Aynı anlattığınız gibiydi...
Eşim.. eski kız arkadaşlarıyla evli olmasına rağmen konuşur ama onlar artık arkadaşım derdi, tabii kıyamet kopardı evde, telefon numaralarını silmez, hala irtibatı koparmak istemezdi, sadece kavga etmekle kalmışım ve çok kötü yapmışım! 1,7 ay dayanabildim, bir cuma vakti gözyaşlarıyla dualar ettim, ve duam kabul oldu, onu yakaladım, bir dul kadına gittiğini öğrendim. Önceden de bu kadın vardı ve bitti diyordu bana.
Sonra boşanma davasını açtım, ve pişmanlık.. tüm aileden özür diledi, yerden yere attı kendini hep ağladı. Bir şans verdim 6 ay oldu ama hala dün gibi yaşıyorum o yaşattığı kötü günleri.
Benim yaşadıklarımı inşallah yaşamazsın. Tavuğun bacağını baştan ayırmak gerek, resti çek, bitir görsün gerçeği. anlasın seni kaybedeceğini, yoksa anlamıyorlar.
Neden kahrolasınki onsuz,niye bu kadar yüceltiyosun anlamıyorum daha 1 yıl olmuş hayatına gireli ondan öncede vardın sen ondan sonrada olursun. Sen yapmıyor musun diye soruyorsa sana yapabilirsin benim için sorun yok demek istiyor buda seni sevmediği anlamına geliyor.Bian önce kendine gelmelisin ve onu hayatından çıkarmalısın. Böylede kendini tüketirsin,içine ata ata hasta olursun,dua et Allah a sığın başka kimseye ihtiyacın olmadan atlatırsın bu zorlu süreci.
İnsana erkek yada kadın fark etmez aslında fazla değer vermıyceksın.yoksa gun gelip tepemıze sı....yolar.bu evlilikte arkadaşım fedakar taraf sen olmuşsun.ama erkek fedakar es ıstemezkı.saçını süpürge et istemez. kendinden zevklerınden hobılerınden odun verme bundan sonra .ne bileyim senin en buyuk hobın dantel yapmaktır bunu geliştir butun gun evde dantel yapma çeşitli kadın grupları dernekleri var.onlarla zamanını geçir ve bilinçli üretici ol.by dantel örnekti sadece.senin ayaklarının uzerinde olduğunu bakımlı olduğunu guclu olduğunu görünce emin ol o saçma sapan arkadaşlarını kenara bırakıcqk.erkek kendisine bağımlı ama güveni yerinde güçlü fiti fırı bakımlı her konuda bilgi sahibi es ister.yeri geldiğinde Mac izleyip kritik yapacak yeri geldiğince yatağa geçip sınırsız hayal gucu ile kölesi olacak kadın.bence artık ayağa kalk.sen onsuz degıl o sensız yasayamaz algusı ver.unutma kadın kadının hem dostu hemde düşmanı
By arada verdiğim deyîm hoşunuza gıtmıs.teşekkür ederim bende boyle laf cok :)
"Sırf acı çekiyorsun diye,her önüne gelenin kalbine sığınmaya çalışma,Rabbine sığın." twitterde okudum ve paylaşmak istedim.
eğer erkenden tavrını ortaya koymazsan bu böyle sürer sonrada önüne geçemezsin.benim eşimde bana çok küfür eder eğer ben ilk küfür edişinde susmasaydım şimdi bu durumda olmazdık.
günlük düşünme bir ömürden bahsediyoruz burda.bunun hamileliği var çocugu var.hamileyken böyle davransan ne olacak ne kadar hassas bir dönemde olacaksın üstelik.
çok sert ve acıtıcıda olsa birşeyler yapman şart.ayrıca üzerine gitme ilgilenme muhatap olma unutma kaçan kovalanır.evde garantide sanmasın seni her zaman kaybetme korkusu olmalı bence erkeğin içinde.allah yardımcın olsun ben olsam çoktan kapıya koymuştum.yaptıgı ayıp bir kere.ben eski erkek arkadaşlarımla görüşsem ne hissedersin diye sor bakalım.
Evlilik sadece aşkla yürümez.İleride aşkın eskisi gibi büyülü gelmediğinde (ki büyünün devam etmesi için güven ve saygı olmalı) çok pişman olursunuz.Henüz çok geçmemişken ve çocuk yokken biraz acı çekmeyi göze alıp kendiniz için doğrusunu yapın.
Geri kalan hayatınızı acabalarla geçirmek yerine en doğru kararı vermişsiniz. Allah sizi iyi insanlarla karşılaştırsın. Sevgiler.boşandım ve çok mutlyuum
Geri kalan hayatınızı acabalarla geçirmek yerine en doğru kararı vermişsiniz. Allah sizi iyi insanlarla karşılaştırsın. Sevgiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?