onların fikirlerini alarak evlendim. Olumsuz hiçbişey dememişlerdi. Şuanda bana dedikleri şey "senin hatan sana zaten yakışmıyodu " falan filan. O zaman niye uyarmadınız söylemediniz. Sordum fikriniz benim için önemli dedim. İyi birisi bundan iyisi olmaz dediler.in
inşallah ailem yanımda çok şükür
Ne güzel ailen yanındaymış. Benim annem dışında destek olanım da yok. Üstelik ( yargılamak için demiyorum lütfen yanlış anlamayın) ben aileme danışarak onların fikirlerini alarak evlendim. Olumsuz hiçbişey dememişlerdi. Şuanda bana dedikleri şey "senin hatan sana zaten yakışmıyodu " falan filan. O zaman niye uyarmadınız söylemediniz. Sordum fikriniz benim için önemli dedim. İyi birisi bundan iyisi olmaz dediler.
Evet mutlu huzurlu bir evliliğim olsun çok istedim. Ama olmadı. Şuanda boşanmaktan çok ailem dediğim insanların bana umursamaz davranması canımı yakıyo. Koca nedir ki varsın hiç olmasın. Ama iyi bir aile ve sağlık herşeye bedel. Üzülme
in
inşallah ailem yanımda çok şükür
evet öylede işte konu 2 ci evlilik olunca o beni yıkıyor zaten nasıl inandım nasılGeri kalan her şeyi salla gitsin.
Konu devamı gibi olmuş yazdıkların ama anladığım kadarıyla 2. evliliğim bitiyor diye üzülüyorsun.
2. değil 12. evliliğini de bitirebilirsin.
Önce silkelen ve kendine gel.
Senden bir tane daha sen yok.![]()
cnm benim başın sağolsun allahım sizinde yardımcınız olsun inş.mevlam bir kapıyı kapatır birini açar inş.4 sene önce annemi kaybettim, ardından 2 sene geçmedi babam iflas etti, işimizi kaybettik.
Hayat sadece sana acımasız değil yani, sadece herkes kendi derdini biliyor ve büyük zannediyor.
aynen bu tür kelimeleri çok vardı kefenımsin son nefesimsin ya benimsin ya toprağın manyak manyak konuşmalar ben kendime kızıyorum nasıl inandım hayatımı mahvettim öyel bir insanla yazıklar olsun bana o alışmış boşanmaya onun için evililik oyuncak her kavgada defol git gerçekten bir insana 2 kez şans vermicen ikincide beni yerden yere vurdu hakaretler iftiralar anneme bile küfür etti ablama etti"ölene kadar kefenimsin" ifadesi zaten başlıbaşına bir psikolojik dengesizlik belirtisi. bu tarz hastalıklı/saplantılı/arabesk sözleri aşk sözleri sanmayın lütfen bundan sonraki hayatınızda. adamın ne derece obsesif olduğu direkt bu sözlerinden belli zaten. şükür aileniz destekmiş, geçmişi sorgulamayı bırakıp kendinize yeni bir yol çizmelisiniz.