- 30 Ocak 2014
- 4.518
- 6.353
- 358
- Konu Sahibi Papatyalardaguzel
-
eşim konuşmuş ailesi ile bizim ne zararımız var falan demişrler. kaynanam resti çekmiş gidersem artık sormayın beni diye. eşimde dedi benim ailem giderse sizinkilerde gelmeyecek sende gitmeyeceksin. akşam bende konuşacam onlarla çok yalnızım ya lanet olsun böylesi hayata
nasıl gittiler olaylımı olaysızmı. eşinle aran nasılgittilerrrrrrrrrrrrrrrr kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
peki aylardır dıyorsunuzgeçici kalırlar diye düşündük ama öyle olmadı
tabiki kaynanam küstü ama kayınbabam ve kaynım anlayış gösterdinasıl gittiler olaylımı olaysızmı. eşinle aran nasıl
Peki bu üstte yazdıklarını çözebildiniz mi?eşim konuşmuş ailesi ile bizim ne zararımız var falan demişrler. kaynanam resti çekmiş gidersem artık sormayın beni diye. eşimde dedi benim ailem giderse sizinkilerde gelmeyecek sende gitmeyeceksin. akşam bende konuşacam onlarla çok yalnızım ya lanet olsun böylesi hayata
Peki bu üstte yazdıklarını çözebildiniz mi?
eşimden yana sıkıntım yok ama kaynanam hala aynı düşünyor onuda çok takmıyorum kendi bileceği işPeki bu üstte yazdıklarını çözebildiniz mi?
tabiki canımo kısmını ben de merak ettim.
senin ailen gelebilecek mi sana ?
Ailene tavır almayacaksa sorun yok bu arada gözün aydın.eşimden yana sıkıntım yok ama kaynanam hala aynı düşünyor onuda çok takmıyorum kendi bileceği iş
yok canım ben eşime dedim sakın annenin dediklerini dikkate alma o da dedi yok sanki aramızda düşmanlıkmı var falan.Ailene tavır almayacaksa sorun yok bu arada gözün aydın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?