- 4 Temmuz 2014
- 1.790
- 1.428
- 133
- Konu Sahibi Papatyalardaguzel
-
bunları fazlasıyla yaptım yaa ama nasıl bir kişilkse umurunda değlAman sakin oyle bisey yapma. Hem evini neden onlara birakip gidiyorsun. Iyice yerlsur. Kendi duzenini kurar yoklugunda. bu sefer sen misafurmissin gubi muamele gorursun. Gittigin sure zarfinda esini de doldururlarsa, onlar gitmeden gelmem dediginde "gelmezsen gelme" gibi bir cevap alirsan nasil toparlayacaksin baba evinden. Orasi senin evin, meydani birakip gitme. Tavirli ol, rahatsizligini belli et. Kırlentin yerini degistirse rahatsiz ol. Ben boyle sevmiyorum deyip gozunun onunde degistir. Ne yapsa benim duzenim farkli deyip tepkini goster. Sigamaz o zaman gider evine.
Canım kimsenin bir yere gidecegi yok,
masraf olmasın diye en baştan bu şekilde düşünülmüş ve anlaşılmış. Bunun başka bir açıklaması olamaz.
mecbur bırakılıyosun şuan da çaktırmadan. anladın mı.
Şimdi sizin kv ve kp arasındaki ilişkiyi bilemiyorum. Ben kendimden örnek veriyim baştan beri her zaman ne düşünüyosam saygı çerçevesinde kendilerine söylerim. Şimdiye kadar hep ufak tefek şeyler oldu gerçi ama olsun ben açık açık söyleme taraftarıyım. Sizin yerinizde olsaydım şimdi kendi evimde misafirler git denilemez yani siz dememelisiniz. Eşinizin ailesi ve bunu eşiniz çözmek zorunda. Siz derseniz kötü olursunuz. Eşiniz bir şekilde annesine söylesin. Zor bir durum eşiniz açısından ama söylemek zorunda. Siz annenize gitseniz bile anlayacaklarını sanmıyorum. Annesini özledi gitti derler devam ederler. Bu konunun dile getirilmesi lazım.öyle tartıştığımız çok olmuştur ama hala rahatsızlık verdiğinin farkında değil. şimdi siz söyleyin ben ne yapmalıyım annemlere gideyim mi? ya da tavrımı nasıl belli edeyim
eşime dedim artık söyle dilos evde rahat etmiyor diye ama bakalımŞimdi sizin kv ve kp arasındaki ilişkiyi bilemiyorum. Ben kendimden örnek veriyim baştan beri her zaman ne düşünüyosam saygı çerçevesinde kendilerine söylerim. Şimdiye kadar hep ufak tefek şeyler oldu gerçi ama olsun ben açık açık söyleme taraftarıyım. Sizin yerinizde olsaydım şimdi kendi evimde misafirler git denilemez yani siz dememelisiniz. Eşinizin ailesi ve bunu eşiniz çözmek zorunda. Siz derseniz kötü olursunuz. Eşiniz bir şekilde annesine söylesin. Zor bir durum eşiniz açısından ama söylemek zorunda. Siz annenize gitseniz bile anlayacaklarını sanmıyorum. Annesini özledi gitti derler devam ederler. Bu konunun dile getirilmesi lazım.
Bi de daha yeni evlisiniz 1 yıl olmuş. Aynı durum tam tersi olsa sizin aileniz gelmiş olsa eşinizin sizin ailenize gidin demesi yersiz olurdu. Sizin demeniz uygun olurdu. O yüzden eşiniz uygun bir dille söylesin. Ama sakın evinizi bırakıp gitmeyin bunun bir tavır olduğunu anlayacak insanlar değiller yazdıklarınıza göre..eşime dedim artık söyle dilos evde rahat etmiyor diye ama bakalım
artık hayatım düzene girsin istiyorum yaaBi de daha yeni evlisiniz 1 yıl olmuş. Aynı durum tam tersi olsa sizin aileniz gelmiş olsa eşinizin sizin ailenize gidin demesi yersiz olurdu. Sizin demeniz uygun olurdu. O yüzden eşiniz uygun bir dille söylesin. Ama sakın evinizi bırakıp gitmeyin bunun bir tavır olduğunu anlayacak insanlar değiller yazdıklarınıza göre..
yok yaaTasarruf için aynı evde kalmak kadar saçma bir şey olamaz.
Maddi durumları mı çok kötü?
Hiç zannetmiyorum.
Canım seni cok iyi anliyorum. Ben de her tatilimizi takip edip 6-7 kisi coluk cocuk solugu bende alan kayın vakasini bugun atlatmis bulunmaktayim ama ne yaparsin ki evimin her yeri cocuk ve yanlarinda getirdikleri kedi cisi oldu. Tatilim heba oldu. Secim de gorevliyim. Bari su iki gun dinleneyim dedim. Carsamba gunu geldiler bu sabah takindigim tavirdan midir yoksa esim bugun calisiyor diyemidir erkenden gittiler yoksa pazara kadar kalacaklardi. Bisey diyemiyorum onlara esime yukleniyorum ha bire. Gelmek istediklerinde izinli degiliz calisiyoruz dedigimizde bizim icin sorun degil diyorlar resmen otel niyetine evime geliyorlar ve bulundugum sehirde iki tane daha kaynim var esleri ev hanimi ama israrla hep bende kalirlar onlarda sadece cay icerler bizde kac gun kalirlar. Evini birakmamani tabsiye ederim. Birakip gitme, islerine gelir. Bence kaynanan oglunun evlendirmeden onceki saltanatini ozluyor ve sen gittiginde emin ol tahtini elinden alacak!!!bunları fazlasıyla yaptım yaa ama nasıl bir kişilkse umurunda değl
iyiki varsınız ya yoksa ben kafayı yerdim tek başımaCanım seni cok iyi anliyorum. Ben de her tatilimizi takip edip 6-7 kisi coluk cocuk solugu bende alan kayın vakasini bugun atlatmis bulunmaktayim ama ne yaparsin ki evimin her yeri cocuk ve yanlarinda getirdikleri kedi cisi oldu. Tatilim heba oldu. Secim de gorevliyim. Bari su iki gun dinleneyim dedim. Carsamba gunu geldiler bu sabah takindigim tavirdan midir yoksa esim bugun calisiyor diyemidir erkenden gittiler yoksa pazara kadar kalacaklardi. Bisey diyemiyorum onlara esime yukleniyorum ha bire. Gelmek istediklerinde izinli degiliz calisiyoruz dedigimizde bizim icin sorun degil diyorlar resmen otel niyetine evime geliyorlar ve bulundugum sehirde iki tane daha kaynim var esleri ev hanimi ama israrla hep bende kalirlar onlarda sadece cay icerler bizde kac gun kalirlar. Evini birakmamani tabsiye ederim. Birakip gitme, islerine gelir. Bence kaynanan oglunun evlendirmeden onceki saltanatini ozluyor ve sen gittiginde emin ol tahtini elinden alacak!!!
amin amin canım inşallahAllah anlayış nasip etsin inşaallah huzurun kaçmadan giderler canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?