Rica ederim canm sen konuştukca ben şaşırıp kalıyorum vallahi.. size eski erkek arkadaşlarınızı ekleyip konuşmanıza izin verdi yani ?
Benm bişey demeye hakkım yok tabiki ama dışardan biri olup okuduğum kadarıyla hiç güzel hoş şeyler değil bunlar sizin düşünceleriniz çok normal ama size kocanızın yaptığı şeylerin normal olduğunu söyleyen çevreniz biraz fazla geniş sanırım siz o genişi anladınız.. gene de çözümler bulmaya çalışın elbet elinizden geleni yapın ama kendinizi fazla yıpratmayın bence.. Kendinize iyi bakın..
Bu yazdiklarindan sonra ben kac kurtar kendini derim. Asktan kimse olmuyor inan cok seviyorum diyorsun dogrudur burada sorman gereken sey kendinimi daha fazla seviyorsun esini mi? Bu adam seni mulu eder mi? Gidersin psikologa, psikiyatriye en kotu ihtimalle 3-5 ay antidepresan kullanirsin gecer gider. Diger turlu bir omur boyu mutsuzluk seni bekliyor gibi gorunuyor buradan
ben nişanlılık döeminde bi daha bunlarla konuşmayacaksın ya onlar ya ben demiştim. eşimde tabiki sen aşkım demişti. ve onları engellemişti. evlendiğimizde snein yüznden arkadaşlarımla aram açıldı demeye başladı devmalı özür dilemeliyz dedi beni küçük düşürecek davrnaışlarda bulundu. ben de dedimki bir suç varsa ortada bunu sadece bana yükleme sonuçta ben ya onlar ya ben diyince sen beni seçtin pişman mı oldun kabul etmeseydin beni seçmeseydin madem öyle ortada bir suç varsa o da ikimziin dedim. devamlı arkadaşlarım arkadaşlarım diyip duruyordu bir şey yapacağı belliydi hep ortamını yaratmaya başladı. pazar akşama tartıştık biraz. sonra tam yatacağız yatakta bu aldı eline telefonu kızların engeleini kaldırmaya başladı hem de gözümn içine baka baka canım öyle bir acıdıki kalbim nasıl acıdı anlatamam nefes alamadım elim ayağım buz kesti .ertesi sabah ta hepsine selamlar özürler diledi. evlendin mi diye sormalar başladı ben nerde yanlış yaptım bilmiyorum şu anda iş yerindeyim ve ağlıyorum o ise eminim ki keyfine bakıyordur zerre umurumda değilimdir
valla tatlım ne desem bilemedim önceki yorumlarında kişilki bozukluğu demiş psikolog eşine ya boşanacam ya da psikoloğa gideceksin desen?
çünkü ciddi problemleri var eşinin bence :44:
hayır zaten bebek düşnmyorum. yani aramız iyi olsa bile evlendiğim zaman uzun bir süre bebek düşünmüyordum ben. ailem biliyor ve iyi düşn net kararnı ver ona göre hareket et diyorlar.
bakın valla seviyorum yani bir arkadaşım alışkanlıktır senin ki dedi ama ben onun kokusunu bakışını sesini gözlerini herşeyini herşeyini çok özlerim.. baktığım her yerde onu görüyorum. onu tandğım günden beri varsa yoksa o oldu hayatımda. başka kimseyi gözm görmedi kulağım işitmedi. hala da öyle. her yerde anımız var. her yerde gittiimiz her yerde anımız var dedim ya baktığım her yerde onu göryorum. ayrılırsam kafayı yerim bunu da çok iyi biliyorum
evet bu akşam söyliycem öyle. bana akşam konuşurz dedi ama geldiğinde ne yapacağını çok iyi biliyorum. yemek tv telefon uyuklama .. ve yine konuşmaktan kaçış ve konuşmama fırsat vermemesi. inanın o eve isteksiz gidiyorum yemek yapmak temzilik çamaşır vs. hiç içimden gelmiyor neden gelmiyor sevgi saygı göremediğim bir insanın hizmetini yapmak da ağır geliyor yemin ederim ki.
