çokk mutsuzum

Ay anlmıyorum oğlu içinde die elin kızını kendi malı sanıyor bu kv lerin ya...
Konu başlığına gelincee bende...

Siz haklısınız sonuna kadar .
Misafirlik dediğin en fazla 3 gündür artık misafir değil onlar .
Kendi ailenizin yanına gidin kafanızı dinlersiniz ama bence bunlardan bahsetmeyin .
Yarın öbürgün siz unutursunuz ama aileniz unutmaz tatları kaçmasın .

Son durum nedir çok merak ettim.Bu arada yorum yapmazsam çatlicam.Ay lütfen konuşun sevgili konu sahibi bence böyle direk konuşun bu şekilde düzenimiz bozuluyo diye kaynananızla.Misafirlik bu kadar uzun sürmez diyin.Evimde rahat edemiyorum arkadaşlarımı çağırmak istiyorum diyin.Yani kırılırsa da kırılsın bu lafları çoktan hak etmiş.Valla ben her şeyi göze alıp konuşurdum varsın bana kötü desinler en azından bidaha gelirken dikkatli olurlar.
Masraf olmasın ne demektir ya zıkkımın kökünü ye iç yani evli insanları rahatsız ediyorsun ne ayıp şey.Valla bu tip insanları açık açık kovmak lazım evden yallah diye hak ettikleri bu.

Bu ne cahillik nasıl rahat ediyorlar.gerçi boyle insanlarda utanma yok.seni eşinde yabancı etmişler.ben senin yerinde olsam geri gelmem en azından 1 2 ay akli başına gelsin kocanin

İnsallah sen gitmemissindir.. Son yorumlara kadar okuyamadim. Ev senin arkadasim meydani niye bos birakiyosun? niye sen gidiyomussun? Konusmalisin esinle.. Boyle olmaz ben kendi evimde rahat edemiyorum belki donla gezicem ben de anlar da konusur belki birak sonra sen kotu gelin ol muhim olan senin evinin huzuru...

kızlarrrr dün evime gittim eşimle konuştum bugün hallet gitsinler yoksa ben annemlere kesin olarak gidecem diye. bakalım ne yapacak bugün. gerçekten gitmezlerse ben bi süre ailemin yanına gidip kalacam

Bizimde tam tersi biz ailesinin yanına kalmaya gittik bazı sebeplerden dolayı.Rahatsız olduğum birkaç durum oldu ve eşim bu konularda hakta vermişti.En sonunda ya çıkar gideriz ya da ben giderim dedim ve git işine gelirse dedi bana ihtiyacı olmadığını söyledi aramızda hiçbir sorun olmayan o adamla kalbimden vuruldum resmen.Ben kız halimle eşim için babama anneme aileme kafa tuttum.Ama ailesine karısı için laf geçiremeyen adam özür dilerim ama adam falan değildir.Kendilerinin anası kendilerinin babası ister yayılır ister saçılır.Kendilerine batan bir durum yok anlayamazlar ki.Biz kasalım biz duralım hazırda kirini pisini biz çekelim o kapıyı çarpıp işine gitsin akşam gelsin ay bende ailemle yaşıyorum.İnşallah eşin akıllanır.Akıllıdır diyeyim sana.Benim yaptığım fedakarlıklar ailem konusunda çok büyük olduğu için minicik isteğimi bu şekilde taçlandırdığı için boşanma kararı aldım kendimce ailemin yanındayım umarım senin işin biran önce düzelir çok zor olduğunu biliyorum.Kocanla yaşadığın herşey sınırlı,evinde el gibisin..Allah sabır versin

Nasıl bir eşin varmış senin. Yazıklar olsun yaa..
İnşallah pişman olur -ki olacak- işte o zaman anasının eteğinin altına girsin buyursun.
Sen doğru bir karar almışsın arkadaşım hiçç üzülme eğer üzülüyorsan..

gerçekten çok çaresizim

eşim konuşmuş ailesi ile bizim ne zararımız var falan demişrler. kaynanam resti çekmiş gidersem artık sormayın beni diye. eşimde dedi benim ailem giderse sizinkilerde gelmeyecek sende gitmeyeceksin. akşam bende konuşacam onlarla çok yalnızım ya lanet olsun böylesi hayata

Zaten boyle olcakti.birakin kimin ne hali varsa gorsun hic dusunmeyin.dahada gidersem giderlerse vsvs.illa bubraddeye getircekler isi ya bi dusunun sorun olurmu oglumuza bisry dermi aman huzursuz olmasinlar diye hic dusunmezler.bitane erkek kardesim var annem yalvar yakar gider.gelinin gonlu olur olmaz rahat edemezler calisan insanlar sonucta diye oda senede 1 haftaligina giderler zorla cagirirlarda oyle.

Senin ailenle ne alakasi var, onlar mi gelip eve coreklendiler? Gitmek istemeyen ve giderse konusmayacak olan kv. Esin dusunsun ne soz verdiyse artik ailesine zamaninda.

Keske konunuzu acarken daha acik olup neden siz de kaldiklarini da yazsaydiniz. Nedenine gore durum degisir.
Bazi nedenler dediginiz sadece masraf olmasin diye mi, boyle olmasi cok mantiksiz.

eşinde iş yok malesef anası kimbilir nasıl doldurdu aklını. sanki senin ailen gelip bıktırmış. onlarda gelemezmiş sende gidemezmişin

ya az önce konuştuk bana diyor büyütme. bende dedim büyüten ben miyim resti çeken ailen onlar büyütüyor. dedi yok sn çok abartıyorsun dedim iyi o zaman defol git. sonra mesaj attım eve gelmeyecem beni sen anlamıyorsun annen baban nasıl anlayacak diye. gitmek istemiyorum eve ailemin yanına gidcem herhalde

höst yaa.
yatak odanızı basmış yani.
saygısız kadın..
niye gidiyosunuz orası sizin eviniz.
bence cinselliği kullanın.
eşinizden bi müddet uzak durun.
daha doğrusu çak yakın olun ve tam bişiler olacakken kendinizi çekin.
nedenini sorunca: hayatım çok isterim ama artık onların yanında duş almaya çekiniyom vs deyin.
bunu sık sık yaparsanız adam dayanamaz, sorunu o çözer.
ama bi kaç hafta devam edin pes etmeyin..
siz de yılan gelin olmaktan kurtulursunuz..

evet evet..içim fesat, doğrudur..

Sende snein aileyi çağır 3 aile tek çatıda yaşayın.Belki eşin o zaman akıllanıp bir çaresine bakar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…