çokk mutsuzum

işte eşimin artık evli olduğunu kabullenmiyor herhalde. eşimle konuşacam eve gitmeden bi karar almak lazım

çok saçma mı olur bilmiyorum evli değilim de, kv'den evinin anahtarını isteyin madem siz buradasınız biz de size geçelim biraz değişiklik olsun diyin

sizin aileniz ne diyor bu duruma, haberleri var mı kv'nin sizde kaldıgından?

işte benim ailemde tam tersi evimiz var diyor siz yeni evlisinz falan ne gerek var. zaten mantıklı olanda bu
Canım annen tabiki doğrusunu yapıyor ama burda amaç eşinin ailesini rahatsız edip defetmek. Annene çıtlatsan biraz anne gelin de sadece oğullarının evi olmadığını anlayıp giderler belki falan desen?
Benim annem kv 20 gün kaldıktan sonra kv anneme siz niye gitmiyorsunız evleri çok güzel falan deyince annem kvme onlar yeni evli hele ziyaret zamanı değil önce bir kendi evlerine alışsınlar düzenlerini kursunlar ziyaret bir iki sene sonra olur demiş

Bazen açık konuşacak birilerinin olması gerekiyor böyle.

ben rahat etmemki evim dışında bi yerde biliyorlar ama ben hiç kötü bişey yansıtmadım. aslında onlarada mantıksız geliyor bizimle kalmaları ama bişey demiyolr

ben annemin evi hariç bi başka evde 1 gece bile kalamam, ne demek aylarca yeni evlilerin evinde kalmak?
masraf olmasın diye tuvalete de gitmesinler o zaman?!
eşiniz söylemeli ailesine, siz de ailenizin evine gitmeyin, evinizi-eşinizi bırakmayın. tahammül edilmesi çok zor bi durum...

ben rahat etmemki evim dışında bi yerde biliyorlar ama ben hiç kötü bişey yansıtmadım. aslında onlarada mantıksız geliyor bizimle kalmaları ama bişey demiyolr
şu an kendi evindede rahat değilsin, bence o öneriyi dene çok mantıklı sadece laf sokmak için

ben kayınvalidemle yaşıyorum 3 sene olucak şubatta bir 3 sene daha yaşamamız gerekecek böyle giderse tek kayınvalidem var ama hayaller hayaller işte.. ama senin durumun benimkinden daha zor inanki ben artık kabullendim yaşamak zorundayım bir müddet ama seninki belirsin acaba ne zaman gitcekler gitceklermi eşimle aram bozulurmu onlar yüzünden ne tepki versem kötü olmam iyi bir dille söylesen bile kötü olursun o ayrıda işin çok zor gerçekten Allah yardımcınız olsunnn bence öyle bir taviz birdaha vermeyinn çok enteresann

işte benide o belirsizlik yoruyor

laftan anlamayanlardan sanirim Kayinvalidenler.. Laftan anlamiyorlarsa sende hareketlerinle belli et istenmediklerini.

Pat diye yatak odasina giriyorsa sende o an kocanin üstüne cikiyormus gibi yap. Veya hepberaber otururken kocana yatak odasindan lütfen gelirmisin diye seslen. Ne bileyim kaynananin görebilecegi yerlerde öp kokla kocani.

Oglan analari nedense kabullenemiyor ogullarinin evlendigini...

işte eşimin artık evli olduğunu kabullenmiyor herhalde. eşimle konuşacam eve gitmeden bi karar almak lazım
Canim aksam kocaman bir valiz getir eve, de ki annemler maddi olarak biraz sikisiklermis, tasarruf icin bir sure ben de kalacaklar, bu valiz de esyalarinin bir kismi, yarin tamamen tasinacaklar. Bir sey diyecek olurlarsa, bu evin ekonomisin de benim de payim var, bir kac ay da benimkiler yesin dersin :)

Valla benim annemin ayagı kırıldı mecbur benim yanimda kaldı evinde klozet olmadıgı icin kadın gitmek icin resmen gün saydı bir an önce iyilestim de gitsem diye baktı kayınvalidemler baska sehirde yasıyor daha hic gelmedilr ama gelseler onlarda bir haftadan fazla kalmazlar görgüsüzmus sizin kayinvalideniz kusura bakmayin ama oyle

Sen rahat davran onlar utansın. Sen neden rahatsız oluyosun? Orası senın evın. Istedıfgın gıbı davranabılırsın.. Esın konuşsun gıtsınler hem. Sen laf edemezsın normal olarak.. Eşine bakıyor iş..

Ilk evlendigimize tasarruf olsun diye esimin ailesiyle ayni evde kaliyorduk daha dogrusu 3 gun yanliz kalabildik guya koydeki evde kalacaklardi bi baktim geldiler guya benim olan evde siginti oldum. Uyurken annesinin iceriye girmesi biz gezmedeyken esyalarimin yeri degismesi ne ararsan oldu. Her canim skldignda ailemin yanina kalmaya gittim. Ama islerine geldi daha cok yaydilar hatta kv bana cok darlandiysan ananin evinde git demeye basladi.. Agladim olmadi sustum olmai esim tek cocuk ustelik evlatlik vicdan borcum var diyip hep sustu.. Birgun dayanamadim patladim ya ayri eve gidecez yada ben bosaniyorum dedim aldim esyalarimi babamlara gittim hicte aramadim ertesi gun insaat izinleriyle geldi ust kata bize ev yaptirdilar. Ama kurtuldummu hayir.. Kvlerden uzakta otrun en uzaktaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…