Böyle yaparak kendini değersizleştirirsin,zaten saygısı yok hiç olmaz,neden vazgeçemeyesin,ondan öncede vardın sen olmasada olursun. Üzülürsün ama alışırsın,şimdi çok mu mutlusun? 2 aylık evliyken bunları yapıyorsa ilerde çok daha ileriye gider. Kafayı yemezsin,psikoloğa gidersin yardım alırsın geçer gider unutursun.
sonuna kadar haklısın tatlımömrün öyle geçmesin istiyosan tavrını takın ve sorunu hallet ya da avukata git :26: bunu demek çok kolay ama uygulamak zor bunun farkındayım ama başka çözüm yolu yok :26:
slm,konunu okudum
öncelikle bir toparlan bakalım
ne demek onsuz yaşayamam,onsuz nefes alamıyorum?
sen,sana değer verilmediğinin farkındayken,ne kadar acı çekeceksin?
seven insan sevdiğine böyle yapmaz,üzmez
ailen de destek madem,yalvarmalarına kanma artık,hergün öleceğine birgün öl
Merhabalar, öncelikle cok üzüldüm ama erkeklerin hepsi aynı değilmi. Elde edene kadar basa Tac elde ettikten sonra kapıya ayraç yaparlar. Cok fazla özveride bulunmussun sanırım arkadaşım.kararlı tavrını bence gostermelısın.eşinde artık rahatlık oluşmuş.ne yaparsam yapayım seni sevıyorum dediği anda benden vazgecemez diye düşünüyor. Avukattan bahsetmıssın.bi sefer kararlı bi şekilde bu davranışlarına devam edersen senden tek celsede bosanırım üstüne üstlük bu yazısmalarını mahkemede delil olarak gösterir tazminata dahi hukmettırırım seni diyebilirsin.ama su geldı aklıma ayan oc almak ıcın sakın sende aynı şeyleri yapma. Senin burda ne kadar kararlı olduğunu görmesi ona yetecetır tahmınımce. Allah kolaylık ve sabır versin diyorum
eğer bugün gün içinde tekrar ekleme durumu olursa akşam kahrolacğımı bile bile boşanacğaımı söyliycem birdaha. ve yarın avukata gideceğim
kararlı ol tatlımolmasan bile ona öyle göster resti çek
boşanırsak ben üzülürğm o gününü gün eder ne demek
öyle düşünüyosan bu adam seni gerçekten sevmiyo
belki üzücü olacak ama yılların verdği bi alışkanlıkta olabilrsin:26: çok üzücü sen çok kendinden ödün vermşsinhep sen demişsin o yüzden de olay bu boyuta gelmiş olabilir
onu kaybedersen kahrolacağını ona kesinlikle hissettirme
biz ocak ayında tanıştık söz nişan derken ekim ayında evlendik. yani uzun süren bir flört aşamamız olmadı. benim eşim çok rahat bir insandır. yani varsa yoksa kendi sağlığı kendi rahatı hep kendini düşünür. evet bu defa kararlı olduğumu göstermem gerekiyor. çkü her defasında aynı şeyler oluyor ben alttan aldıkça..
bak ben ne diyordum,oldu mu şimdi yazdıklarınevet haklısın peki o boşanma sürecinde ne olacak ve ondan sonra ne olacakben kendimi kaybetmişken onun adını sayıklarken boşandıktan sonra o gününü gün edecek ben acılar içinde savrulurken
Elde edene kadar basa Tac elde ettikten sonra kapıya ayraç yaparlar.
tatlımm üzgünüm ama siz herşeyi çok erken tüketmişsiniz daha doğrusu eşin:26: daha 1 yıl ancak o olacak tanışalı keşke biraz evlenme işini erteleseydin :26: gerçi keşkelerin hiç önemi yok artık da önüne bak tatlım sen artık :26: herkesi başına gelebilir böyle şeyler bence daha çok bağlanmadan ilişkini düzene sok sonra daha çok üzülürsün :26:
annem babam ayrı diyosun annen senelerini vermiş ki 2 yıl kendini toparlayamamış sende daha fazla zaman geçmeden önlemini al :26:
bak ben ne diyordum,oldu mu şimdi yazdıklarınevet boşanma genelde travmatiktir,atlatması zordur.ancak şanslısın ki çocuk yok.ayrıca dünyada eşinden ayrılan ilk kadın sen değilsin,boşanınca dünyanın sonu da gelmiyor...bırak gününü gün etsin,sen de adını falan sayıklama sakın dik dur,güçlü ol,kendini kaybetme,biz kadınlar erkekler olmadan da yaşayabiliriz,eşini bu kadar yüceltme,acılar sonsuza dek sürmez,yeter ki kararlı ol...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?