Cokk sinirliyim sinirden uykum kacti

Türkiyede de var oyleleri,sinirli ve havalilar ki sormayin gitsin terbiyesizlikleri de cabasi.

Benim dikkatimi kadinlarin asiri derecede suslu ve makyajli oluslari cekiyo bi de hepsinin yaninda en az iki tane bebek oluyo!

Oy

Oyle demesi iyi olmamis tabi.
Bizde hollandada yasadik.
Ablamin şefi iri yari birde dev gibi adam ablamin ustune yurumustu. Enistemde gece is yeri cikisinda adami bekliyordu tutturmus adami dovecek nasil karimin ustune yurur diye. Bizde enistemi zorla eve goturmustuk.
Boylede iyi degil. Zapt edemiyorsun. Zaten o sefte Şefliği elinden alindi ablama oyle yaptigi icin.
Ya erkek kadinin üstüne nasil yürür anlamiyorum ben o adama napabilirim hic bisey.bide zaten cevap veremiyorum o kadar hizli konusuyoki anlamiyorum cok üzüldüm gercekten

Konu 'Turkiye'deki Suriyeliler' veya Suriyelilerin yaptigi yanlislar gibi siyasi icerige dönüşmesin lutfen.. Ayrimcilik, ırkçılık soylemleri havada ucusabiliyor o hale döndüğünde.. Konu kapanmasin bi de bos yere..

Türkiyede de var oyleleri,sinirli ve havalilar ki sormayin gitsin terbiyesizlikleri de cabasi.

Benim dikkatimi kadinlarin asiri derecede suslu ve makyajli oluslari cekiyo bi de hepsinin yaninda en az iki tane bebek oluyo!
Bi almanla böyle bisey asla yasayamassin cünkü cok saygililar cocuk sevgileri var tabi onlarin arasindada kötüler var ama cok az öyle yerlerde artik cocuklarimi öyle insanlarin yanina Yaklastirmam

bazi anneler cocuklari söz konusu olunca ejderhaya dönüsüyorlar
bunun irk veya kültürle hic bir alakasi yok

Konu 'Turkiye'deki Suriyeliler' veya Suriyelilerin yaptigi yanlislar gibi siyasi icerige dönüşmesin lutfen.. Ayrimcilik, ırkçılık soylemleri havada ucusabiliyor o hale döndüğünde.. Konu kapanmasin bi de bos yere..
Kesinlikle bi ayrimcalik yok bunu baska bi insanda yapabilirdi
bazi anneler cocuklari söz konusu olunca ejderhaya dönüsüyorlar
bunun irk veya kültürle hic bir alakasi yok
aynen öyle sen tutmaya kiyamadigini alip kenara itekliyor cocugumda cok korktu ondan cildirdim birazda

Ya erkek kadinin üstüne nasil yürür anlamiyorum ben o adama napabilirim hic bisey.bide zaten cevap veremiyorum o kadar hizli konusuyoki anlamiyorum cok üzüldüm gercekten
Belliki calismiyor veya okula gitmiyorsunuz.
Gitmis olsaydiniz alışkın olurdunuz. Zamaninda yasarken bende okulda iste bu dilk konusu yada baska seyler yuzunden cok uzuldugum zamanlar olmustu.

Gitmis olsaydiniz alışkın olurdunuz. Zamaninda yasarken bende okulda iste bu dilk konusu yada baska seyler yuzunden cok uzuldugum zamanlar olmustu.
Calismismiyorum ama okula gidiyorum evet biraz disardaki olaylardan habersizdim bi senedir daha sosyalim vi cocuk gibi insan herseyden korkuyo ve cok etkileniyo

Bu dil konusu insanin kendini savunamasi cok zor gercekten cok caba gösteriyorum insallah bende kendimi anlatabilcek duruma gelebilirim

Yolda yurumeyi bilmezler yemek yemegi bilmezler gorgu edep saygi sifir gittikleri ulkelere uyum saglamak yerine kendi kafalarina gore yasiyorlar bir defolup gidemediler ulkelerine.Kucucuk cocuklara bile sevgileri sempatileri yok.

