- 25 Ağustos 2014
- 21.208
- 50.805
- 798
- Konu Sahibi Papatyalardaguzel
-
Bizimde tam tersi biz ailesinin yanına kalmaya gittik bazı sebeplerden dolayı.Rahatsız olduğum birkaç durum oldu ve eşim bu konularda hakta vermişti.En sonunda ya çıkar gideriz ya da ben giderim dedim ve git işine gelirse dedi bana ihtiyacı olmadığını söyledi aramızda hiçbir sorun olmayan o adamla kalbimden vuruldum resmen.Ben kız halimle eşim için babama anneme aileme kafa tuttum.Ama ailesine karısı için laf geçiremeyen adam özür dilerim ama adam falan değildir.Kendilerinin anası kendilerinin babası ister yayılır ister saçılır.Kendilerine batan bir durum yok anlayamazlar ki.Biz kasalım biz duralım hazırda kirini pisini biz çekelim o kapıyı çarpıp işine gitsin akşam gelsin ay bende ailemle yaşıyorum.İnşallah eşin akıllanır.Akıllıdır diyeyim sana.Benim yaptığım fedakarlıklar ailem konusunda çok büyük olduğu için minicik isteğimi bu şekilde taçlandırdığı için boşanma kararı aldım kendimce ailemin yanındayım umarım senin işin biran önce düzelir çok zor olduğunu biliyorum.Kocanla yaşadığın herşey sınırlı,evinde el gibisin..Allah sabır versinbir yıllık evliyim kızlar bazı sebeplerden dolayı eşimin ailesi birkaç aydır bizimle kalıyor. hep sabrettim ama olmuyor kendi evimde emanet gibiyim eve bile gitmek istemiyorum. en son bu sabah biz odamızdayken kaynanam birden kapıyı açtı uyuyor musunuız diye. bende eşime kızdım artık gitsinler dedim. gerçekten evde artık hiççç mutlu değilim eşime akşam annemlere gidip bikaç gün kalacağımı söyledim bilmiyorum anladımı tepkimi ama artık onları görmek istemiyorum. gerekirsede aileme anlatırım eşimle aramızda ailesi dışında hiç bir problem yok ne yapacağımı bilmiyorum
Bizimde tam tersi biz ailesinin yanına kalmaya gittik bazı sebeplerden dolayı.Rahatsız olduğum birkaç durum oldu ve eşim bu konularda hakta vermişti.En sonunda ya çıkar gideriz ya da ben giderim dedim ve git işine gelirse dedi bana ihtiyacı olmadığını söyledi aramızda hiçbir sorun olmayan o adamla kalbimden vuruldum resmen.Ben kız halimle eşim için babama anneme aileme kafa tuttum.Ama ailesine karısı için laf geçiremeyen adam özür dilerim ama adam falan değildir.Kendilerinin anası kendilerinin babası ister yayılır ister saçılır.Kendilerine batan bir durum yok anlayamazlar ki.Biz kasalım biz duralım hazırda kirini pisini biz çekelim o kapıyı çarpıp işine gitsin akşam gelsin ay bende ailemle yaşıyorum.İnşallah eşin akıllanır.Akıllıdır diyeyim sana.Benim yaptığım fedakarlıklar ailem konusunda çok büyük olduğu için minicik isteğimi bu şekilde taçlandırdığı için boşanma kararı aldım kendimce ailemin yanındayım umarım senin işin biran önce düzelir çok zor olduğunu biliyorum.Kocanla yaşadığın herşey sınırlı,evinde el gibisin..Allah sabır versin
