Canimmmm nasil oldu babannnNolur size yalvariyorm bilosunuz babam akciger kanseri gece fenaslsti kalbi durdu suan hastende nolur yalvariorim dua edin eski haline dönsün zavallli perisan babam cok acilar cekti cekiyro zor yetistirdiler ben gdiemedim gücüm kalmadi artik nolur dua edin nolur güzel haberler alalim yalvariyorm sizeeee duaaa edinde hayata dönsün dunyam basima ykildi ; (((((
Nolur dua edin defalarca kalbi durmus yogun bakim da noludlr dua edinnnnn ; (Canimmmm nasil oldu babannn
Amin suan haber bekliyorum cesart edip gidemedim nolur dua edin guzel ahbber gelsnAllah babaciginiza acil şifalar versin inşallah acını cook iyi anlıyorum ben bitanecik KOAHtan kaybettim.... umarım babanız eski sağlığına kavuşur
Cokkk dua edicemmm cokkkk merk etme annen yanindysa teselli ver tansiyonu yukselir dua edicm gor bak bsy olmuycak baslicm duaya icini ferah tutNolur dua edin defalarca kalbi durmus yogun bakim da noludlr dua edinnnnn ; (
Dualarım seninle canım allah babani sizlere bağışlasınAmin suan haber bekliyorum cesart edip gidemedim nolur dua edin guzel ahbber gelsn
Ismini bilmiyorum babanizn ama dua gnderdimm ve kalkick ALLAH cc izniyleCokkk dua edicemmm cokkkk merk etme annen yanindysa teselli ver tansiyonu yukselir dua edicm gor bak bsy olmuycak baslicm duaya icini ferah tut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?