çokk mutsuzum

bence ilk kalacakları gün engel olman lazımdı aaa aynı şehirdeyiz ne kalması ayol diyecektin. Neden aynı şehirde gece kalınır ki anlamış değilim.

YANİ kendi evi varken sizde kalmasının ne anlamı var allahım ya huzur bozmaktan başka bişey değil

Konuyu sonuna kadar okudum. Gözün aydin :) Ama bende merak ettim esinle aran nasil? Ve esinin ailesi giderken hala tepkililermiydi?

geçici kalırlar diye düşündük ama öyle olmadı
peki aylardır dıyorsunuz
bunca zamandır hıc bıse demedınız mı
ben acıkcası bır haftayı gectı mı bakarım ne zaman gıdecekler dıye esıme soradım
ve aynı sehırdeymıssınız bır hafta bıle cok aylarca ne demek

pekı nasıl geldıler yanı aylarca kalacak aldılar ellerıne bavulu resmen geldıler mı bu nasıl sey
kısı beraber gecırmeyı planlıyorlar buyuk ıhtımal
bır senelık evlıymıssınız bence ıstemedıgınızı acıkca soyleyın yoksa bole gıder

sen elbette haklısın lakin nacizane tavsiye istersen biraz daha sabret elbetteki kişilerin yatak odası mahremiyetleridir ve kimsenin acmaması gerekir ama olmuş bir kere bırak olgunluk sende kalsın bir daha tekrarlanırsa tatlı dille uyarırsın eşin için çünkü onun tarafından empati yapıncada haydi gidin demek cokta dogru olmaz ve annene gitmekle kayınvalideni degil eşini zor durumda bırakırsın gel sen biraz daha sabret ve emin olki karşılıgını hem eşin katındada hem de yaradan katında cok cok alırsın

konuştum kendileriyle rahat etmediğimi, böyle mutlu olmadığımı eşimle aramızda sorunlar olduğuunu söyledim. kırıldılar ama benim mutluluğum herşeyden önemli yeni evliyim üstelik

ne fena insanlar ya gelip yük oluyorlar bi de git deyince resti çekiyorlar.
anlayışsızlıkta son nokta.
kaynanan çok gıcık, nefret ettim kadından.

Peki bu üstte yazdıklarını çözebildiniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…