- 18 Mayıs 2017
- 229
- 184
- 103
- 37
- Konu Sahibi Thes ise saff
-
Evet iyi fikir teşekkür ederim ama şu an bunları yapma şansım yok malesefKısa vadede bağırıp çağırmadan önce nefes egzersizi, içten sayı sayma, el-yüz yıkama gibi şeyleri deneyin. Kendinize o boşluğu yaratmayı öğrenmeye bakın...
Uzun vadede bir sanat dalıyla uğraşmaya başlayın, insanı naif hale getiriyor ince işle uğraşmak.. ister enstrüman, ister resim, el sanatı (Ebru, resim, ahşap oyma/boyama vs), sesiniz güzelse musiki...
sanat ruhu inceltiyor gerçekten :)
Eğer elinizden geliyorsa örgü vs de işe yarar.. internetten öğrenmek için bir sürü video bulabilirsiniz.Evet iyi fikir teşekkür ederim ama şu an bunları yapma şansım yok malesef
Geçenlerde baktırdım sorun yok. Hiç arkadaş çevrem yok sürekli evdeyim doluyorum doluyorum sonra eşime patlıyorum galiba çok yanlızımTiroid olabilir kan değerlerine baktır istersen o da sinir yapıyor
İçimdeki siniri hırsı bir türlü bastıramıyorumbir an konuyu kendim açtım sandım ben de çok sinirliyim etim etimi yiyor sanki sinirlenince
ama yavaş yavaş sakinleştiğimi hissediyorum
Bende öyle yapıyorum sus bak kötü olacak sakin ol düşün ama içim içime sığmıyor Tutamıyorum kendimiÖnemli olan öfkeyi kontrol edebilmek işte.
Yoksa herkeste sinir var.
Sinirlenince hemen ekşına geçmemen lazım.
Dur ve içinden say 50 ye kadar.
Kendini telkin et sinirlenince "Sinem Sus kızım yoksa pişman olacaksın" diyorum ben :)
Mümkünse farklı birine aç mevzuyu.
Bileğine lastik takBende öyle yapıyorum sus bak kötü olacak sakin ol düşün ama içim içime sığmıyor Tutamıyorum kendimi
o duyguyu biliyorum inan ki için köpürüyor insanlar nasıl kolay katil oluyor anlıyorum diyorsun her defasında di miİçimdeki siniri hırsı bir türlü bastıramıyorum
Değişik bir fikirBileğine lastik tak
O an çekip bırak
Biraz mazoşistlik gibi olur ama işe yarar
Malesefo duyguyu biliyorum inan ki için köpürüyor insanlar nasıl kolay katil oluyor anlıyorum diyorsun her defasında di mi
Kesmezse tabak çanak falan kır diyeceğimde başka bir konuda konu sahibi tabak kırdı diye kocası polis çağırıp şikayet etmişDeğişik bir fikir
Evet doğru tam düzenimi oturtamadım ama bundan ziyade eşime hareketlerine falan çok sinirlemiyorum kV ye çok sinir oluyorum çok aşırı gıcık her lafı batıyor zaten oda ayrı bir sorunNikinle baya uyumlu :)
Hayatin duzende degildir belki ne dersin? Seni sinirlendirecek seyler oluyordur ya da gecmiste hep icine attigin seyler.
Eskiden susup simdi kendini durduramadigin seyler.
Birikmistir muhtemelen.
Ben de sinirliydim de hayatim yoluna girmeye baslayinca daha rahat bir insan oldum.
Kıramıyorum bi kaç kere denedim kimseye veya hiçbirşeye zarar veremiyorum bağırıp çağırıp kendime zarar veriyorumKesmezse tabak çanak falan kır diyeceğimde başka bir konuda konu sahibi tabak kırdı diye kocası polis çağırıp şikayet etmiş
Ondan şey yapamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?