• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çokk sinirliyim

Evet doğru tam düzenimi oturtamadım ama bundan ziyade eşime hareketlerine falan çok sinirlemiyorum kV ye çok sinir oluyorum çok aşırı gıcık her lafı batıyor zaten oda ayrı bir sorun
davıd burns iyi hissetmek kitabını ciddi anlamda öneriyorum kendi sorunlarını birisinin kaleme alıp çözüm sunması insanı çook iyi hissettiriyor ilk 100 sayfasını okudum ama farketmeden o kadar sakinleştirdi ki beni inanamadım :kahve:

Hic cekilmiyorsunuz erkek veya kadin haberiniz olsun da. Karşıdaki insanin sabri da bi yere kadar. Anca gurursuz bi erkege denk gelmeniz lazim surekli alttan alinmak icin.

Bende öyleyim. Ne yapsak bir Fight Clup mı kursak kızlar? Bir araya gelip hıncımızı alıp pamuk gibi olana kadar bağırıp çağırıp kırıp döküp rahatlasak mı?

Valla eski bir dövüşçü olarak kum torbası ideal diyorum =))
Bağıra çağıra kan ter içinde bir saat yeter, pamuk gibi oluyor insan =))

Arkadaşlar ben çok aşırı sinirliyim hemen herşeye sinirlenip bağırabiliyorum buda eşimle ilişkime zarar veriyor ne yapabilirim çok sert bir yapıya sahibim tıpkı erkek gibi böyle olmak istemiyorum bu nedenle eşimle arama çok soğukluk girdi kendimi nasıl düzeltebilirim.
Nickiniz de çok anlamlı olmuş :) valla yapı meselesi heralde, isterseniz psikolojik yardım alın, kendinizi yıpratırsınız.

Back
X