Cokk sinirliyim sinirden uykum kacti

Tartışma olayını kafaya takma bence adamlar terbiyesizlikte level atlamışlar. Ama kocanın tavrı yanlış bana göre olay büyümesin diye her konuda alttan mı alacak. O, ya bıçak çekerse bu, ya silah çekerse diye her yerde sessiz mi kalacak hiç bir kadın eşinin gözü önünde dövüşmesini istemez ama iki kelime edip hakkını da savunmalı yoksa ortalık hanzodan geçilmez.

Yoo konusma ve giyim sekilerinden hemen anlasiliyor alinda yazmasina gerek yok japonlarinda alninda yazmiyo ama gorunce hemen taniyoruz
Aynı konuşma ve giyim şekli sadece suriyeye özgü değil. Birçok Arap ülkesi birbirine benzer.

Her ülkenin başının belası oldu bu suriyeliler ay dönsünler kendi memleketlerine artık..
Sorma ya cidden oyle.gittikleri yerde ne huzur biraktilar ne guven.bazen onlara da uzuluyorum kolay degil savastan kactilar ama cidden cok cirkef bi millet

Aynı konuşma ve giyim şekli sadece suriyeye özgü değil. Birçok Arap ülkesi birbirine benzer.
Bircpk arap ulkesi koloni halde yayilmadi.adamlar kendiler dior zaten suriyeliyiz diye ne demek iatiyosunuz anlamdim yani.
Zor savastan sigindilar ama kendimize yetemiyoruz ulke olarak kapkac hirsizlik zaten varken dahada artti altindanda genelde knlar cikiyor..

Bircpk arap ulkesi koloni halde yayilmadi.adamlar kendiler dior zaten suriyeliyiz diye ne demek iatiyosunuz anlamdim yani.
Zor savastan sigindilar ama kendimize yetemiyoruz ulke olarak kapkac hirsizlik zaten varken dahada artti altindanda genelde knlar cikiyor..
Siz konu sahibi misiniz? Konu sahibine sorduğum soruyu inatla üstünüze alınıyorsunuz da.

6 seneden beri ya bende esimin basinin belaya girmesinden korktum hadi gidelim dedim ama sonrasin da ben cagirmasaydin keske falan diyince kendimi kötü hissettim beni suclar gibi
Esin ayip etmis.cok pasif kalmis.kadinlar arasi bi tartisma olsa tamam ama kocasi ustune yuruyosa kocani cagirmayip ne yapcaktin

Ya aslinda haklisin ama düsünsene adam bakis atarken öbür adam ona birseyle vursa ya da bicak cikarsa belli mi olur? Bu devirde kimse öldürmekten korkmuyorki bide öyle düsünmek lazim bence
ya düşünsene dediğin gibi olsa herkes bıçakla gezse bir bakışa millet bıçaklasa o zaman dünyada insan kalmaz. illede kavga etsin demiyorum ama erkek mert olmalı bakışıyla karşısındakini durdurabilmeli. bu olay almanyada olmuş yani alman polisi adamın iflahını kurutur. orada kurallar buradaki gibi yumuşak değil yaşadım biliyorum. böyle bir olay benim başıma gelse eşime fırsat vermeden ben hallederdim orada adamı zaten. Özellikle almanyadaysam. konu sahibinin kocası korkudan sineceği yere alman polisine haber verse adam tutuşurdu zaten. dediğiniz gibi olsun diyelim. peki o suriyeli neden düşünmedi aman bu erkekte bıçak vardır bulaşmayım niye demedi. ne kadar ezik durursan karşîdaki o kadar yükselir.
Ya aslinda haklisin ama düsünsene adam bakis atarken öbür adam ona birseyle vursa ya da bicak cikarsa belli mi olur? Bu devirde kimse öldürmekten korkmuyorki bide öyle düsünmek lazim bence

Back
X