kızlar 8 haftalık hamileyim coraspirin folik asit progestan ve pıhtılaşma sorunum yüzünden karnımdan iğne vuruluyorum. aşırı mide bulantım ve mide ağrılarım var. ne yapmam gerekiyor yaaa....ölücem bişey yiyemiyorum.su bile içemiyorum bu daha ne kadar sürr benim gibi olan varmııııı?????????
kızlar 8 haftalık hamileyim coraspirin folik asit progestan ve pıhtılaşma sorunum yüzünden karnımdan iğne vuruluyorum. aşırı mide bulantım ve mide ağrılarım var. ne yapmam gerekiyor yaaa....ölücem bişey yiyemiyorum.su bile içemiyorum bu daha ne kadar sürr benim gibi olan varmııııı?????????
bennnnn. 7 haftalık hamileyim aynı ilaçları bende kullanıyorum bende de kan pıhtılaşması var doktorum bana mide bulantısı için ilaç verdi arada içiyorum sabah akşam sürekli kusuyorum aynı söylediğin gibi su bile içemiyorum yemek çok az 3 kiloya yakın kilo verdim bu gün doktora gittim aşırı mide bulantımın sebebi ikiz bebeklerimin olmsıymış diğer keseyi bu gün gördük. bende rahim tersliği var benimde arada ağrılarım oluyo rahim ters olduğu için ağrıyo zannediyorum belki sende de vardırda onda ağrır korkma lekelenmen falan yoksa hem mide bulantısı iyidir bebeğin salıklı olduğunu gösterir
Bende aynıilaçları kullandım aynı sorun bende de vardı bundan önce 3 düşük yaptığım için bu mide bulantısı çok zor olmasına rağmen umrumda değil di çünkü gerçekten bebeğinin iyi olduğunu anlamanın en iyi yolu bence benim 4.ayıma kadar sürdü şimdi yedinci aya girdik çok şükür eğer çok kötü olursan doktora mutlaka git serum takar eeeee gulu seven dikenine katlanir canım
Zencefil çok iyi geliyormuş diye duydum.Sakızını,şekerini alabilirsin.Yada tazesini alıp sakız gibi çiğneyebilirsin.İnşallah iyi gelir bulantılarına.Sıvı içmeyi azalt demişti benim drum.Sıvı bulantıyı arttırırmış,hele de boş midede.Düzeldikçe suyu arttırırsın. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini.Doktoruna bu sorununu söyle.İlaçla da hafifletebiliyorlarmış.Geçmiş olsun canım
Benim hemen hemen hiç bulantım olmadı ama bebeğim gayet sağlıklı.Bu bir söylenti kızlar.Vücudunuzun hormonlarındaki aşırı yükselişe vücudun tepki vermesi dedi drum bu bulantılara falan.25 haftadır 5 kere kusmamışımdır,bulantımda hiç olmadı gibi bişey.Çok tedbir aldım,çok dikkat ettim kendime ben,korkumdan.Haftasıyla uyumlu olan,gelişimi gayet dengeli olan,hatta gördüğüm en hareketli bebek bu da çok sağlıklı demektir diyen 2 ayrı prof gördü bu hafta.Kusmanın zihinde rahatlatması diye düşünüyorum bu tür söylentileri.Hamilelerde olan bişey ve bende bunu yaşıyorum diye beyninizde olayı bitirmeniz lazım.Allah yardımcısı olsun bütün hamişlerin