- 10 Mart 2012
- 1.926
- 1.010
- 398
- Konu Sahibi Papatyalardaguzel
-
işte eşimin artık evli olduğunu kabullenmiyor herhalde. eşimle konuşacam eve gitmeden bi karar almak lazım
Canım annen tabiki doğrusunu yapıyor ama burda amaç eşinin ailesini rahatsız edip defetmek. Annene çıtlatsan biraz anne gelin de sadece oğullarının evi olmadığını anlayıp giderler belki falan desen?işte benim ailemde tam tersi evimiz var diyor siz yeni evlisinz falan ne gerek var. zaten mantıklı olanda bu
ben rahat etmemki evim dışında bi yerdeçok saçma mı olur bilmiyorum evli değilim de, kv'den evinin anahtarını isteyin madem siz buradasınız biz de size geçelim biraz değişiklik olsun diyin
sizin aileniz ne diyor bu duruma, haberleri var mı kv'nin sizde kaldıgından?
benmde bi gitselerde gelmeselerde olur yaAyy benim kvler de gelip haftalarca kalırdı. Huni takip gezecektim. Şimdi kimse gelemiyor.
şu an kendi evindede rahat değilsin, bence o öneriyi dene çok mantıklıben rahat etmemki evim dışında bi yerdebiliyorlar ama ben hiç kötü bişey yansıtmadım. aslında onlarada mantıksız geliyor bizimle kalmaları ama bişey demiyolr
benmde bi gitselerde gelmeselerde olur ya
benim öyle olmaz inşGaza getirmek istemem seni ama eşimle aramizi bozdular. Ben de ayrilacaktim artik. Simdi gelemiyorlar.
işte benide o belirsizlik yoruyorben kayınvalidemle yaşıyorum 3 sene olucak şubatta bir 3 sene daha yaşamamız gerekecek böyle giderse tek kayınvalidem var ama hayaller hayaller işte.. ama senin durumun benimkinden daha zor inanki ben artık kabullendim yaşamak zorundayım bir müddet ama seninki belirsin acaba ne zaman gitcekler gitceklermi eşimle aram bozulurmu onlar yüzünden ne tepki versem kötü olmam iyi bir dille söylesen bile kötü olursun o ayrıda işin çok zor gerçekten Allah yardımcınız olsunnn bence öyle bir taviz birdaha vermeyinn çok enteresann
doğru söylüyorsunşu an kendi evindede rahat değilsin, bence o öneriyi dene çok mantıklısadece laf sokmak için
işte benide o belirsizlik yoruyor
Canim aksam kocaman bir valiz getir eve, de ki annemler maddi olarak biraz sikisiklermis, tasarruf icin bir sure ben de kalacaklar, bu valiz de esyalarinin bir kismi, yarin tamamen tasinacaklar. Bir sey diyecek olurlarsa, bu evin ekonomisin de benim de payim var, bir kac ay da benimkiler yesin dersin :)işte eşimin artık evli olduğunu kabullenmiyor herhalde. eşimle konuşacam eve gitmeden bi karar almak lazım
ay yok ya kimsenin böyle kaynanası olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?