gerçekten çok çaresizimBizimde tam tersi biz ailesinin yanına kalmaya gittik bazı sebeplerden dolayı.Rahatsız olduğum birkaç durum oldu ve eşim bu konularda hakta vermişti.En sonunda ya çıkar gideriz ya da ben giderim dedim ve git işine gelirse dedi bana ihtiyacı olmadığını söyledi aramızda hiçbir sorun olmayan o adamla kalbimden vuruldum resmen.Ben kız halimle eşim için babama anneme aileme kafa tuttum.Ama ailesine karısı için laf geçiremeyen adam özür dilerim ama adam falan değildir.Kendilerinin anası kendilerinin babası ister yayılır ister saçılır.Kendilerine batan bir durum yok anlayamazlar ki.Biz kasalım biz duralım hazırda kirini pisini biz çekelim o kapıyı çarpıp işine gitsin akşam gelsin ay bende ailemle yaşıyorum.İnşallah eşin akıllanır.Akıllıdır diyeyim sana.Benim yaptığım fedakarlıklar ailem konusunda çok büyük olduğu için minicik isteğimi bu şekilde taçlandırdığı için boşanma kararı aldım kendimce ailemin yanındayım umarım senin işin biran önce düzelir çok zor olduğunu biliyorum.Kocanla yaşadığın herşey sınırlı,evinde el gibisin..Allah sabır versin
Zaten boyle olcakti.birakin kimin ne hali varsa gorsun hic dusunmeyin.dahada gidersem giderlerse vsvs.illa bubraddeye getircekler isi ya bi dusunun sorun olurmu oglumuza bisry dermi aman huzursuz olmasinlar diye hic dusunmezler.bitane erkek kardesim var annem yalvar yakar gider.gelinin gonlu olur olmaz rahat edemezler calisan insanlar sonucta diye oda senede 1 haftaligina giderler zorla cagirirlarda oyle.eşim konuşmuş ailesi ile bizim ne zararımız var falan demişrler. kaynanam resti çekmiş gidersem artık sormayın beni diye. eşimde dedi benim ailem giderse sizinkilerde gelmeyecek sende gitmeyeceksin. akşam bende konuşacam onlarla çok yalnızım ya lanet olsun böylesi hayata
Senin ailenle ne alakasi var, onlar mi gelip eve coreklendiler? Gitmek istemeyen ve giderse konusmayacak olan kv. Esin dusunsun ne soz verdiyse artik ailesine zamaninda.eşim konuşmuş ailesi ile bizim ne zararımız var falan demişrler. kaynanam resti çekmiş gidersem artık sormayın beni diye. eşimde dedi benim ailem giderse sizinkilerde gelmeyecek sende gitmeyeceksin. akşam bende konuşacam onlarla çok yalnızım ya lanet olsun böylesi hayata
eşinde iş yok malesefeşim konuşmuş ailesi ile bizim ne zararımız var falan demişrler. kaynanam resti çekmiş gidersem artık sormayın beni diye. eşimde dedi benim ailem giderse sizinkilerde gelmeyecek sende gitmeyeceksin. akşam bende konuşacam onlarla çok yalnızım ya lanet olsun böylesi hayata
bir yıllık evliyim kızlar bazı sebeplerden dolayı eşimin ailesi birkaç aydır bizimle kalıyor. hep sabrettim ama olmuyor kendi evimde emanet gibiyim eve bile gitmek istemiyorum. en son bu sabah biz odamızdayken kaynanam birden kapıyı açtı uyuyor musunuız diye. bende eşime kızdım artık gitsinler dedim. gerçekten evde artık hiççç mutlu değilim eşime akşam annemlere gidip bikaç gün kalacağımı söyledim bilmiyorum anladımı tepkimi ama artık onları görmek istemiyorum. gerekirsede aileme anlatırım eşimle aramızda ailesi dışında hiç bir problem yok ne yapacağımı bilmiyorum
Sende snein aileyi çağır 3 aile tek çatıda yaşayın.Belki eşin o zaman akıllanıp bir çaresine bakar.eşim konuşmuş ailesi ile bizim ne zararımız var falan demişrler. kaynanam resti çekmiş gidersem artık sormayın beni diye. eşimde dedi benim ailem giderse sizinkilerde gelmeyecek sende gitmeyeceksin. akşam bende konuşacam onlarla çok yalnızım ya lanet olsun böylesi hayata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?