çokk mutsuzum

bunları fazlasıyla yaptım yaa ama nasıl bir kişilkse umurunda değl

öyle tartıştığımız çok olmuştur ama hala rahatsızlık verdiğinin farkında değil. şimdi siz söyleyin ben ne yapmalıyım annemlere gideyim mi? ya da tavrımı nasıl belli edeyim
Şimdi sizin kv ve kp arasındaki ilişkiyi bilemiyorum. Ben kendimden örnek veriyim baştan beri her zaman ne düşünüyosam saygı çerçevesinde kendilerine söylerim. Şimdiye kadar hep ufak tefek şeyler oldu gerçi ama olsun ben açık açık söyleme taraftarıyım. Sizin yerinizde olsaydım şimdi kendi evimde misafirler git denilemez yani siz dememelisiniz. Eşinizin ailesi ve bunu eşiniz çözmek zorunda. Siz derseniz kötü olursunuz. Eşiniz bir şekilde annesine söylesin. Zor bir durum eşiniz açısından ama söylemek zorunda. Siz annenize gitseniz bile anlayacaklarını sanmıyorum. Annesini özledi gitti derler devam ederler. Bu konunun dile getirilmesi lazım.

eşime dedim artık söyle dilos evde rahat etmiyor diye ama bakalım

eşime dedim artık söyle dilos evde rahat etmiyor diye ama bakalım
Bi de daha yeni evlisiniz 1 yıl olmuş. Aynı durum tam tersi olsa sizin aileniz gelmiş olsa eşinizin sizin ailenize gidin demesi yersiz olurdu. Sizin demeniz uygun olurdu. O yüzden eşiniz uygun bir dille söylesin. Ama sakın evinizi bırakıp gitmeyin bunun bir tavır olduğunu anlayacak insanlar değiller yazdıklarınıza göre..

artık hayatım düzene girsin istiyorum yaa

bunları fazlasıyla yaptım yaa ama nasıl bir kişilkse umurunda değl
Canım seni cok iyi anliyorum. Ben de her tatilimizi takip edip 6-7 kisi coluk cocuk solugu bende alan kayın vakasini bugun atlatmis bulunmaktayim ama ne yaparsin ki evimin her yeri cocuk ve yanlarinda getirdikleri kedi cisi oldu. Tatilim heba oldu. Secim de gorevliyim. Bari su iki gun dinleneyim dedim. Carsamba gunu geldiler bu sabah takindigim tavirdan midir yoksa esim bugun calisiyor diyemidir erkenden gittiler yoksa pazara kadar kalacaklardi. Bisey diyemiyorum onlara esime yukleniyorum ha bire. Gelmek istediklerinde izinli degiliz calisiyoruz dedigimizde bizim icin sorun degil diyorlar resmen otel niyetine evime geliyorlar ve bulundugum sehirde iki tane daha kaynim var esleri ev hanimi ama israrla hep bende kalirlar onlarda sadece cay icerler bizde kac gun kalirlar. Evini birakmamani tabsiye ederim. Birakip gitme, islerine gelir. Bence kaynanan oglunun evlendirmeden onceki saltanatini ozluyor ve sen gittiginde emin ol tahtini elinden alacak!!!

iyiki varsınız ya yoksa ben kafayı yerdim tek başıma

daha yeni eşimi aradım kaynanamın halıları yıkamadan alınacaktı diye. almamışlar dedim niye almadınız dedi yarın alacaklar. dedim ya kaybolursa. dedi ben ne yapayım diloş sen söyle kime ne diyeyim. bende dedim onu sonra konuşacaz şimdi değil

evini bırakıp gitme sonra suçlu bile olursun. Ben bu durumlarda empati yapılması taraftarıyım ya senin ailen gelip sebepsiz yere pardon- masraf olmasın diye- size yerleşseler eşin ne düşünürmüş sordun mu?
Erkeklerde ben ne diyebilirim ki annem babam sonuçta diyerek aradan çekiliyolar.

Insan sevdiklerinin huzuru olsun ister. Oglum belki sorun etmiyor ama esi rahatsizdir, oglumun huzuru kacar diye dusunur ya. Esime de hep bunu diyorum. Seni sevseler belki karisi bir laf edip huzurunu kacirir diye edepli gelirler diye. Bi de mesafeliyim her zaman ailesine karsi. Aksine olur olmadik zamanda gelip yer icer afedersin s.c.rlar coluk cocuk evime bi de bir suru laf sokup giderler. Bu akrabalarin samimiyetine kesinlikle inanmiyorum. Papatyalardaguzel Esine de ki sen soylemezsen ben soyleyecegim ve kapiyi carpip babamlara gidecegim de

ev üstüne ev olmaz eşiniz başta kabul etmemeliydi...
Gidin annenizin evine hiç düşünmeden bence...

madem halı meselesi var tam yerine gelmiş işte..
ben olsam öncelikle evimden asla ayrılmazdım..sonra kv ye ;anne halıların da gelmiş yarın sizi de alayım,gidip halıları alalım evinize serrelim,bi de temzilik yaparım ben,mis gibi oturursunuz evinizde...derdim..
eşiniz kendi açısından haklı,size de hak veriyoru madem ,kadınlar arasında çözmek lazım işi

sen eşine ne mesaj attın ?
bide bu durumu kendi ailenle konuşsana olmadı onlar el atsın duruma?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…