Herkese iyi aksamlar cok sinirliyim gercekten bana bi yardim nolursunuz.ben almanyada yasiyorum almancayi da cok fazla bilmiyorum bugün kizimin randevusu vardi oraya gittim sonra kizim yemek yemek istedi bi yere oturduk yemek yedik esimi de cagirdim oda geldi.kizim aglamaya basladi alisveris merkezine gidelim diye artik orayada gittik cocuk alaninda cocuklari oynatirken kücük kizim suriyeli bi ailenin cocugunun yanina oturmus ben büYük kizimla ugrasirken adamlarda oyuncaga para atmislar cocuklarin hepsi calisan oyuncaga kosusurlar benimkilerde kostular bindiler suriyeli kadin benim kizimi kollaribdan tutup yere indirdi.indirdi derken resmen itekledi ben noldugunu anlamadim bana almanca dediki parasini ben ödüyorum dedi ben de sen benim cocugumu itekleyemessin bana söyle ben indiririm dedim sonra cocuklarinin inmesini bekledim iyuncak bitince kadina dedim cok sinirliydim hemen indir dedim ordan kadinin kocasi geldi üstüme yürüdü cok sey konustu ben de hepsini anlamadim o arada esim geldi sen bi kadinla böyle konusamassin falan dedi ama gel gelelim hic bisey yapmadi oda onlara bagirmadi adam taklidimi falan hep yapti ben de artik büyümesin diye ciktim ordan ama cok zoruma gitti hala cok sinirliyim
Allahim nedir bu suriyelilerden cektigimiz

Boşver kendini doldurma eşin kavga etmemekle iyi etmiş çünkü insanlar çıldırmış.
Bugün akşama doğru mahallede yol verme davası yüzünden bir kavga çıktı bıçak taş demir sopalar havada uçuştu kimsenin gözü bir şey görmüyor :KK12:

Boşver kendini doldurma eşin kavga etmemekle iyi etmiş çünkü insanlar çıldırmış.
Bugün akşama doğru mahallede yol verme davası yüzünden bir kavga çıktı bıçak taş demir sopalar havada uçuştu kimsenin gözü bir şey görmüyor :KK12:
Cok sükpr böyle bitti adam zaten belli belali bi tip esim ve kayinbabamin basi benim yüzümdenbelaya girsin istemem kötü olan kbnin yaninda böyle biseyin yasanmasi oldu o olmasa bu kadar kötü olmazdim

Suriyeliler orayidami istila ettiler;)
Ne kalabaliklarmis her sehirde her ulkedeler ve acaip bi ozguvenleri var.
Keske hiccc muhatap.olmasaydiniz cocuginuzu alip evinize donseydiniz tehlikelide olabiliyorlar cunku

Herkese iyi aksamlar cok sinirliyim gercekten bana bi yardim nolursunuz.ben almanyada yasiyorum almancayi da cok fazla bilmiyorum bugün kizimin randevusu vardi oraya gittim sonra kizim yemek yemek istedi bi yere oturduk yemek yedik esimi de cagirdim oda geldi.kizim aglamaya basladi alisveris merkezine gidelim diye artik orayada gittik cocuk alaninda cocuklari oynatirken kücük kizim suriyeli bi ailenin cocugunun yanina oturmus ben büYük kizimla ugrasirken adamlarda oyuncaga para atmislar cocuklarin hepsi calisan oyuncaga kosusurlar benimkilerde kostular bindiler suriyeli kadin benim kizimi kollaribdan tutup yere indirdi.indirdi derken resmen itekledi ben noldugunu anlamadim bana almanca dediki parasini ben ödüyorum dedi ben de sen benim cocugumu itekleyemessin bana söyle ben indiririm dedim sonra cocuklarinin inmesini bekledim iyuncak bitince kadina dedim cok sinirliydim hemen indir dedim ordan kadinin kocasi geldi üstüme yürüdü cok sey konustu ben de hepsini anlamadim o arada esim geldi sen bi kadinla böyle konusamassin falan dedi ama gel gelelim hic bisey yapmadi oda onlara bagirmadi adam taklidimi falan hep yapti ben de artik büyümesin diye ciktim ordan ama cok zoruma gitti hala cok sinirliyim
sende kafayı takmışın onun çocuklarına canım eşinde adamdan biraz korkmuş galiba. unut artık yada eşine sor hayırdır korktun mu diye

Off vallah hic kimse kusura bakmasin da iyice gicik oluyorum suriyelilere. Sen 6 seneden beri almanyadasin ögrenemedinmi ya almancayi bak bide suriyeliler kesin senden sonra geldi senden iyi mi konusuyorlar almancayi? Cocuklarin icin ögren almancayi da böyle suriyeliler almanlar seni eziklemesinler dilin yüzünden. Almanca kitap oku faydasini görürsün. Esin niye müdahele etmedi? Korktumu acaba yani belli olmuyorlar bu suriyelilere bide basina bela mi alsaydi napsin adam. Adama girisseydi daha iyi olmazdi inan bana

Back
X